Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

Laba na as biski ne i tema bet manau jus cia geriausiai galite atsakyti, jodui i Vilniu vaziuoju gruodzio 2, vyksiu autobusu tai man bus ko gero pigiausiai ir patogiausiai nevarginant kitu zmoniu gal galit pasakyt kokiu mikriuku nusigaut iki Santariskiu? 4u.gif Kosmaras man tie dideli miestai...Beje kas turi patirties sugerus ten tuos vaistukus kas jauciasi, pykina, silpna ar pan. Kiek laiko turejote po to bilioteni...
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2014 11 20, 19:33)
Laba na as biski ne i tema bet manau jus cia geriausiai galite atsakyti, jodui i Vilniu vaziuoju gruodzio 2, vyksiu  autobusu tai man bus ko gero pigiausiai ir patogiausiai nevarginant kitu zmoniu gal galit pasakyt  kokiu mikriuku nusigaut iki Santariskiu? 4u.gif Kosmaras man tie dideli miestai...Beje kas turi patirties sugerus ten tuos vaistukus kas jauciasi, pykina, silpna ar pan. Kiek laiko turejote po to bilioteni...

Mikriukų Vilniuje nėra lyg ir. Bet galima važiuoti 1G autobusu, arba 2G. Nuveš tiesiai į Santariškes.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 11 20, 21:22)
Mikriukų Vilniuje nėra lyg ir. Bet galima važiuoti 1G autobusu, arba 2G. Nuveš tiesiai į Santariškes.

Aisku bandysiu dar pasiziuret, kas kur ir kaip...senei tokiais transportais besinaudojau...Aciu..
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2014 11 20, 20:33)
Laba na as biski ne i tema bet manau jus cia geriausiai galite atsakyti, jodui i Vilniu vaziuoju gruodzio 2, vyksiu  autobusu tai man bus ko gero pigiausiai ir patogiausiai nevarginant kitu zmoniu gal galit pasakyt  kokiu mikriuku nusigaut iki Santariskiu? 4u.gif Kosmaras man tie dideli miestai...Beje kas turi patirties sugerus ten tuos vaistukus kas jauciasi, pykina, silpna ar pan. Kiek laiko turejote po to bilioteni...

Kiek bendravusi dažniausiai niekas nejaučia jokių šalutinių poveikių. Mane tai pykindavo, šleikštulys pastoviai jausdavosi. Pasakydavau sesutėms, suleisdavo vaistus. Į darbą eidavau iš karto, nedirbu nei su vaikais, sėdžiu viena kabinete, grėsmės niekam nekeliu smile.gif
Atsakyti
dariausi 5tadienį tyrimus TTH-37,16 blink.gif blink.gif blink.gif GERIU PO 100tiroxin'o,vadinas labai man per maža dozė g.gif j.kalcis kaip išvažiavau iš Santariškių su 1mml,taip ir nė kiek nepakilo ,nors geriu per dieną 3 Calcigran forte tabletes,o į jogurtą,varškę,sūrį jau net žiūrėt nebegaliu,+labai rūgštis pradėjo kilt,kai pasilenkiu,net atpilu unsure.gif dešinę balso stygą vis dėlto stipriai pažeidė,yra tik microvirpesys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 24, 14:12)
dariausi 5tadienį tyrimus TTH-37,16 blink.gif  blink.gif  blink.gif GERIU PO 100tiroxin'o,vadinas labai man per maža dozė g.gif j.kalcis kaip išvažiavau iš Santariškių su 1mml,taip ir nė kiek nepakilo ,nors geriu per dieną 3 Calcigran forte tabletes,o į jogurtą,varškę,sūrį jau net žiūrėt nebegaliu,+labai rūgštis pradėjo kilt,kai pasilenkiu,net atpilu unsure.gif dešinę balso stygą vis dėlto stipriai pažeidė,yra tik microvirpesys verysad.gif

Po operacijos nedaug laiko praėjo, gal dar kažkaip organizmas neprisitaikė. Bet išpjovus skydliaukę kaip ir mažoka 100 tiroksino, nebent jūsų mažas svoris.
Tiroksino norma nuo 1,6–1,8 µg iki 2,0–2,2 µg kilogramui kūno masės per dieną. Pasiskaičiuot galima. Bet kokiu atveju reikia eit pas endokrinologą.
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2014 11 25, 09:44)
Po operacijos nedaug laiko praėjo, gal dar kažkaip organizmas neprisitaikė. Bet išpjovus skydliaukę kaip ir mažoka 100 tiroksino, nebent jūsų mažas svoris.
Tiroksino norma nuo 1,6–1,8 µg iki 2,0–2,2 µg kilogramui kūno masės per dieną. Pasiskaičiuot galima. Bet kokiu atveju reikia eit pas endokrinologą.

prieš operaciją svėriau 106kg,nuo spalio7 priaugau beveik 4kg blush2.gif doh.gif
geriu po 100,nes tiek paskyrė operavęs chirurgas g.gif 4tadienį važiuoju pas Sant.endokrinologę tiroxino koregavimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 lapkričio 2014 - 08:54
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 25, 09:52)
prieš operaciją svėriau 106kg,nuo spalio7 priaugau beveik 4kg blush2.gif  doh.gif
geriu po 100,nes tiek paskyrė operavęs chirurgas g.gif 4tadienį važiuoju pas Sant.endokrinologę tiroxino koregavimui

Tada aišku, jums tikrai per maža dozė, manau pakoreguos endokrinologas. Svoris irgi didėja dėl to.
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2014 11 25, 10:01)
Tada aišku, jums tikrai per maža dozė, manau pakoreguos endokrinologas. Svoris irgi didėja dėl to.

tikiuosi,kad sutvarkys-bais nenoriu vėl svert 135kg schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 25, 09:15)
tikiuosi,kad sutvarkys-bais nenoriu vėl svert 135kg schmoll.gif  unsure.gif

As su 92 kg geriau po 175, hirurgas buvo paskyres tik po 125, kai nuvaziavau pas Baranauska, nusijuoke, sako tai hirurgai... Zinoma viskas bus gerai, svarbu islaukti kol praeis pereinamasis laikotarpis, as db is vis negeriu vaistu, bet kaip prisiskaiciau kad jausmas blogas tai man puse velnio siek tiek mieguista kol kas tik...
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2014 11 25, 12:18)
As su 92 kg geriau po 175, hirurgas buvo paskyres tik po 125, kai nuvaziavau pas Baranauska, nusijuoke, sako tai hirurgai... Zinoma viskas bus gerai, svarbu islaukti kol praeis pereinamasis laikotarpis, as db is vis negeriu vaistu, bet kaip prisiskaiciau kad jausmas blogas tai man puse velnio siek tiek mieguista kol kas tik...

tai sakai ir mieguistumas nuo per mažos dozės? nes po operacijos tai super gerai jaučiausi,miegot nenorėjau.o dabar kuo toliau,tuo labiau mieganti gražuolė jaučiuos unsure.gif galvojau,kad man kaip ir daugeliui rudeninė depresija kimba g.gif o kodėl visai vaistų negeri?
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2014 11 25, 11:18)

Jums visa skydliaukė išoperuota? g.gif Iškilo toks klausimas, kai parašėte kad vaistų šiuo metu negeriate rolleyes.gif

Mano svoris 70 kg ir man nustatyta tinkama dozė yra 150 mcg
Atsakyti