Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

QUOTE(Giegrute @ 2007 03 11, 23:30)
Nu aš tai nesuprantu, čia mes Lietuvoj gal atsilkę kokie skaitomės, ar ką, Anglijoj pampersų be tų tamprių šonų iš viso nėra, o čia - pasirodė, ir vėl dingo... Visiška nesąmonė...
Beje, tų naujųjų pamperių Kaune Senukuose buvau gavusi, bet jau senokai. Ir tai reikėjo visas lentynas iškuisti. O dabar nebematau niekur: nei Sanitexe, nei Seniuose...

tai jau senai jų nėra, turbūt nuo Kalėdų jau nemačiau g.gif
Atsakyti
O aš galvoju: ar čia tų pampersų nebemoku išsirinkti.....
Na aš ir buvau gal prieš gerus 4 mėn nusipirkusi tų su tampriais šonais, o dabar vis neužtaikydavau, o čia pasirodo jų kuris laikas nėra doh.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau visa jusu tema ir nelabai susigaudziau kokie yra geri pampersai? Galit aprasyti placiau.

Supratau, kad su zaliu sluoksniu negeros, geros su tampriais soniukais, tik kaip atskirti pagal pakuote? Ar ten yra tas zalias sluoksnis????

Jei su begemotu tai blogos?

Nesusigaudziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 02 balandžio 2007 - 23:17
QUOTE(Amelita @ 2007 04 03, 00:56)
Sveikos, perskaiciau visa jusu tema ir nelabai susigaudziau kokie yra geri pampersai? Galit aprasyti placiau.

Supratau, kad su zaliu sluoksniu negeros, geros su tampriais soniukais, tik kaip atskirti pagal pakuote? Ar ten yra tas zalias sluoksnis????

Jei su begemotu tai blogos?

Nesusigaudziau.

Siuo metu, panasu, kad su tampomais krasciukais pampersu Lietuvoje nera! unsure.gif
Juose nera to zalio daikto viduje,o tik tamposi krasteliai, kurie uzsisega, ir kuriuos visos mamytes giria, nes taip dauk patogiau vaikuciams thumbup.gif
Ant pakuotes nera nupiesta begemoto, o sone, matosi ne tie iprasti piesinukai, kurie ant dabartiniu pampersu, o kazkokios gelytes, kuriu jau niekas neatsimena ir kaip atrodo, nes jau senai akyse matem blush2.gif Lietuvoj ju neeera mad.gif (nors kitose salyse, mamos sako mate ir pirko).
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 04 03, 08:26)
Siuo metu, panasu, kad su tampomais krasciukais pampersu Lietuvoje nera!  unsure.gif
Lietuvoj ju neeera  mad.gif (nors kitose salyse, mamos sako mate ir pirko).

Sutinku!!! thumbup.gif Tu pampersu NERA. O Lenkijoj yra va kokie: ant pakuotes nupiesta kirmele(vietoj begemoto), tipo sonai tamposi, ant paciu sauskelniu nupiesti ne lapukai, o debeseliai, o sauskelnes yra su tampriais sonais ir su tuo zaliu sluoksniu. Zodziu JEGA drinks_cheers.gif
Bet liudniausia, kad del ju reikia vaziuoti i Lenkija verysad.gif Nors verta, nes kaina apie 10 lt pigiau. tai va!!
Atsakyti
O tas zalias vidus jums patinka? Nesunta vaikai? Sugeria taip pat?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2007 04 03, 09:56)
O tas zalias vidus jums patinka? Nesunta vaikai? Sugeria taip pat?

As asmeniskai nebandziau lotuliukas.gif tongue.gif Bet ant vaiko pastebejau, kad sausesnis labiau.
Dabar nusipirkom Huggies tuos su tampria juostele, tai paziuresiu kaip. Nes nesinori grizti prie tu senu Pampersu, nes smunka nuo uzpakaliuko- esam kuduciai, o pimpaliukas neatlaiko tokio svorio tongue.gif (t.y. smunka kai papilneja)
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif
nesugalvojau kur parasyt , tai rasau i sita temele . Gimdziau Airijoj , dabar gryzom i Lietuva ir ... sad.gif niekur nerandu Pampers Flex , tai ju pas jus isvis nebuvo ar jie tiesiog dinge g.gif ? naudoju db activ baby , bet jie man schmoll.gif nelabai
Atsakyti
buvo ir dingo, as ir ju pasigedus
Atsakyti
Aš irgi jų niekur neberandu,o taip man jos patiko thumbup.gif Labai keista,kad tik pasirodė ir tuoj pat išėmė iš prekybos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 04 03, 09:26)
Siuo metu, panasu, kad su tampomais krasciukais pampersu Lietuvoje nera!  unsure.gif
Juose nera to zalio daikto viduje,o tik tamposi krasteliai, kurie uzsisega, ir kuriuos visos mamytes giria, nes taip dauk patogiau vaikuciams  thumbup.gif
Ant pakuotes nera nupiesta begemoto, o sone, matosi ne tie iprasti piesinukai, kurie ant dabartiniu pampersu, o kazkokios gelytes, kuriu jau niekas neatsimena ir kaip atrodo, nes jau senai akyse matem  blush2.gif Lietuvoj ju neeera  mad.gif (nors kitose salyse, mamos sako mate ir pirko).

As pirkau is vienos mamytes lazdynuose, jie veza juos is rusijos. Ant pakuotes vietoj begemotuko nupiesta kirmelyte, zalia juosta taip pat yra, bet maniskio uzpakaliukui ji niekenkia tongue.gif , pampersai su debeseliais ir aitvarais. Nueikite i skelbiu.lt - auginantiems vaikus - kita ir ten turetumet rasti skelbima.
Atsakyti
QUOTE(veba @ 2007 05 09, 16:50)
As pirkau is vienos mamytes lazdynuose, jie veza juos is rusijos. Ant pakuotes vietoj begemotuko  nupiesta kirmelyte, zalia juosta taip pat yra, bet maniskio uzpakaliukui ji niekenkia  tongue.gif , pampersai su debeseliais ir aitvarais. Nueikite i skelbiu.lt - auginantiems vaikus - kita ir ten turetumet rasti skelbima.

Ne iš Rusijos ,o iš Lenkijos mirksiukas.gif Ji lankosi ir čia forume jos nikas melissa tai galite su ja susisiekt ir per až mirksiukas.gif
Atsakyti