Supermamoje prieš kelias savaites reklamavo Pampers su tampriais šoneliais, bet prekyboje kaip nėra taip nėra

QUOTE(Pingvinukas @ 2007 06 21, 20:39)
Supermamoje prieš kelias savaites reklamavo Pampers su tampriais šoneliais, bet prekyboje kaip nėra taip nėra 

Nu ir aš niekur jų nematau

QUOTE(supermamytukas @ 2007 06 27, 00:27)
Parašiau SANITEX laišką (nes jie importuoja Pampers), bet nieko neparašė

Aš irgi ir per "Pampers" akcijas prekybos centruose merginas "puldavau" dėl tų tampriųjų (jos guodėsi, kad per dieną kokia dešimt mamyčių to paties klausia), ir laiškus rašiau... nieko... Man toks įtarimas kad SANITEX po pigiai perka tuos seno modelio ir stumdo mums normalia kaina...
Mielai imčiau kelis pakus tampriųjų, ir daugiau mamyčių žinau, kurios imtų, jeigu kas į Kauną atvežtų iš Lenkijos...
Mielai imčiau kelis pakus tampriųjų, ir daugiau mamyčių žinau, kurios imtų, jeigu kas į Kauną atvežtų iš Lenkijos...
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 06 27, 09:43)
Dar pažiūrėjau Sanitex puslapyje, tai šiek tiek šviesesni sauskelnių pakai ten parodyti
Tai vis gi gal jau greit bus
ČIA

Cia tik nuotrauka ryskesne

as irgi pampers perku su gumyte is melisos, nuvaRAU I VIlniu ir parsivezu, nes skirtumas tai labai didelis. Jei kas norit is kauno galim kopretuotis ir as jumparvesiu

QUOTE(Ice tea @ 2007 06 27, 16:50)
Bet kai buvo pas mus parduotuvėse su tampriu juosmenėliu, tai pakelis buvo identiškas senajam ir jokio kirmėliuko... Va Lenkijoje, tai su kirmėliuku

man naujieji pampersai patiko
galkad ta juostele tampresne bet kazkaip geresni pasirode

mum tai is Lenkijos atveze tuos su debeseliais, tikrai geresniu pampersu nera, tie paprasti visia nepatinka
kaip sakant prie gero greit priprantama
beto lenkijoje ju kainos juokingos, negu ci aLietuvoi tai siaubas
beje viena mamyte tai vilniuje parduoda tuos pampersus, irgi man atrodo is lenkijos veza,

beje viena mamyte tai vilniuje parduoda tuos pampersus, irgi man atrodo is lenkijos veza,

QUOTE(Zana4 @ 2007 07 01, 23:32)

kaip ta mama rasti?