Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

Supermamoje prieš kelias savaites reklamavo Pampers su tampriais šoneliais, bet prekyboje kaip nėra taip nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 06 21, 20:39)
Supermamoje prieš kelias savaites reklamavo Pampers su tampriais šoneliais, bet prekyboje kaip nėra taip nėra  g.gif

Nu ir aš niekur jų nematau g.gif .Nesuprantu,kam reklamuoja,jei prekyboje nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 06 27, 00:27)
Nu ir aš niekur jų nematau g.gif .Nesuprantu,kam reklamuoja,jei prekyboje nėra g.gif

Parašiau SANITEX laišką (nes jie importuoja Pampers), bet nieko neparašė 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi ir per "Pampers" akcijas prekybos centruose merginas "puldavau" dėl tų tampriųjų (jos guodėsi, kad per dieną kokia dešimt mamyčių to paties klausia), ir laiškus rašiau... nieko... Man toks įtarimas kad SANITEX po pigiai perka tuos seno modelio ir stumdo mums normalia kaina...
Mielai imčiau kelis pakus tampriųjų, ir daugiau mamyčių žinau, kurios imtų, jeigu kas į Kauną atvežtų iš Lenkijos...
Atsakyti
Dar pažiūrėjau Sanitex puslapyje, tai šiek tiek šviesesni sauskelnių pakai ten parodyti g.gif Tai vis gi gal jau greit bus 4u.gif ČIA
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 06 27, 09:43)
Dar pažiūrėjau Sanitex puslapyje, tai šiek tiek šviesesni sauskelnių pakai ten parodyti  g.gif Tai vis gi gal jau greit bus  4u.gif ČIA

Cia tik nuotrauka ryskesne cool.gif Ant tu tampriu nupiesta vietoj begemoto kirmeliukas verysad.gif
Atsakyti
as irgi pampers perku su gumyte is melisos, nuvaRAU I VIlniu ir parsivezu, nes skirtumas tai labai didelis. Jei kas norit is kauno galim kopretuotis ir as jumparvesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2007 06 27, 16:50)
Cia tik nuotrauka ryskesne cool.gif  Ant tu tampriu nupiesta vietoj begemoto kirmeliukas verysad.gif

Bet kai buvo pas mus parduotuvėse su tampriu juosmenėliu, tai pakelis buvo identiškas senajam ir jokio kirmėliuko... Va Lenkijoje, tai su kirmėliuku 4u.gif
Atsakyti
man naujieji pampersai patiko thumbup.gif galkad ta juostele tampresne bet kazkaip geresni pasirode smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif pamenu buvau uztaikiusi, cia jau senokai buvo, tai nerealiai patiko, kelis menesius pasidziaugem ir dingo is prekybos, buvau soke, nes buvo nerealiai patogus mirksiukas.gif po to atradom per skelbiu lt mama , kuri jais prekiauja, uzsisakinejom, kol nebereikejo mums ju 4u.gif berot ji ir dabar ju turi, jais prekiauja tongue.gif
Atsakyti
mum tai is Lenkijos atveze tuos su debeseliais, tikrai geresniu pampersu nera, tie paprasti visia nepatinka schmoll.gif kaip sakant prie gero greit priprantama biggrin.gif beto lenkijoje ju kainos juokingos, negu ci aLietuvoi tai siaubas doh.gif
beje viena mamyte tai vilniuje parduoda tuos pampersus, irgi man atrodo is lenkijos veza, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 07 01, 23:32)
thumbup.gif  pamenu buvau uztaikiusi, cia jau senokai buvo, tai nerealiai patiko, kelis menesius pasidziaugem ir dingo is prekybos, buvau soke, nes buvo nerealiai patogus  mirksiukas.gif  po to atradom per skelbiu lt mama , kuri jais prekiauja, uzsisakinejom, kol nebereikejo mums ju  4u.gif  berot ji ir dabar ju turi, jais prekiauja  tongue.gif

kaip ta mama rasti?
Atsakyti