Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

Niu, tai vėl pamperiukai atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
Su tampomais kraštais tai pirkt yra,bet ką jūs vadinat "kvepiančiais"? Šiandien pirkau jau truputį kitokioj pakuotėj su nauju vidiniu sluoksniu- "bath fresh lotion". Tai čia jie jau kvepėt turi? Nu gal kažkiek ir kvepia... Tik įdomu ar į tą kvapą vaiko užpakalis nesureaguos g.gif
Atsakyti
neturetu reaguot
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2007 11 04, 13:42)
Su tampomais kraštais tai pirkt yra,bet ką jūs vadinat "kvepiančiais"? Šiandien pirkau jau truputį kitokioj pakuotėj su nauju vidiniu sluoksniu- "bath fresh lotion". Tai čia jie jau kvepėt turi? Nu gal kažkiek ir kvepia... Tik įdomu ar į tą kvapą vaiko užpakalis nesureaguos g.gif

Niu, mūsų mažulio užkapaliukas kolkas (tfu tfu tfu) nereaguoja blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
tai jau vistiek toky dalyka gaminant turejo daryt kazkokiu styrimus ar reaguos ar ne.
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2007 11 04, 22:28)
tai jau vistiek toky dalyka gaminant turejo daryt kazkokiu styrimus ar reaguos ar ne.

niu, bet aišku visko gali būti, kad kažkuriam vaikiukui ir sureaguos ar sureagavo... Bet bent jau man, tie pampersai, kol buvo be kvapo, tai fui kaip smirdėdavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2007 11 04, 21:28)

Taigi kiekvieno užpakalio nepatikrino lotuliukas.gif Kol kas dar damušinėjam seną pakuotę,tai nežinau ar reaguos ar ne. Tiesiog buvau pastebėjus,kad kai atsirado tas žalias sluosnis pamperse,tai kurį laiką užpakaliuką bėrė,raudo,po to priprato biggrin.gif Dar netiko tos drėgnos servetėlės su lavandom berods,tai nepirkau. Na,žiūrėsim cool.gif
Atsakyti
na jo kiekvieno nepratikrino,jeigu vaiko uzpakaliukas elergsikas tai bus ir taip nuo vikso manau....
Atsakyti
Na aš nusipirkau tuos kvepenčius ,nieko viskas gerai ,tik minusas jie be tampomų kraštų verysad.gif verysad.gif man jie nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute5 @ 2007 11 05, 21:03)
Na aš nusipirkau tuos kvepenčius ,nieko viskas gerai ,tik minusas jie be tampomų kraštų verysad.gif  verysad.gif  man jie nelabai schmoll.gif

hm, mūsų kvepiantieji tai su tampomais kraštukais ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu mum tie kvepiantys irgi tiko,o mazes oda laaaaabai jautri.Tik nervas ima ,kad krastai kaip senu-nesitampo.
Papildyta:
tuos su tampomais krastais teko viena karta nusipirkt,bet kazkodel jie labai greitai dingo is lentynu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 11 06, 20:33)
nu mum tie kvepiantys irgi tiko,o mazes oda laaaaabai jautri.Tik nervas ima ,kad krastai kaip senu-nesitampo.
Papildyta:
tuos su tampomais krastais teko viena karta nusipirkt,bet kazkodel jie labai greitai dingo is lentynu blink.gif

Nemokat ieškot tongue.gif Pasiimkit pakuotę ir pavartykit-ten kur balta juosta gali įžiūrėt pamperso piešinukus. Tai va-ieškokit debesėlių,o ne aitvarų mirksiukas.gif
Atsakyti