Įkraunama...
Įkraunama...

Naujoviški "Pampers", o pakuotė sena

QUOTE(Meida @ 2007 11 07, 10:45)
Nemokat ieškot tongue.gif  Pasiimkit pakuotę ir pavartykit-ten kur balta juosta gali įžiūrėt pamperso piešinukus. Tai va-ieškokit debesėlių,o ne aitvarų mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai, įsiužiūrėjus, labai greitai galima rasti su debesėliais 4u.gif
Atsakyti
mes naudojam kvepiancius ir su tampreis krasteleis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2007 11 07, 09:45)
Nemokat ieškot tongue.gif  Pasiimkit pakuotę ir pavartykit-ten kur balta juosta gali įžiūrėt pamperso piešinukus. Tai va-ieškokit debesėlių,o ne aitvarų mirksiukas.gif

Vaje, jau gi rašėte, mamytės, kaip atpažinti, ir vėl tema ratu apsisuko, vėl viskas iš naujo, visi pamokymai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
galetu tema uzdaryt nes tas pats per ta paty
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2007 11 07, 13:13)
galetu tema uzdaryt nes tas pats per ta paty

drinks_cheers.gif
Atsakyti
skaiciau, skaiciau blush2.gif , taip ir nesupratau ar yra sauskelniu su debeseliai bet be losjono, nes mums nuo to losjono smarkiai isberia o paskui net oda nusilupa doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2007 11 26, 00:33)
skaiciau, skaiciau blush2.gif , taip ir nesupratau ar yra sauskelniu su debeseliai bet be losjono, nes mums nuo to losjono smarkiai isberia o paskui net oda nusilupa doh.gif  doh.gif

bent jau mums sakė, kad be losjono nebegamins... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2007 11 26, 10:12)
bent jau mums sakė, kad be losjono nebegamins... blush2.gif  4u.gif

O siaube doh.gif doh.gif , teks isvis Pampers atsisakyti, o man jie taip patiko blush2.gif . O hugies geresniu isvis pas mus i Moletu parduotuves neveza. Reiks del sauskelniu i Vilniu arba Utena vaziuot kosmaras doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2007 11 26, 11:25)
O siaube  doh.gif  doh.gif , teks isvis Pampers atsisakyti, o man jie taip patiko blush2.gif . O hugies geresniu isvis pas mus i Moletu parduotuves neveza. Reiks del sauskelniu i Vilniu arba Utena vaziuot kosmaras doh.gif  doh.gif  blink.gif

jūs geriau parduotuvėje pasiteiraukite, gal jie turės ir senesnį pampersų variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2007 11 26, 10:29)
jūs geriau parduotuvėje pasiteiraukite, gal jie turės ir senesnį pampersų variantą mirksiukas.gif

Jau apejau visas parduotuves kur buna, tai tik Leader price radau du pokus, kitur nebera. Bet man dar iskilo toks klausimas gal buna pampersai su nevienodu losjonu. Nes mums netinka tie kur vidine sauskelniu puse yra smarkiai zalia(paprastu tik vos vos zalsva). O sitam sklebime www.skelbiu.lt pagal nuotrauka kaip ir gelsvas vidus. Gal kas naudojat tuos atveztinius pampersus galit pasakyti kokie ten pampersai?
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2007 11 26, 12:36)
Jau apejau visas parduotuves kur buna, tai tik Leader price radau du pokus, kitur nebera. Bet man dar iskilo toks klausimas gal buna pampersai su nevienodu losjonu. Nes mums netinka tie kur vidine sauskelniu puse yra smarkiai zalia(paprastu tik vos vos zalsva). O sitam sklebime www.skelbiu.lt pagal nuotrauka kaip ir gelsvas vidus. Gal kas naudojat tuos atveztinius pampersus galit pasakyti kokie ten pampersai?

šitame skelbime man išvis pasisiotas tas pampersas atrodo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2007 11 26, 12:36)

sveikute mes naudojam siuos pampersus is www.skelbiu.lt mums jie thumbup.gif thumbup.gif ir nesam nusivyle thumbup.gif beje kam cia atrodo jis pasisiotas ??? nesupratau g.gif g.gif nepeikit jei jums nepatinka site pampersiukai ax.gif istikruju jie yra super ! cia kiekvienos mamytes reikalas kuriuos pirkti
Papildyta:
QUOTE(titulka14 @ 2007 11 27, 11:41)
sveikute mes naudojam siuos pampersus is  www.skelbiu.lt mums jie  thumbup.gif  thumbup.gif  ir nesam nusivyle  thumbup.gif beje kam cia atrodo jis pasisiotas ??? nesupratau juk cia taip nufotkinta  g.gif  g.gif  nepeikit jei jums nepatinka site pampersiukai  ax.gif istikruju jie yra super ! cia kiekvienos mamytes reikalas kuriuos pirkti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo titulka14: 27 lapkričio 2007 - 10:44