Mallena, nedazyk, viskas gerai su tais plaukais
gimtadieninis derinys puikus.

Mallena, jei labai sunku islaukti, galima saknis truputi sviesiom sruogom padaryti, tada atrodys, kad taip turejo buti, o paskui tos sruogos kai nuaugines, jos nebetaip ryskiai skirsis.
derinukas gimtadieniui labai bon ton
danielle ir mallena balionai uz temos gyvumo palaikyma

mallena, man grazu, tik rankine nesiziuri su siuo papuosalu, viena is dvieju ,keisciau..
Danielles irgi rankine nepatiko, suknele daili

Mallena grazuole, puikiai viskas
Danielle grazi suknute, rankine nelabai

Danielle grazi suknute, rankine nelabai

QUOTE(Zivilka @ 2014 07 08, 12:24)
Mallena, jei labai sunku islaukti, galima saknis truputi sviesiom sruogom padaryti, tada atrodys, kad taip turejo buti, o paskui tos sruogos kai nuaugines, jos nebetaip ryskiai skirsis.
Irgi variantas, tik sruogavimas labai kenkia plaukui, labiau nei paprastas šviesinimas, tai ar verta jau tiek atvargus vėl kažką daryti

QUOTE(mallena @ 2014 07 05, 21:55)
Labai grazu

mallena, labai grazu:)
ups ne ten parasiau
Attic, man gražu. Ypač plaukai ir figūra. Rankinė irgi super.

QUOTE(Attic @ 2014 07 10, 20:39)
Mallena, grazus abu derinukai. Tik paskutiniame prie verinio ir sukneles man rankine nelabai.
Atnesu savo. Sijono ir verinio spalvos realiai ryskios fuscia spalvos, bet fotografuota nakti tel., tai atrodo violetine.
1
2
Atnesu savo. Sijono ir verinio spalvos realiai ryskios fuscia spalvos, bet fotografuota nakti tel., tai atrodo violetine.

1
2
man labai elegantiškas ir sexy Jūsų derinukas, sunku tuos du žodžius suderinti realybėj, bet čia kažkaip taip gavosi, kad pilvas nuogas, o sijonas, papuošalas sudaro gerą vaizdą kartu, nesuvulgarindami to nuogo pilvo, o karūnuoja derinuką basutės, kurios jau pačios seksualios ir elegantiškos vienu metu. ir figūra aišku