Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

O man attic deriny kazkas nepatinka g.gif Tik nezinau kas nes sijonas puikus, midi sijonas ir cropped topas dar puikiau, bet gal basutes tos nea... Galvoju, kad per daug saldu ir ta salduma kazkuom noretusi nugesint... Norejau siulyt zemakulnius, bet gal per daug suprastintu apsiredyma, tai sakau, kad klasikiniai smailianosiai graziau ziuretus. Ir dar kazin ar patinka verinys ant topo aukstu kaklu ax.gif Geriau bliuzes kaklas nebutu toks aukstas...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 11, 00:41)
O man attic deriny kazkas nepatinka g.gif  Tik nezinau kas nes sijonas puikus, midi sijonas ir cropped topas dar puikiau, bet gal basutes tos nea... Galvoju, kad per daug saldu ir ta salduma kazkuom noretusi nugesint... Norejau siulyt zemakulnius, bet gal per daug suprastintu apsiredyma, tai sakau, kad klasikiniai smailianosiai graziau ziuretus. Ir dar kazin ar patinka verinys ant topo aukstu kaklu ax.gif Geriau bliuzes kaklas nebutu toks aukstas...

klasikiniai smailianosiai taip pat tiktu, sutinku. bet zemakulniai tai tikrai neee.
Atsakyti
Attic man noretus kitokio virsaus ar bent kad nebutu su golfo tipo kaklu smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus. smile.gif 4u.gif
Smailianosiai nepadarys jo maziau saldziu. O zemakulniams ir midi sijonui as per zema, buvau uzsidejus juodas balerinas, vaizdelis, svelniai tariant, nekoks. biggrin.gif
Maziau saldus butu nebent su odine biker striuke?

Del virsaus, reiks pabandyt ir kazka kita.
Atsakyti
QUOTE(Attic @ 2014 07 11, 08:08)
Aciu uz komentarus.  smile.gif  4u.gif
Smailianosiai nepadarys jo maziau saldziu. O zemakulniams ir midi sijonui as per zema, buvau uzsidejus juodas balerinas, vaizdelis, svelniai tariant, nekoks.  biggrin.gif
Maziau saldus butu nebent su odine biker striuke? 

Del virsaus, reiks pabandyt ir kazka kita.

Del smailianosiu nesutinku - jie amzina klasika, o jusu basutes ypatingai su dirzeliu per kulksni man toki katytes ivaizdi sudaro smile.gif
Atsakyti
Attic, viskas puiku. Nieko netrūksta. Su smailianosiais bateliais būtų per saldu. Basutės pats tas.
Atsakyti
Attic, giriu pirmiausia talija!!! trumpas golfas super!! vienintelis dalykas, kuris kliuna prie siu basuciu, tai sijono ilgis...reiketu bent siek tiek trumpesnio. nes labai daug horizontaliu liniju, palaidines apacia, tarpas, juosmuo, sijono apacia , mazytis tarpas ir platus basuciu dirzelis ..
bet siaip giriu!!
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2014 07 11, 12:43)
Attic, giriu pirmiausia talija!!! trumpas golfas super!! vienintelis dalykas, kuris kliuna prie siu basuciu, tai sijono ilgis...reiketu bent siek tiek trumpesnio. nes labai daug horizontaliu liniju, palaidines apacia, tarpas, juosmuo, sijono apacia  , mazytis tarpas ir platus basuciu dirzelis ..
bet siaip giriu!!

pritariu jog tiktu smailianosiai cia labiau
Atsakyti
Mallena labai grazus jusu deriniai-abu 4u.gif .(Plaukai tikrai graziai atrodo ,manau dazyt neverta )
Atsakyti
kas darosi? negi visoms ban'ai, kad nera deriniu wink.gif
Atsakyti
visoms atostogos smile.gif
Atsakyti
Apsigalvojau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prestige: 22 liepos 2014 - 12:47
QUOTE(pear @ 2014 07 14, 09:56)
visoms atostogos smile.gif

Kažkas atostogauja, todėl nėra kada rodytis, kažkas varo kelis darbus be atostogų, tai irgi nėra kada rodytis biggrin.gif

Prestige
, gaila, kad apsigalvojai ax.gif
Atsakyti