Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Margaretta @ 2014 07 05, 21:44)
Taip taip, visos kojos pilnos nuospaudu, skauda, net i kelnes norisi leisti, o tu vsa grazi sypsaisi kaip Undinele- kaip žingsnis, taip kančia... rolleyes.gif nu nafik...taip tikrai NEREIKIA. schmoll.gif
Tokie batai skirti panesioti trumpai, keleta valandu, o ne 8-9 valandas su jais prabuti.
As nueinu i darba tokiais batais, pavaikstau, kol pradeda  spausti, tada kisu i spinta ir issitraukiu tipo Rieker... biggrin.gif

as kaip tik nueinu su patogiais, issitraukiu is spintos aukstakulnius, pastypcioju tarp kabinetu, o per pietus vel valso tempu i miesta su lygiapadziais
Atsakyti
Mallena, labai patiko! wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės :*
Atsakyti
Mallena-super! Lb grazus derinukas ir spalvytes wub.gif
Atsakyti
Super Mallenos derinukas 4u.gif

Dėl batų nepatogumo, aš turiu bėdą, plačius ir jautrius sąnarius, visus batus aviu po truputį ir pradžioje tik su pėdkelnėmis, laikui bėdant prisitaiko prie kojos ir tada jau laisvai galiu avėti. Bet į darbą taip pat ateinu su balerinomis ir persiaunu aukštakulnius, nes kartais su orandžiniu dviračiu dar pavažiuoju, su aukštakulniais nelabai patogu būtų smile.gif
Atsakyti
Mallena, kodėl plaukų spalvos neatšviežinat? 4u.gif
Atsakyti
Nieduli, bandau atsiauginti natūralius. Kol dar zilu nedaug, noriu pabūti savimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 07 07, 21:09)
Nieduli,  bandau atsiauginti natūralius. Kol dar zilu nedaug,  noriu pabūti savimi smile.gif

as jau kokius 6 metus nedazau su ta mintim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 07 07, 22:52)
as jau kokius 6 metus nedazau su ta mintim  drinks_cheers.gif

aš irgi jau treti metai nebedažau biggrin.gif

mallenos
patiko derinys, gal apavas mažiausiai, bet nėra blogai smile.gif
Atsakyti
Aš nuo naujų, bet kasdien vis sunkiau ir sunkiau susilaikyt. Bandau save guosti, kad su ombrem panašiai atrodo laugh.gif Niedulis va dar pabere druskos.... Kaip tik grįžtu į LT, užsirašiau pas savo kirpėją kirpimui, bet va dabar nebežinau kuom baigsis biggrin.gif Dar laiko tai, kad matau kokie blizgus, švelnus ataugineja...
Metu dar viena, plaukai geriau matosi, ar jau labai labai blogai? Ar verta kentėt smile.gif Ėjom su mažąja į gimtadienį pas jos draugę playground'e smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 07 liepos 2014 - 23:46
QUOTE(mallena @ 2014 07 08, 00:30)
  Ėjom su mažąja į gimtadienį pas jos draugę  playground'e smile.gif

Labai gražu, tik man kažkodėl suknelės dirželis kliūva. Nors jis čia visiškai neesminis ax.gif biggrin.gif Viskas ok su plaukais, atrodo, jog taip turi būti, nedažyk, tegul auga natūraliai gražūs.

Aš bandau traukti šviesesnes spalvas. Tiesą sakant, sunku doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 07 08, 00:30)
Aš nuo naujų,  bet kasdien vis sunkiau ir sunkiau susilaikyt. Bandau save guosti,  kad su ombrem panašiai atrodo laugh.gif Niedulis va dar pabere druskos.... Kaip tik grįžtu į LT,  užsirašiau pas savo kirpėją kirpimui,  bet va dabar nebežinau kuom baigsis  biggrin.gif Dar laiko tai,  kad matau kokie blizgus,  švelnus ataugineja...
Metu dar viena,  plaukai geriau matosi,  ar jau labai labai blogai? Ar verta kentėt  smile.gif  Ėjom su mažąja į gimtadienį pas jos draugę  playground'e smile.gif

Man tai atrodo visiškai gerai smile.gif norėčiau, kad maniškiai taip atrodytų ax.gif Vyras sako, atsiaugink, bet, kad aš jau žilų turiu truputį unsure.gif
Derinys labai gražus, tik irgi man truputį kliūna rankinės dirželis, suknelė su papuošalu ir batukai atrodo puošniai, o dirželis kasdieniškumo priduoda...

QUOTE(Daniellė @ 2014 07 08, 08:28)
Aš bandau traukti šviesesnes spalvas. Tiesą sakant, sunku  doh.gif

Viskas gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti