Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

Suknele faina,bet ant virsaus kazkoks apdriskes rubas schmoll.gif .
Atsakyti
Anei joks neardrizges,jokiu būdu...aišku tai nepanašu į aptemptą ,įliemenuoyą "šilko" suknelę,bet čia juk toks modeliukas...
Atsakyti
Šiandien aš tokia..

https://a3-images.my...8c35b7/full.jpg

https://a3-images.my...807624/full.jpg

Pas mane tik rankinių deficitas, čia kitokia gal geriau atrodytų..vieną ir turiu ryškesnę,vasarinę doh.gif reikės pasiduot į parduotuves...

Atsakyti
Liada , man gražiai, gal bateliai kitokie būt geriau, bet ir sitie neblogai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū,Margaretta,kol daugiau tašių neįsigysiu,reiks batus derint biggrin.gif
Atsakyti
Liada, kelnes galetu buti laisvesnes ir kojinaiciu nereiketu 4u.gif
Atsakyti
Liada, pagal tai kaip atrodo dzinsai, sprendziu (tiksliau esu 100% tikra), kad juos muvite ant pedkelniu, butinai jas nusiaukite, tos visos rauksles dings smile.gif plius tos pedkelnes kazkokio per tamsaus atspalvio, palikit jas mociutems.... 4u.gif
Batu ir rankines derinti visisai nereikia, ir ne visada toks reikalas ziurisi...siuo atveju tos raudonos tikrai per daug smile.gif siulyciau ivesti trecia spalva...

Ir naguciai manikiuro prasosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 21 birželio 2014 - 15:36
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 21, 15:34)
Liada, pagal tai kaip atrodo dzinsai, sprendziu (tiksliau esu 100% tikra), kad juos muvite ant pedkelniu, butinai jas nusiaukite, tos visos rauksles dings smile.gif plius tos pedkelnes kazkokio per tamsaus atspalvio, palikit jas mociutems.... 4u.gif
Batu ir rankines derinti visisai nereikia, ir ne visada toks reikalas ziurisi...siuo atveju tos raudonos tikrai per daug smile.gif siulyciau ivesti trecia spalva...

Ir naguciai manikiuro prasosi 4u.gif

Taip,Shievonne,aš dažnai dėviu kelnes ant pėdkelnių,velnias žino kodėl,man tiesiog taip patogiau,nu bet čia tik įprotis smile.gif batus keisiu,o tas atseit "batai turi derėt su rankine" pas mane nuo seniai,mano mama labai žiūrėdavo tuos dalykus g.gif

Papildyta:
Kas liečia nagučius,kitą savaitę einu manikiūro ir ilgalaikio lakavimo,nes atrodo tikrai baisiai,sutinku blush2.gif iš kirpyklos grižau prieš porą dienų, reiks su galva ką įdėt išsidrąsinus biggrin.gif
Atsakyti
Ne baisus, ne baisus, tik prie tokiu ryskiu spalvu norisi ir grazaus vasarisko manikiuro smile.gif
Patikekit, be pedkelniu dzinsai atrodys daug graziau, nesirauksles:)
Atsakyti
nzn ar cia i tema, bet si karta pagyros shievonnes komentarui. Perskaiciau ir galvoju, kaip graziai zmogus pataria. Sutinku su visais jos patarimais Liadai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carinaa25: 21 birželio 2014 - 16:40
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 06 21, 16:39)
nzn ar cia i tema, bet si karta pagyros shievonnes komentarui. Perskaiciau ir galvoju, kaip graziai zmogus pataria. Sutinku su visais jos patarimais Liadai.

Jūs,žinokit,Carinaa,aš irgi pritariu..jos patarimai Liadai-tobuli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 21, 15:43)
Taip,Shievonne,aš dažnai dėviu kelnes ant pėdkelnių,velnias žino kodėl,man tiesiog taip patogiau,nu bet čia tik įprotis smile.gif batus keisiu,o tas atseit "batai turi derėt su rankine" pas mane nuo seniai,mano mama labai žiūrėdavo tuos dalykus g.gif

Kame tas patogumas?Pedkelnes po kelnemis,tai visiskas nesusipratimas 4u.gif .Bet derinukas grazus.
Atsakyti