Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

O kaip tokioje prastos kokybes nuotraukoje sugeeti iziureti,kad zmogus po kelnemis su pedkelnem (atskiri komplimentai) ir kad dar toks idomus faktas gali buti vasara ,kai blisuka be rankoviu...o po dzinsais/kelnem pedkelnes bigsmile.gif
Dar tu su galvok man taip biggrin.gif Maniau, kad tai daroma tik prie -30 smile.gif

Liada 32 sitas derinys zymiai geresnis uz pries tai buvusi,sveikinu su progresu, bet negeras...Shievonne idealiai pasake kodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 06 21, 17:34)
O kaip tokioje prastos kokybes nuotraukoje sugeeti iziureti,kad zmogus po kelnemis su pedkelnem (atskiri komplimentai) ir kad dar toks idomus faktas gali buti vasara ,kai blisuka be rankoviu...o po dzinsais/kelnem pedkelnes  bigsmile.gif
Dar tu su galvok man taip  biggrin.gif  Maniau, kad tai daroma tik prie -30 smile.gif 

Liada 32 sitas derinys zymiai geresnis uz pries tai buvusi,sveikinu su progresu, bet negeras...Shievonne idealiai pasake kodel smile.gif

Dilgelyt,o kaip man reikėjo žinot,kad čia aiškiaregyste užsiiminėjat ir galit pasakyt,kas ką dėvi po kelnėmis? blink.gif aš tik bijau,kad mano apatinių neįžiūrėtumėt po džinsais,nors jie gal ir nieko ax.gif
Ačiū dar kart už patarimus,jie visi naudingi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 21, 17:33)
Kame tas patogumas?Pedkelnes po kelnemis,tai visiskas nesusipratimas  4u.gif .Bet derinukas grazus.

Kaip ir minėjau, Salt,daugiau įprotis. Kvailas,bet įprotis.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Liada, jei jau labai norisi skinny, o ne straight leg dzinsu, man graziau atrodytu tamsus ir priderinti prie kitokio, "grubesnio", modelio batu (stambesniu kulnu, gal ant platformos).
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 06 21, 19:18)
Liada, jei jau labai norisi skinny, o ne straight leg dzinsu, man graziau atrodytu tamsus ir priderinti prie kitokio, "grubesnio", modelio batu (stambesniu kulnu, gal ant platformos).

Besteller,ačiū už patarimą,bet "grubūs" batai toli gražu ne mano stilius. Jau geriau keisčiau kelnes,nei batus. Laiveliai-aukstakulniai,balerinos-mano stilius,tik ne "grubieji". Be to,aš neaukšta,vos 1,64,tai grubūs batai mano kojas dar labiau sutrumpintų. Brrrrr...tada jau geriau prie kelnių aplamai dėvėt žemapadžius..
Atsakyti
Merginos, as kiaurai nematau, tiesiog zinau kaip atrodo aptemptos kelnes ar dzinsai ant pedkelniu 4u.gif

Carina, aciu 4u.gif

Atsakyti
Dekoju komentavusioms 4u.gif

Patranka teisi, ten Toks stilius, ale tysalas smile.gif

Ne I tema, bet kokio amziaus dzinsinis dungarees yra no no!? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 21, 15:43)
Taip,Shievonne,aš dažnai dėviu kelnes ant pėdkelnių,velnias žino kodėl,man tiesiog taip patogiau,nu bet čia tik įprotis smile.gif

o jum ne karsta su pedkelnem po kelnem?.....
pirma karta toki finta girdziu vasara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 06 21, 20:43)
o jum ne karsta su pedkelnem po kelnem?.....
pirma karta toki finta girdziu vasara  unsure.gif

Kai 30+ aš aplamai retai kelnes dėviu,o kadangi nėra karšta-ne. Na džiaugiuos,kad pralinksminau ir nustebinau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 06 21, 17:34)
O kaip tokioje prastos kokybes nuotraukoje sugeeti iziureti,kad zmogus po kelnemis su pedkelnem (atskiri komplimentai) ir kad dar toks idomus faktas gali buti vasara ,kai blisuka be rankoviu...o po dzinsais/kelnem pedkelnes  bigsmile.gif
Dar tu su galvok man taip  biggrin.gif  Maniau, kad tai daroma tik prie -30 smile.gif 

nu ir mane sokiravo sis dalykas... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Liada_32 @ 2014 06 21, 20:49)
Kai 30+ aš aplamai retai kelnes dėviu,o kadangi nėra karšta-ne. Na džiaugiuos,kad pralinksminau ir nustebinau biggrin.gif

o tai kaip ir minejo- kodel bliuskute be rankoviu tada??
nieko nesurantu biggrin.gif
Atsakyti
Nu ko čia nesuprast-bliuskė matos,pėdkelnės po džinsais-nesimato,kaip ir triusikai,beja,nu mokyk ir mokyk jas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 06 21, 21:53)
nu ir mane sokiravo sis dalykas... unsure.gif
Papildyta:
o tai kaip ir minejo- kodel bliuskute be rankoviu tada??
nieko nesurantu  biggrin.gif

O as tai kita finta izvelgiu tu pedkelniu po kelnem biggrin.gif gi yra ju visokiu rusiu kurios isformuoja uzpakaliuka, suspaudzia slaunis, prispaudzia pilvuka.... va ir visa iprocio esme man atrodo.... kitos esmes izvelgt tiesiog neimanoma vasara ir dar po kelnem smile.gif man atrodo garsiai atskleidet mazyte moters paslapti moteriskomformom padailint smile.gif

O kas del amziaus tai zinokit rubas gali ir pasendint ir pajaunint biggrin.gif zinau savo kailiu... jeigu su sporbatukais, dzinsiukais ir maikonu nulekiu I alko.. parde manes praso dokumento neva nepilnametei neparduosim biggrin.gif , o kai nueinu apsiredzius truputi elegantiskiau pries koki baliuka viskas buna ok jau isipaisau I suaugusiu gretas biggrin.gif p.s. man 31m. biggrin.gif Dar zinoma veido bruozai lemia visi laiko dar kokiu iki 25 max. is dalies smagu gal visai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizmaaa: 21 birželio 2014 - 23:44
DRUGELI,Dievuliau,kaip gražu!!! wub.gif Šuniuką sutikus parke,pavogčiau ir namo parsinesčiau laugh.gif toooks mielas wub.gif

BM labai smagus,laisvas derinukas.Toks BM'emiškas nail.gif liuks.

Kiti du,kuriuos matau dar,nepatiko.Nei pėdkelnės po džinsais,nei džinsai po pėdkelnėm biggrin.gif

O,ar žinot,kad bais nemandagu knibinėti,uostinėti ir rakinėti moters amžių?
Koks skirtumas 36 ar 63?Galva skauda kažkam nuo to?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 22 birželio 2014 - 02:19