Jei tos pedkelnes tikrai del figuros formavimo, tai tada geriau nusipirkti figura formuojancias kelnaites ar sortukus, kad ir is lindexo

Bluemoggy, koks mielas derinukas, pati lb gerai atrodai, man patinka Tavo stilius - labai effortless
Liada, sutinku del nuomoniu del derinio, bet jus lb nuosirdi ir tai graziausia derinio detale, lauksiu kitu
Del amziaus ir isvaizdos - tai karma. Ka uzsidirbai, eidamas gyvenimu, ta ir turi. Cia ne apie sporta, krema ar botoxui sumoketa suma, tai tik sintetinis pavirsius. Paslaptis - karma neturi menu, gauni ta, kas ji tau, pagal tave, paruosus, deja.

Liada, sutinku del nuomoniu del derinio, bet jus lb nuosirdi ir tai graziausia derinio detale, lauksiu kitu

Del amziaus ir isvaizdos - tai karma. Ka uzsidirbai, eidamas gyvenimu, ta ir turi. Cia ne apie sporta, krema ar botoxui sumoketa suma, tai tik sintetinis pavirsius. Paslaptis - karma neturi menu, gauni ta, kas ji tau, pagal tave, paruosus, deja.
QUOTE(besteller @ 2014 06 22, 09:35)
Jei tos pedkelnes tikrai del figuros formavimo, tai tada geriau nusipirkti figura formuojancias kelnaites ar sortukus, kad ir is lindexo 

Kad is po dzinsu jie labai matosi, ypac ten kur baigiasi, tai tokios desros issivercia

Liomi-ačiū
Nu net nežinau ką dabar atsakyt
formuojančių niekada nedėvėjau,nes nematau reikalo,nemanau,kad 38 dydį nešiojančiai jų reikia,bet šiaip iš dalies tai tiesa-jeigu džinsai kiek laisvesni,tarkim,ties užpakaliu,tai pėdkelnės po apačia kaip ir sutvirtina,atrodo aptempčiau. O šiaip tai šiandien nesidėjau pėdkelnių,vaizdas tikrai geresnis

Nu net nežinau ką dabar atsakyt

Liomi, aciu
Niekas man nepatariat del dungarees

Niekas man nepatariat del dungarees

Drugeli vauuuuuuuuuuuu,koks grozis

QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 22, 16:07)
Tai mesk mes jau gaudysim

Drugeli,man tai labai graziai atrodai,tiesiog pasakiskai
Baikit apie tuos metus,kaip kas atrodo. Negrazu tiesiog..
Gal zmogus neparodo,kad skaudu,bet tikrai nera malonu.
Man daug kas gali atrodyt,bet nepasakysiu,jei jauciu,kad iskaudins zmogu.
O ir isvaizda kartais to pacio zmogaus atrodo labai skirtingai.
Ar jis ismiegojes,kokia sukuosena,apranga,makiazas ir t.t.

Baikit apie tuos metus,kaip kas atrodo. Negrazu tiesiog..
Gal zmogus neparodo,kad skaudu,bet tikrai nera malonu.
Man daug kas gali atrodyt,bet nepasakysiu,jei jauciu,kad iskaudins zmogu.
O ir isvaizda kartais to pacio zmogaus atrodo labai skirtingai.
Ar jis ismiegojes,kokia sukuosena,apranga,makiazas ir t.t.