Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai, 3

Ačiū už atsakymus. Vakar dar atradau puslapiuką pukuotuku.info, bet dalis strapsnių neatsidarė. Ar Svetainė nebeatnaujinama ir nebeveikia forumas?

Vakar apsilankėm Žaliakalnio klinikoj tai dar nebuvo matę tokio ilgio dantų... Neįsivaizduojam kaip ji dar gyva. Tik va teks jau kas 2sav trumpinti dantukus, nes visi iškrypę. Parašiau moteriškei informaciją jei nepersigalvos tai ryt vyras nugabens triušiuką, o jei išsigas problemų tai liks pas mus . Jei jau liksim be triušiuko tai planuojam pirkti jaunikliuką iš žmonių, kurie pastoviai turi triušiukų. Šita baisiai miela, kaskart šoka glėbin ir laižo rankas, šokinėja aplink .jau vakar ir vyras paglostė, palaikė rankose tai paskui jį sekiojo kaip šuniukas tik neramu dėl valgymo. Parnešiau kiaulpienių tai net nežiūrėjo, agurko, šieno, šakelių ir nenori sad.gif . Pomidoro tik paragavo ir pašaro užkramto ir tą tik kuris smulkus . Negi bus ir galiniai peraugę, hmm. Taip pikta žinokit, kad augina gyvūną, o nemato, kad dantys išlindę iki begalybės ir nieko negraužia. Kiek tokių nabagų numiršta per žmonių abejingumą ir nežinojimą.
Atsakyti
Musu triusis irgi didelis buvo, kai gavom is emigruojancios seimos..matyt irgi svelnumo nelabai gaves, nes irgi rankas laizydavo, pats ant keliu sokdavo, galva po ranka kisdavo, net kalbedavo tokiu mykianciu balsu..nagai kai gavome buvo kaip drakono doh.gif vos ne uzsiriete ratu doh.gif su dantimis nebuvo taip baisiai, bet kai dejau pienes, garsvas, sakeles jis ede kaip isprotejes
As ilgiuosi to triusio..sitas ner tos siltas santykio prasme, bet nmatyt gal tokie isgelbeti gyvuliukai turi labai daug dekingumo, delto taip ir eina i santyki unsure.gif
Galiniai gal taip neauga kaip priekiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2015 04 20, 13:27)
tik neramu dėl valgymo. Parnešiau kiaulpienių tai net nežiūrėjo, agurko, šieno, šakelių ir nenori sad.gif . Pomidoro tik paragavo ir pašaro užkramto ir tą tik kuris smulkus . Negi bus ir galiniai peraugę, hmm. Taip pikta žinokit, kad augina gyvūną, o nemato, kad dantys išlindę iki begalybės ir nieko negraužia. Kiek tokių nabagų numiršta per žmonių abejingumą ir nežinojimą.

Na neturi kai kurie žmonės atsakomybės ir tiek verysad.gif Gaila, kad gyvūnus dalina į kairę ir į dešinę...

Pabandykit šviesios džiovintos duonos triušiukui duoti, skaniai kvepia, gal pakramtytų... Ir dantim būtų sveika, nes duona kieta, dantys pasitrintų smile.gif
Atsakyti
Tai kad ir gyvunas vietoj zaislo, kartais ir vaikas vietoj zaislo verysad.gif
Mano vyras tokia atsaomybe jaucia, kad net man uzdraude vaikams imti triusi doh.gif ptas vaikysteje neturejo gyvuliuko. Vaikai va i antrus metus eme suvokti atsakomybe, kad reikia pamaitinti, vandens ipilti butinai, na kartu nagus karpome, nes viena nenulaikau doh.gif
Dukra idejo zaisliuka pazaisti, tai sugrauze jis doh.gif kol kas mokosi vaikai elgtis su gyvunu su mano prieziura, bet va prakitskai puse aiko po stalu gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif jungiames ir mes i jusu bureli smile.gif siandien isigyjom dekoratyvini triusiuka.Is zmoniu pirkom.kazkur 1.5 men.ikelsiu veliau nuotraukyte.pamirsau kaip reikia.seniai keliau jau cia foto. Dabar sukam galvas koki vardeli isrinkti.Tupi musu mazuliukas kamputi.nedrista nieko.bet kai nieko kambaryje nebuna.tai tuoj uostineti pradeda. Tai per kampa stebim biggrin.gif. As labai myliu gyvunus.tad ir vaikams dziaugsmo ir man nesunku priziureti ir miela sirdziai jis.turim zuvytes.suni. dar plius triusiukas. thumbup.gif.
Atsakyti
Kol kas atsargiai su suniu, jei jis maziukas, tai sirdute is baimes gali "issokti"
Atsakyti
Sveikos, šeštadienį įsigijome triušiuką, labai mielas, bendrauja, laižo rankas, tačiau ant rankų ilgiau nei kelios sekundės neišbūna, pradeda muistytis ir bandyti išsivaduoti. Atrodo nieko tokio, tačiau triušiuko nagai ganėtinai ilgi ir norėčiau juos apkarpyti... bet neįsivaizduoju kaip tai padaryti, kai triušiukas neišbūna ant rankų ir ima spurdėti, sužeisti jo tikrai nesinori. Skaičiau jog galima juos guldyti ant nugaros, veisėja sakė jog ir ji taip darė ir lengvai apkarpydavo nagus, bet aš kažkodėl bijau jog nesužeisčiau jo ar pats nesusižeistų...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 21, 19:01)
Kol kas atsargiai su suniu, jei jis maziukas, tai sirdute is baimes gali "issokti"

Tai neleidziam sunio.nors jam net neidomu.pauoste ir tiek.... prie narvelio kartais prieina paziuri ir nueina.ir tai pro sali eidamas.na triusiukas siandien dar tik antra diena...daznai imu ant ranku.kad priprastu...o kiek per diena turetu isgerti vandens? Mastau ar ne permazai nuo vakar pageres.sauso maistelio matosi kiek pajudines...gal neskanu jam jis.dabar idejau morkytes grezineli tai patenkintas.is ranku net grauzia. smile.gif o tu maisteliu panasi sudetis? Saulegrazos bananu lyg maciau dar?man baisu kad jam maisas gali netikti...sake jau duodavo jam tai morkytes tai obuolio.kopusto .aisku neperdaug.o as neisivaizduoju kokiais kiekiais tas neperdaug.?po grezineli per diena?
Atsakyti
QUOTE(coucou. @ 2015 04 21, 23:20)
Skaičiau jog galima juos guldyti ant nugaros, veisėja sakė jog ir ji taip darė ir lengvai apkarpydavo nagus, bet aš kažkodėl bijau jog nesužeisčiau jo ar pats nesusižeistų...

Aš visada taip karpydavau, niekada nespurdėjo, žinojo, kad manikūrą darysiu jai lotuliukas.gif

QUOTE(Bailiukee @ 2015 04 22, 08:03)
O kiek per diena turetu isgerti vandens? Mastau ar ne permazai nuo vakar pageres.sauso maistelio matosi kiek pajudines...gal neskanu jam jis.

Duokit apsiprast, pirmas dienas mažai ir valgys ir gers, jie gi naujuose namuose, visko bijo. Pas mane gal savaitę nei valgė, nei gėrė, tik po lašiuką visko. Bijojau, kad ne taip ką darau. bet po to jau kai priprato, viskas ok, per dieną iki 250-400 ml sugerdavo ir ėsdavo labai daug 4u.gif
Atsakyti
Jei gertuve kabinama su ml zyma, matysit, kiek isgeria, tai geriausia, nes vanduo lieka svarus.
Maziukams maisteli reiktu imti maziuku, t.y. kaip kudikeliams buna skirtas taip ir cia, bet pradzioje is streso valgyt nesinori unsure.gif Musiskis paliktas pas kaimyne, kai turejom isvaziuoti i kelione, tai vis prie to lango tupejo, kur matesi musu namas. Kai isvaziavom, nustojo tupet prie to lango ir eme esti
Atsakyti
Bet tai kokie gudruciai jie.siandien idejau sviezaus sienuko.tai kaip puole esti.matosi siena labiau uz tuos visokius maistelius megsta. smile.gif Gertuve pas mane ta su matuokle su snapeliu.kazkiek nugerta...bet prisisiota tai daug is po nakties biggrin.gif o is ko ta tuoleta padaryt galvoju...skaitinejuosi jusu senesnes temas.nes reikalus atlieka labiausia vienam kampe.
Atsakyti
Pas mus tai ner spec. WC, tiesiog medzio granuliu kraikas
Atsakyti