O nuo ko nusigrauzia
cia kaip nervinis tikas? Ar kazkoks niezulys
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 23, 20:40)
Pas mus matyt bakterijų šuo iš lauko prinešė, ta patapojo per grindis ir pakliuvo. kitaip sakant niežais susirgo. gydėm šampūnais prieš alerginiais ar kažkokiais kuriuos vet skyrė, tuo pačiu ir kojos dozę gavo. ir taip gal 2-3 kartus prasirgom. Sakau, mūsų nelaiminga merga buvo, nebuvo to laiko, kad nebūtų sirgus.
Daugiau iš Kikos nepirksiu, gavom ligų kratinį.
Musu sakeles irgi lb megsta...is po nakties ziuriu nei.sieno nai maistelio.saka ir ta sugriauzta
siandien pati padariau triusiukui nameli...o patenkintas....oj as vargau...ir. pjoviau ir dildinau kad nebutu astru...bet uztat patenkinta db
As tai kartonine deze padedu tai toks architektas
kad jau antra deze neriniais isgrauze
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 23, 22:33)
As tai kartonine deze padedu tai toks architektas
kad jau antra deze neriniais isgrauze 
Kaip koks triusis
Vieni suserga, kiti ne. Siaip apie 6 metus gyvena
Musu pirmas buvo is emgiravusiu zmoniu, pirktsa kaip suprantu is Kikos, o kadangi per mano klaida jis mire
perseriau ji raudonais dobilais, tai antra mums dovanojo drauge, kuri gavo is veisejos.
Musu pirmas buvo is emgiravusiu zmoniu, pirktsa kaip suprantu is Kikos, o kadangi per mano klaida jis mire
QUOTE(MIKIENĖ @ 2015 04 23, 20:25)
Kadangi visom ligom persirgom, tai ir šitą turėjom
Ji pas mus savo paduškytes buvo nusigraužusi per naktį. Ateinu ryte į vonią, ir žado netekau. Pilnas narvas kraujo. Puoliau žiūrėt kas prie ko ir radau, kad kojytės kraujuoja. Pirmas vaistas tai plovimas vandeniu, kad viskas švaru būtų, tada tualetą jos keičiau viskuo nauju, kad sisius žaizdos nedegintų. Taip ir sugijom.
Ji pas mus savo paduškytes buvo nusigraužusi per naktį. Ateinu ryte į vonią, ir žado netekau. Pilnas narvas kraujo. Puoliau žiūrėt kas prie ko ir radau, kad kojytės kraujuoja. Pirmas vaistas tai plovimas vandeniu, kad viskas švaru būtų, tada tualetą jos keičiau viskuo nauju, kad sisius žaizdos nedegintų. Taip ir sugijom.
aciu uz atsakyma jums,vakar vandenilio peroksidu nuploviau ,valau narva isvien ,siandien man jos jau lyg siek tiek pagrazeje buvo,tik va atidariau narva isoko turbut uzsigavo ir vel kraujas.
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 24, 10:00)
Kaip koks triusis
Vieni suserga, kiti ne. Siaip apie 6 metus gyvena
perseriau ji raudonais dobilais, tai antra mums dovanojo drauge, kuri gavo is veisejos.
Kad lyg ir ilgiau turėtų
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 24, 10:50)
o ju ten visokiu rūšiū buna, nulepausiai ir su styrančiom ausim, o kaip su suaugusiu triušiu dydžiu? norisi kad neuzaugtu labai didelis, koki rinktis?
ir gal galite parekomenduoti veiseja Vilniuje?
ir gal galite parekomenduoti veiseja Vilniuje?
Rezervavomės ilgaplaukį triušiuką iš Kauno tos veisėjos kur įvairius grožius pardavinėja
Atsiprasau, mano saltinis buvo matyt nelabai patikimas, kitur va radau 8-10 metu gyvena
http://www.vetpet.lt...etriusius3.html
Dekoratyviniai nezauga tkie, kaip mesiniai, jie ir lieka maziukai, apie 1,5kg atrodo
http://www.vetpet.lt...etriusius3.html
Dekoratyviniai nezauga tkie, kaip mesiniai, jie ir lieka maziukai, apie 1,5kg atrodo