QUOTE(Bailiukee @ 2015 04 22, 08:03)
o tu maisteliu panasi sudetis? Saulegrazos bananu lyg maciau dar?man baisu kad jam maisas gali netikti...sake jau duodavo jam tai morkytes tai obuolio.kopusto .aisku neperdaug.o as neisivaizduoju kokiais kiekiais tas neperdaug.?po grezineli per diena?
Na maistelį rekomenduočiau - Vitakraft Junior iki kol suskaks 6 mėnesiai

O po to kokį geros kokybės. kad jame būtų kuo mažiau riebalų, apie 4 proc., o žalios ląstelienos apie 20 proc. Pati duodu Cuni Complete, čia yra 21 proc. žalios ląstelienos berods

Ir aišku, visada kalnas šieno kiškiukui
Bananų reikia retai duoti, gal gabaliuką per dvi savaites, nors mums veterinaras iš vis sakė, kad nereikia triušiukui tų bananų, bet mūsiškė labai mėgsta

Obuolio griežnėlis kartą per savaitę - mažam triušiukui tai gabaliukas turėtų būti mažas, na, kad tilptų į arbatinį šaukštelį, po to galima daugiau

Morkytės turbūt galima dažniau, veterinaro apie morkas nesiteiravau, nes maniškė ir taip nevalgo
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 23, 08:46)
O man musu Meloukis Maukutis siandien i pirsta ikando

niekaip nesuprantu, dedu maista, eda is delno, siandien dejau, jis man grybst i pirsta iki kraujo

juk matinanti ranka, kam ja kandzioti
Matyt buvo kvapo ant pišto maistuko, tai ir grybštelėjo. Juk jų akytės šonuose, nemato kas prieš nosį, tai pagal kvapą orientuojasi

Maniškė dažnai man už pišto pagriebia, kai riešutuką duodu