Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai, 3

QUOTE(MIKIENĖ @ 2015 04 22, 07:54)
Aš visada taip karpydavau, niekada nespurdėjo, žinojo, kad manikūrą darysiu jai lotuliukas.gif

Na bandysim tada šiandien apkirpti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2015 04 22, 10:30)
Bet tai kokie gudruciai jie.siandien idejau sviezaus sienuko.tai kaip puole esti.matosi siena labiau uz tuos visokius maistelius megsta. smile.gif  Gertuve pas mane ta su matuokle su snapeliu.kazkiek nugerta...bet prisisiota tai daug is po nakties  biggrin.gif o is ko ta tuoleta padaryt galvoju...skaitinejuosi jusu senesnes temas.nes reikalus atlieka labiausia vienam kampe.

tualeta tai mes toki turim

user posted image

ispylei, isplovei ir vel gerai thumbup.gif
Atsakyti
Tik zirkliu specialiu reik unsure.gif nes naguciai apvalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 22, 18:00)
Tik zirkliu specialiu reik unsure.gif nes naguciai apvalus 4u.gif

Turim nusipirkę šias: http://www.e-zoo.lt/...ymo-zirkles.jpg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2015 04 22, 19:34)
tualeta tai mes toki turim

user posted image

ispylei, isplovei ir vel gerai  thumbup.gif

Va apie toki galvojam....+nebrangus.
Siandien musu Mikutis (isrinkom varda) mane i lupas buciuoja... smile.gif wub.gif kitu nelaizo ir nebuciuoja..... smile.gif jei bus patele.bus - Mike thumbup.gif
Atsakyti
O man musu Meloukis Maukutis siandien i pirsta ikando doh.gif niekaip nesuprantu, dedu maista, eda is delno, siandien dejau, jis man grybst i pirsta iki kraujo doh.gif juk matinanti ranka, kam ja kandzioti
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2015 04 22, 08:03)
o tu maisteliu  panasi sudetis? Saulegrazos bananu lyg maciau dar?man baisu kad jam maisas gali netikti...sake jau duodavo jam tai morkytes tai obuolio.kopusto .aisku neperdaug.o as neisivaizduoju kokiais kiekiais tas neperdaug.?po grezineli per diena?

Na maistelį rekomenduočiau - Vitakraft Junior iki kol suskaks 6 mėnesiai smile.gif O po to kokį geros kokybės. kad jame būtų kuo mažiau riebalų, apie 4 proc., o žalios ląstelienos apie 20 proc. Pati duodu Cuni Complete, čia yra 21 proc. žalios ląstelienos berods smile.gif Ir aišku, visada kalnas šieno kiškiukui smile.gif

Bananų reikia retai duoti, gal gabaliuką per dvi savaites, nors mums veterinaras iš vis sakė, kad nereikia triušiukui tų bananų, bet mūsiškė labai mėgsta smile.gif Obuolio griežnėlis kartą per savaitę - mažam triušiukui tai gabaliukas turėtų būti mažas, na, kad tilptų į arbatinį šaukštelį, po to galima daugiau smile.gif Morkytės turbūt galima dažniau, veterinaro apie morkas nesiteiravau, nes maniškė ir taip nevalgo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2015 04 23, 08:46)
O man musu Meloukis Maukutis siandien i pirsta ikando doh.gif niekaip nesuprantu, dedu maista, eda is delno, siandien dejau, jis man grybst i pirsta iki kraujo doh.gif juk matinanti ranka, kam ja kandzioti

Matyt buvo kvapo ant pišto maistuko, tai ir grybštelėjo. Juk jų akytės šonuose, nemato kas prieš nosį, tai pagal kvapą orientuojasi biggrin.gif Maniškė dažnai man už pišto pagriebia, kai riešutuką duodu biggrin.gif
Atsakyti
Musiskis su sienu nelabai draugauja, labiauis jo lizda sukasi ar dar ka veikia, bet nevalgo unsure.gif vat uz tai sakas obelu tai kaip dailide nuzievina biggrin.gif Kai savo sieno padarau, jis tada valgo, bet pirkto schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų ilgaausiui labai patinka, kai jam šoniukus kuteni tongue.gif nugriūna tada, užsimerkia ir jau taip malonu jam... lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras triusiukui is kojyciu paduku pastebejau krauja apziurejus pamaciau zaizdeles,kaip gydyti nezinau kuo tepti bijau kad prausdamasis nenulaizytu vaistu.gal kas esate susidyre.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2015 04 23, 19:46)
labas vakaras triusiukui is kojyciu paduku pastebejau krauja apziurejus pamaciau zaizdeles,kaip gydyti nezinau kuo tepti bijau kad prausdamasis nenulaizytu vaistu.gal kas esate susidyre.
Gal koks nagiukas nulūžo? g.gif Ar labai laižosi? Manau, nereikia niekuo tepti, savaime sugis.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2015 04 23, 19:46)

Kadangi visom ligom persirgom, tai ir šitą turėjom verysad.gif
Ji pas mus savo paduškytes buvo nusigraužusi per naktį. Ateinu ryte į vonią, ir žado netekau. Pilnas narvas kraujo. Puoliau žiūrėt kas prie ko ir radau, kad kojytės kraujuoja. Pirmas vaistas tai plovimas vandeniu, kad viskas švaru būtų, tada tualetą jos keičiau viskuo nauju, kad sisius žaizdos nedegintų. Taip ir sugijom. 4u.gif
Atsakyti