Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Lace: jeigu ta korta konvertuot i brotheriui skirta rasta, tai ji bus bent 4x ilgesne. kelti turi i ta puse kur rodyklyte rodo, vadinasi adatos jau turi buti pazymetos vaziavimu pries tai.
pvz pirma eilute kortos apacioj turi kelt -> is kaires i desine, kad brother karieta taip keltu, ji turi pasizymet vaziuodama <- is desines i kaire, tada grizt ir sukelinet -> ir tada gryzt i pradine padeti kairej pusej. taip gaunasi, kad -> eilutem reiks 4-iu vaziavimu ir <- eilutem 2-ju.

zuzana*: sezonas prasideda biggrin.gif tas paltukas mezgimo/kirpimo/siuvimo principu labai sustras. man irgi knieti nusimegzt "medziaga" is kurios paskui pasisiut ka nors grazaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 13 spalio 2014 - 15:05
QUOTE(jautiena @ 2014 10 13, 16:05)
Lace: jeigu ta korta konvertuot i brotheriui skirta rasta, tai ji bus bent 4x ilgesne. kelti turi i ta puse kur rodyklyte rodo, vadinasi adatos jau turi buti pazymetos vaziavimu pries tai.
pvz pirma eilute kortos apacioj turi kelt -> is kaires i desine, kad brother karieta  taip keltu, ji turi pasizymet vaziuodama <- is desines i kaire, tada grizt ir sukelinet -> ir tada gryzt i pradine padeti kairej pusej. taip gaunasi, kad -> eilutem reiks 4-iu vaziavimu ir <- eilutem 2-ju.

Nieko nesupratau... doh.gif Tiksliau ne visai nieko - patį principą lyg ir nujaučiu, bet man nebeaišku, ar aš iš tos turimos kortos galiu kažkaip paprastai susikonvertuoti į brotherinę. unsure.gif Įterpt tuščias eilutes? ar kažkaip sudėtingiau ta konvertacija darosi? unsure.gif Jau žinau, kad šiandien vakare bandysiu savo bruolį prakalbint....
Atsakyti
taip, butent iterpinet tuscias eilutes. as manau, kad aprasiau principa gan aiskiai, paskaityk dar karta wink.gif tikiuosi nenusisnekejau, jeigu kuri matot, kad i pievas, pataisykit mane.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 10 13, 16:55)
taip, butent iterpinet tuscias eilutes. as manau, kad aprasiau principa gan aiskiai, paskaityk dar karta wink.gif tikiuosi nenusisnekejau, jeigu kuri matot, kad i pievas, pataisykit mane.

Ačiū 4u.gif Lyg ir supratau, reiks sėsti prie mašinos ir bandyt. smile.gif
Atsakyti
mano fantazija, kol vaikas miega, tik aisku, neisbandyta praktiskai: trys pirmos eilutes (nuo apacios) ir taip toliau:
user posted image
Atsakyti
Jautiena, ačiū tau dideliausias wub.gif wub.gif Tik ką parsiradau namo, sėdu bandyti. thumbup.gif
Atsakyti
Jautiena sveikinimai dideliausi wub.gif

Lace kazkur tik nezinau kur esu maciusi ta ŕasta. doh.gif
Atsakyti
Freke, jei prisiminsi, kur matei, būsiu tau iki grabo lentos dėkinga. 4u.gif biggrin.gif Šiaip tai panašiu raštu virbalais mezgėjos mezgė, gal iš to ir prisimeni. unsure.gif

Nepavyko eksperimentas, Jautienos konvertacija neveikia. doh.gif Bandysiu nagrinėtis savo vienintelę mezgančia kiauraraščio perfokortą. unsure.gif Jau kyla sportinis azartas įveikti šitą iššūkį. biggrin.gif
Atsakyti
blem, greiciausiai bus kryptis atvirksciai. gaila ant mano masinos pledukas vaikui pradetas, tai negaliu pabandyti.

Freke, aciu uz sveikinimus wink.gif

edit
speju, bus taip atvirksciai:
user posted image

dabar tik pagalvojau, kad pagal Knitmasteri/SR korta, karieta perkelineja, tai ka pasizymejo praeitoj eilutej, todel kelimas vyksta i priesinga kortoj nupiestai rodyklytei puse.

edit2
megzt negaliu, tai bent jau liezuviu pamalsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 13 spalio 2014 - 21:07
Lace ar turi ta geltona rastu knyga? Kazkas panasaus ten yra. Tik nedideles korekcijos reiktu. 179 rastass

Jautiena ir kiek tam žiogui laikelio?
Atsakyti
Freke, juk parasyta profili kairej pusej ;P dar nedaug to laiko... o pati kartais neapturejai treciojo visai neseniai?

Lace: negadink kortu - rankytem pastumdyk adatas pagal ta rasteli, pervaziuok lace karieta, tada ismegzk 2 eiles, ir vel pastumdyk. as taip darau, kai experimentuoju, kortos juk pinigus kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 10 13, 22:53)
Freke, juk parasyta profili kairej pusej ;P dar nedaug to laiko... o pati kartais neapturejai treciojo visai neseniai?

Lace: negadink kortu - rankytem pastumdyk adatas pagal ta rasteli, pervaziuok lace karieta, tada ismegzk 2 eiles, ir vel pastumdyk. as taip darau, kai experimentuoju, kortos juk pinigus kainuoja.

Per maza langeli nesimato kas kur parasyta.... cia mobili versija doh.gif aha apturėjau tą džiaugsmą smile.gif prieš 8 nepilnus mėnesius smile.gif
Atsakyti