Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2014 10 14, 09:51)
<...>
Ai supratau kokios eiles dvi doh.gif  blush2.gif

mirksiukas.gif

kvartetas: esi teisi, apie tas knopkes.
Atsakyti
jeigu teisingai mastau tai nesigaus identiskas rastas. nes jis 14 akiu, o brotheriui lyg sudetingiausi yra 12. nes pervercia i perfokorta ir gaunas 24 g.gif
Atsakyti
ačiū už pagalbą dėl to mano ложный ажур, reiks bandyti visaip, gal kas gausis.
o dabar klausimas ne į temą:
ar osinkoj galima kur nors pasidaryti mėgstamų temų sąrašą, nes kiekvieną kartą vėl iš naujo viską ieškoti per daug laiko atima.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 10 13, 08:20)

Vėl gi tik teorinės žinios, bet ta dviguba knopkė reikalinga norint megzt žakardą trim spalvom  mirksiukas.gif Turiu tą dvigubą knopkę, bet irgi dar nebandžius  unsure.gif .

O kas ta dviguba knopke?
Atsakyti
dviguba vidurine knopke, viena "MC" fairislei, abi "L" tiem netikriem kiaurarasciam, keista, kad storamezge ja turi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 14 spalio 2014 - 19:59
o tokia dviguba knopkė pas mane neįsispaudžia... Tai jos reikalingų raštų ir negaliu bandyt
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 10 14, 20:59)
dviguba vidurine knopke, viena "MC" fairislei, abi "L" tiem netikriem kiaurarasciam, keista, kad storamezge ja turi:
user posted image

Kadangi storemezge paprastu kiaurumu nemezga tai bent netikrus megs smile.gif
Atsakyti
good thinking!
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2014 10 14, 19:35)
o tokia dviguba knopkė pas mane neįsispaudžia... Tai jos reikalingų raštų ir negaliu bandyt

tai bus gidai kazkur uzkrete purvais ir pukais.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 10 14, 20:47)
Kadangi storemezge paprastu kiaurumu nemezga tai bent netikrus megs smile.gif

Radau, ryt pasidarysiu korta ir pabandysiu.kolkas aciu
Atsakyti
Irinejus, kompo kairiajame viršutiniame kampe yra "Parankiniai". Tą temą, kuri patinka, įtrauk į parankinius ir visada turėsi, nereiks eit iš naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu jautienai uz pagalba susivokiant kame problema buvo.
noreciau kitokios pagalbos, esu naujoke mezgime su masina, prisirinkau visokiausiu vaizdeliu, ber neuztikau niekur, kai masina ismegzti apykakles islinkima, tiek nugaroje tiek priekyje is krastu, tai aisku, kaip nuimti, o kaip is vidurio ax.gif
Atsakyti
Dar vienas komplektukas. Nieko naujo, tik tiek, kad išbandžiau pirštinių mezgimą apvaliai. Gaila, kad pirštuotas su virbalais narpliojau, ko geri irgi reikėjo apvaliai su mašinike megzt schmoll.gif . Gal kitą kartą pabandysiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti