Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(akirera @ 2014 10 17, 10:07)
Ristina, labai gražus sijonas ir spalvinė gama labai labai  wub.gif
Noriu paklausti iš kur gauni merino siūliukų?

Perku biggrin.gif

O siūlus vilnonius tai broliai latviai gražiai numargina wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai mes suprantam, kad niekas veltui nedalina. Domina is kur ir po kiek?
Atsakyti
Ir virbalams ir mašinoms
Gal galit paakyt kam perfakortos - ar broliui ar silveriui?
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 10 13, 23:38)
Mano giliausiu įsitikinimu tinka Broliuii. Gerai būtų, kad dar kas nors patvirtintų, o tai teks paskui raudonuot pabrukus uodegą  lotuliukas.gif
Dar vis turiu krūvą firminių Brolio kiauraraščio perfokortų, neturėčiau klyst. Net pažiūrėjau kaip kiti raštai atrodo.  Nu jei apmausiu, gausiu duot kokią kepurę pri....  blink.gif

Patikrinau perfokortą. mirksiukas.gif Nerieks tau nei raudonuoti, nei kepurės gadinti. biggrin.gif Tinka perfokorta broliukui. biggrin.gif Tik vat man pačiai kiauraraštis ne visai tinka. doh.gif Taip nagus niežti pasėdėti prie mašinos, kad suvokti principus perfokortų mezgimo ir pasidaryti savo raštą, o laiko vis pritrūkstu. doh.gif
Atsakyti
Lace, nuraminai biggrin.gif . Pabandyk išskalbt, jei pamezgei pvz. Dažniausiai stipriai pasikeičia vaizdas, negu tik nuėmus nuo mašinos. O raštas labai panašus į tavo išsvajotą, tai pagal tą kortą tikrai įmanoma sukurt kortą ir tavo rašteliui, tuo labiau, kad Silverinę kaip pvz. turi
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 10 20, 09:07)
Lace, nuraminai  biggrin.gif . Pabandyk išskalbt, jei pamezgei pvz. Dažniausiai stipriai pasikeičia vaizdas, negu tik nuėmus nuo mašinos. O raštas labai panašus į tavo išsvajotą, tai pagal tą kortą tikrai įmanoma sukurt kortą ir tavo rašteliui, tuo labiau, kad Silverinę kaip pvz. turi

Išskalbiau jau, visada pavyzdėlius skalbiu. mirksiukas.gif Neblogas tas raštas, bet iki mano vizijos jam kažko truptį trūksta. unsure.gif Bet kokiu atveju džiaugiuosi - turiu dar vieną kiauraraštį, kurį mano Bruolis neatsisako megzt. thumbup.gif
Atsakyti
Dar kartą beveik tas pats, kas prieš tai buvo biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Niu grazu net pavydu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 10 14, 17:10)
ačiū už pagalbą dėl to mano ложный ажур, reiks bandyti visaip, gal kas gausis.

Sveikos. Na su Jūsų pagalba gavosi man tas pavyzdėlis, bet nutariau nemegzti iš savo nusipirktų siųlų labai jie stipriai " kanda". Reik pirkti naujų siūlų. O kaip reik pažėti perkant siūlus ar jie nesikandžioja?
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite " po ranka" sukritakaklio megztinio schema? Atsimenu,kad lyg Olaiva buvo pernai idejus g.gif bet praverciau senesnes pusantros temu ir neradau...
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2014 10 22, 17:02)
Merginos, gal kuri turite " po ranka" sukritakaklio megztinio schema? Atsimenu,kad lyg Olaiva buvo pernai idejus g.gif bet praverciau senesnes pusantros temu ir neradau...
Buciau dekinga 4u.gif

http://www.supermama...?...&p=64751452
Atsakyti
QUOTE(peckelina @ 2014 10 22, 16:12)

Aciu 4u.gif bet ten buvo kazkokia nubraizyta schema,kad masina imanoma megzti.. Tiesiog kaip isklotine modelio.
Atsakyti