Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(circus @ 2014 07 07, 21:12)
Siandien youtube ziurejau vaizdelius apie Mihrimah ir Rustema. Gal as busiu kokia keistuole, bet kaip man graziai Rustemas myli Mihrimah. Toks vyras kaip molis mylimos moters rankose.  biggrin.gif ir net man jis grazus pasidare, nors cia dauguma peike.

man tai jis patiko is karto.

QUOTE(Joviva @ 2014 07 07, 21:52)

O Mihrimah pamils Rustema ar taip ir gyvens nelaiminga? smile.gif

taip ir gyvens

QUOTE(Joviva @ 2014 07 08, 10:08)
Ir siaip man toks retorinis klausimas iskilo, nejau sultonas neturejo kazkokiu savo slaptu informatoriu,

na kazkaip ne karta buvo parodyta, kad turedavo jis tu informatoriu. pradzij vienas ju buvo Siumbiulis, kol i Chiurrem puse neperejo. i haremo reikalus siaip gal ne fasonas buvo kistis per daug. o valstybes lygiu tai daug informatoriu turejo, juk ir Ibrui sakydavo, kodel as jau zinau, o tu dar nezinai.

QUOTE(Isyankar @ 2014 07 08, 10:18)
Sultonas kuo labiau, tuo labiau praranda savo stotą, nes vaizduojamas kaip skystas diedas, klausantis tik savo intrigantės bobos.

aha, turejo proga visam pasauliui parodyti savo iskiliausio valdovo didybe, o ka padare? tiek nekencia Hiurrem, kad net jo autoriteta suminde
Atsakyti
Galvojau, ką man primena tas aukštas Sakuban patiketinis, prisiminiau, ogi dvimetrini liokaju Svirduli iš "Adamsu seimyneles" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 07 08, 13:39)
Galvojau, ką man primena tas aukštas Sakuban patiketinis, prisiminiau, ogi dvimetrini liokaju Svirduli iš "Adamsu seimyneles"  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man irgi... lotuliukas.gif Vos pamačius taip pagalvojau. Ir toks pat "kalbus" kaip svirdulys.

šiai dienai seriale man 2 vyrai patys atgrasiausi: tas šahuban tarnas "Svirdulys" ir buvęs arklininkas Rustemas. schmoll.gif nu negaliu tiesiog žiūrėt į juos.... bash.gif:
Atsakyti
Kreipiuos i perziurejusias si seriala. kiek teko dometis Mihrimah susilauks triju vaiku, du sunus ir viena dukra. O kaip seriale bus?
Nesupratau kodel Nigar pagrobs Rustem su Mihrimah vaika?
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 07 08, 13:59)
Kreipiuos i perziurejusias si seriala. kiek teko dometis Mihrimah susilauks triju vaiku, du sunus ir viena dukra. O kaip seriale bus?
Nesupratau kodel Nigar pagrobs Rustem su Mihrimah vaika?

seriale tik dukra ir sunus po ilgo laiko
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 08, 12:16)
man tai jis patiko is karto.

Riustemas-žudikas, žudo visus, kas tik jam pasimaišo kely, kai pradėjo nuo vyriausio arklininko, kad jo vietą užimtų, tai sustoti negali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 08 liepos 2014 - 19:58
Man tai Rustemas toks, kaip pamišėlis unsure.gif Jo tas žvilgsnis, net nupurto mane cool.gif Gaila, kad Mihrimah teks su juo būti. Žymiai gražiau su Balibėjum atrodo ax.gif

Jūs apšvieskit dar apie tą Dianą (Mahidevran tarnaitę). Tai kaip surantu, kad ir patarnaus ji Hiurem, bet neš visas žinias viską toms anoms? Ar ištikima visgi bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 08 liepos 2014 - 21:03
QUOTE(MELDA @ 2014 07 08, 20:57)
Riustemas-žudikas, žudo visus, kas tik jam pasimaišo kely, kai pradėjo nuo vyriausio arklininko, kad jo vietą užimtų, tai sustoti negali

tai zinau. vis tiek jis man patinka. man jis toks kaip vilkas, agresyvus bet grazus
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Gal galite priminti kiek iš viso bus šio filmo serijų? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
139 serijos
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 07 08, 22:03)

Jūs apšvieskit dar apie tą Dianą (Mahidevran tarnaitę). Tai kaip surantu, kad ir patarnaus ji Hiurem, bet neš visas žinias viską toms anoms? Ar ištikima visgi bus?

paskui pereis i Hiurem puse ir tik jai bus istikima net po Hiurem mirties
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 08, 22:42)
tai zinau. vis tiek jis man patinka. man jis toks kaip vilkas, agresyvus bet grazus

Matyt skonio reikalas, nes man tai jis ne vilkas, o tokia hiena, kiauksinti, ištempęs kaklą tik ir klausosi kur ką nugirs, kur kaip tik jam geriau ką pamatyti, išgirsti, o grožio išvis nerasta, tas veidas amžinai ištysęs, toks nususęs...... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti