Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(Zivilka @ 2014 07 10, 23:41)
tai jau taip, galejo scenaristai daugiau isspausti is to serialo. aisku, kad be intrigu nepastatysi ziurimo serialo, bet galejo nors kaip fone esme buti, pvz. pas Hiurem Siubiulis ibega, o ji ne sedi iviena taska ziuredama o skaito knyga, ar kas nors vyksta kam nors kokius meno kurinius apziurinejant, o ne turguj kaip visada, nu cia kaip pvz.

Būtent drinks_cheers.gif O tas ir man užkliuvo, pas visas, kai įlekia, tai tos tik sėdi ant sofukių ir nieko neveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 07 10, 21:49)
Mano manymu, Mehmeto vaidmuo seriale labai neatskleistas. Man jis toks - joks. Nuobodus personažas, gal vaidyba kalta, gal šiaip kas, bet nežinau man į jį nėra įdomu žiūrėti.

drinks_cheers.gif aš irgi vis laukiu, kada Mechmetas atsiskleis, bet matyt..nelemta...

QUOTE(Zivilka @ 2014 07 10, 23:41)
tai jau taip, galejo scenaristai daugiau isspausti is to serialo. aisku, kad be intrigu nepastatysi ziurimo serialo, bet galejo nors kaip fone esme buti, pvz. pas Hiurem Siubiulis ibega, o ji ne sedi iviena taska ziuredama o skaito knyga, ar kas nors vyksta kam nors kokius meno kurinius apziurinejant, o ne turguj kaip visada, nu cia kaip pvz.

Tikrai, pastoviai rodo , kad jos tik sėdi ir kažko laukia ir laukia..man net susidarė įspūdis, kad jų gyvenimas labai nuobodus buvo, amžinai sėdi rūmuose, vis laukia, kas kokį pletką atneš... Kažkada Hiurem sako "labai noriu išeiti į sodą, seniai bebuvau". Tai peršasi nuomonė, kad dienų dienomis uždarose patalpose sėdėdavo tik....
Atsakyti
va va sitas dalykas ir man seniai uzkliuves ir dar pastebejau, kad ir su vaikais jos neperdaugiausiai uzsiima, tos odaliskos ir uzaugina, kas tik biski ir jau sako nuveskit vaikus i ju kambari, hatidze dazniau sultono rumuose besitrinancia rodo nei su vaikais bunancia. hiurem irgi mazai labai rodo ,ypac su selimu ir bajezitu.
Atsakyti
Na su vaikais savo tik varguoliai užsiimdavo- kilmingos moterys tik pasidžiaugdavo kaip gražiai užaugo mirksiukas.gif Dar santuokų reikalus nuspręsdavo- tiek ir buvo to auginimo... Ir taip buvo visur- paskaitykit apie Europos diduomenę- išvykdavo tėvas su motina į karališką dvarą, o vaikus auklėms palikdavo, vyresnius į kilmingas šeimas įtaisydavo manierų, ūkiškumo mokytis, o patys grįždavo kartą, du per metus ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 07 10, 21:48)

Pastebėjau, kad po šio serialo, man vyrai su  barzdelėm gražesni darosi.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif niekada gyvenime nemegau jokios augmenijos ant vyro veido, nu bet po visu turkisku serialu, pradedu alpti nuo keliu dienu barzdeliu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 10, 21:20)
man Mehmetas irgi labai patiko. o Mustafa man nera grazus, nosis negrazi, kaip snapas ir siaip veidas neisraiskingas, ugio truksta

Va kaip skoniai skiriasi, o man Mustafa tobulas nuo iki bigsmile.gif

QUOTE(Soled @ 2014 07 10, 21:49)
Mano manymu, Mehmeto vaidmuo seriale labai neatskleistas. Man jis toks - joks. Nuobodus personažas, gal vaidyba kalta, gal šiaip kas, bet nežinau man į jį nėra įdomu žiūrėti.

Pritariu , manau, kad ir nebeatsikleis seriale jis, juk jau gan greitai lyg ir mirs 103 serijoj berods?
QUOTE(Soled @ 2014 07 10, 23:52)
Būtent drinks_cheers.gif O tas ir man užkliuvo, pas visas, kai įlekia, tai tos tik sėdi ant sofukių ir nieko neveikia biggrin.gif

Va va, ir man sitas uzkliuvo, ypac kai pas Hiurem kas nors ilekia tai ta amzinai sedi kaip statula taip ir atrodo kad laukdama kada gi pagaliau kas kokius gandus atnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2014 07 11, 10:05)
va va sitas dalykas ir man seniai uzkliuves ir dar pastebejau, kad ir su vaikais jos neperdaugiausiai uzsiima, tos odaliskos ir uzaugina, kas tik biski ir jau sako nuveskit vaikus i ju kambari, hatidze dazniau sultono rumuose besitrinancia rodo nei su vaikais bunancia. hiurem irgi mazai labai rodo ,ypac su selimu ir bajezitu.

Kai as pamaciau, kad odaliskos masazuoja Mahi, tai pagalvojau, kad jei ten buciau, o darbo nera, tai man butu tikras SPA ten. Visos man masazus darytu ir darytu ax.gif
Atsakyti
Man Mustafa irgi beveik tobulybė, su barzda tai išvis sex bomba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 10, 17:40)
Abu labai labai grazus ,sexsovi  thumbup.gif  4u.gif

visi princai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pritariu visoms pasisakiusioms, man ir uzkliuvo, kad visai neatskleidziama filme Sultan is intelektualiosios puses smile.gif Na, lyg ir pamenu, rode kelis kartus, kaip Hiurem sedi ir siuvineja, bet tik tiek biggrin.gif
Ir aplamai, filmo kurejai turbut buvo orientuoti ne i turkus, o i gerokai platesne ziurovu auditorija, tad filme galejo daugiau ir islamo tradiciju parodyti, ipinti kasdieniniame gyvenima. Na parodo, kaip meldziasi, bet nemusulmoniska pasauli galejo labiau supazindinti su savo kulturos bruozais.

O dabar lyg ir istorinis serialas, bet ka ji paziurejusi prisiminsiu, tai tik moteriskiu intrigas ir rengiamus samokslus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na buvo ir vestuvių, ir vardo suteikimo papročių...
Atsakyti
O kas ten su tom Ibrahimo statulom yra? Kodel visi taip priestarauja?
Atsakyti