Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(prekestolen @ 2014 07 09, 12:04)
Matyt skonio reikalas, nes man tai jis ne vilkas, o tokia hiena, kiauksinti, ištempęs kaklą tik ir klausosi kur ką nugirs, kur kaip tik jam geriau ką pamatyti, išgirsti,  o grožio išvis nerasta, tas veidas amžinai ištysęs, toks nususęs...... rolleyes.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano nuomone tokia pati apie ji biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Vėtai uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
negalėjau ne pasidalinti. Jau koks gražuolis Mehmeda vaidinantis aktorius wub.gif user posted image įsimilėjau. 4u.gif
Atsakyti
Man tai Mustafa daug gražesnis, Mehmetą vaidinančio aktoriaus nosis labai plati rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Abu labai labai grazus ,sexsovi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
apskritai ten gražūs aktoriai labai surinkti tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
man Mehmetas irgi labai patiko. o Mustafa man nera grazus, nosis negrazi, kaip snapas ir siaip veidas neisraiskingas, ugio truksta
Atsakyti
[quote=Zivilka,2014 07 10, 21:20]
man Mehmetas irgi labai patiko. o Mustafa man nera grazus, nosis negrazi, kaip snapas ir siaip veidas neisraiskingas, ugio truksta
[/q uote]
friends.gif
Jau priėjau iki serijos kai Mehmedas mirs, tai net junkt nekyla ranka cray.gif
Papildyta:
Pastebėjau, kad po šio serialo, man vyrai su barzdelėm gražesni darosi. biggrin.gif
Atsakyti
Mano manymu, Mehmeto vaidmuo seriale labai neatskleistas. Man jis toks - joks. Nuobodus personažas, gal vaidyba kalta, gal šiaip kas, bet nežinau man į jį nėra įdomu žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 07 10, 21:49)
Mano manymu, Mehmeto vaidmuo seriale labai neatskleistas. Man jis toks - joks. Nuobodus personažas, gal vaidyba kalta, gal šiaip kas, bet nežinau man į jį nėra įdomu žiūrėti.

taip, nera atskleistas. lyg ir rode, kad ir karys geras, ir kad protingas bei žingeidus, ale iki galo neparodė. faktai, kad tėvas jį skyrė į manisą, ir kad ant jo kapo stovi sostas, yra nepaprastai svarbus, irodantys jo tikraja verte, o seriale lyg tarp kitoko - Manisa -kaip Hiurrem intrigu rezultatas, sostas is viso tik paminetas kazkur po jo mirties, o Suleimanao matymas Mehmeto kaip ipedinio pateiktas kaip senos kumeles kliedesys. zodziu stengtasi isaukstinti Mustafa ir pazeminti Hiurrem su visais jos vaikais.
Atsakyti
Man Mihrimah faina šiame seriale, kiek esu skaičiusi ji buvo didelė meno gerbėja, rėmė įvairias mečečių statybas, daug skaitydavo, bet gaila čia moterys parodomos tik kaip pletkininkės ir intrigantės, o juk iš tikro kilmingos sultan buvo labai išsilavinusios, mokėjo daug kalbų, užsiimdavo muzikavimu ar kokia kita veika, bet seriale - tai tik viena kitą apšneka, lyg ir Mahidevran kažkada buvo parodyta knygą skaitanti, bet daugiau nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 10 liepos 2014 - 21:24
tai jau taip, galejo scenaristai daugiau isspausti is to serialo. aisku, kad be intrigu nepastatysi ziurimo serialo, bet galejo nors kaip fone esme buti, pvz. pas Hiurem Siubiulis ibega, o ji ne sedi iviena taska ziuredama o skaito knyga, ar kas nors vyksta kam nors kokius meno kurinius apziurinejant, o ne turguj kaip visada, nu cia kaip pvz.
Atsakyti