Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(Joviva @ 2014 07 14, 11:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sakot ir tai ieina i Svirdulio pareigas  biggrin.gif  Jei jo tokie sugebejimai lovoje kaip kad kalbos dovana, tai ne koks is jo linksmintojas biggrin.gif

nu zinok mano mb sako konkreciai koks tai meiluzis,paziurek,kazkaip netaip vistiek i ja ziuri,tyli kiaule daugmaz cia,o kad ji savo vyrui priesiska tai matosi,o ko noret per prievarta istekino uz senio,jauciu koks 40 metu skirtumas tarp ju,tai ko tie seniai nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 14, 09:55)
Man asneniškai jam ūgio trūksta...Toks trumpakojis... ax.gif
Prieš tai buvo cukraus pasta depiliuojama dar. Preiš vašką... mirksiukas.gif Dabar, beje, vėl sugrįžęs depiliacijos būdas.... thumbup.gif
[/color]

zinau zinau, pati taip ir depiliuojuos. tik nezinojau, kad tai senoviskas budas, galvojau naujiena
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 14, 13:06)
zinau zinau, pati taip ir depiliuojuos. tik nezinojau, kad tai senoviskas budas, galvojau naujiena

Senoviškas dar iš Egipto, vėl į XXI a. sugrįžęs. Tik su cukrum sunkoka dirbti, todėl kosmetikės purkštauja ir sako: tai tada pradėkim vėl burokėliais lūpas ir skruostus dažyti.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 14 liepos 2014 - 13:16
man tai po paskutinės serijos neaišku pasidarė: kai atvyko į rūmus tas pasiuntinys ala iš Mustafos rūmų pranešti apie rengiamą sosto užėmimą, tai kai Hiurem paklausė Simbiulio ar juo galima pasitikėti, tai Simbiulis atsakė, jog kažkada Rustemas buvo minėjęs apie tokį įdarbintą šnipą. Tai išeitų kaip ir galima tikėti tuo pasiuntiniu,bet vėliau paaiškėjo, kad tai buvo spąstai. Tai kaip suprasti- Rustemas melavo, kad šnipas eina su Hiurem išvien ar Simbiulis šiaip sau pasakė "bele ką" apie to pasiuntinio patikimumą. O ar Rustemas neišduos Hiurem?
Atsakyti
dar as cia su klausimu, paziurejau i prieki keleta seriju, tai ka ten Hiurem padarys, kad ji kazkokia apkvaitus bus, maciau hatidze prilups gerai, visa vaikscios kaip girta po harema, okiu nuodu jai uzduos ar ko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 14, 14:15)

Senoviškas dar iš Egipto, vėl į XXI a. sugrįžęs. Tik su cukrum sunkoka dirbti, todėl kosmetikės purkštauja ir sako: tai tada pradėkim vėl burokėliais lūpas ir skruostus dažyti....  lotuliukas.gif

tai kad su cukrum kaip tik turetu buti daug lengviau, jis kaip mase, tai gali prieiti prie bet kurios vietos, nereikia kelis kart laupyt su vasku..bent jau manoji kosmetologe sake jai zymiai geriau su cukrum, prie vasko nenoretu ir gryzti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 14 liepos 2014 - 20:30
QUOTE(širlė @ 2014 07 14, 21:28)
dar as cia su klausimu, paziurejau i prieki keleta seriju, tai ka ten Hiurem padarys, kad ji kazkokia apkvaitus bus, maciau hatidze prilups gerai, visa vaikscios kaip girta po harema, okiu nuodu jai uzduos ar ko? g.gif
Papildyta:
tai kad su cukrum kaip tik turetu buti daug lengviau, jis kaip mase, tai gali prieiti prie bet kurios vietos, nereikia kelis kart laupyt su vasku..bent jau manoji kosmetologe sake jai zymiai geriau su cukrum, prie vasko nenoretu ir gryzti

Hatidže ją atsivilios į Marmurinę vilą, o ten vienos juodosios magijos praktikuotojos pagalba apnuodys Hiurem. Ji nebeatsimins, kaip ten atsirado ir ką matė toje Marmurinėje viloje. HIurem pradės kankinti silpnumas, košmarai. Iš pradžių rankas išbers raudonomis dėmėmis. Hatidže pagrasino jai "tu pati prašysies mirties" . Tokio silpnumo protrūkyje Hiurem primuš Hatidže ir ją dar kažkur miške išmes. Tiesą, paskui Hatidže visgi parpėdins į rūmus, pasakys sultonui tiesą, bet Hiurem išsisuks, sakydama "tu matai, kad aš esu dar silna nuo to paslaptingo rankų bėrimo, kaip aš galėjau ją primušti". Sultonas patikės Hiurem, nes Hatidže jis jau pradeda laikyti pamišusia dėl Ibrahimo netekties.
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2014 07 14, 21:28)

Sunkiau gal iš ekonominės pusės: procedūra brangesnė, nes priemonė gan brangi ir galiojimas trumpas. žinau kelias mergaites, kurios dėl to vėl grįžo prie vaško, nes patyrė nuostolių. aš irgi tik cukraus depil. naudojuosi, nes man thumbup.gif
bet mes jau čia temą teršiam.... blush2.gif ATSIPRAŠOM DA žiūrovių.
Atsakyti
Tikrai keista is kureju puses, nes nenori parodyti Hiurem is visu pusiu, o renkasi labiau atskleisti neigiama jos puse: intrigande, zudike, garbetroska, skundike ir t.t..

Vizgi Hiurem buvo kitataute, ir, ar nebus taip, kad turkai numanydami kad serialas bus labai populiarus ir kitose salyse, samoningai zemina kitataute tiek daug pasiekusia ju istorijoje?
Atsakyti
QUOTE(Gorgute @ 2014 07 15, 12:00)
Tikrai keista is kureju puses, nes nenori parodyti Hiurem is visu pusiu, o renkasi labiau atskleisti neigiama jos puse: intrigande, zudike, garbetroska, skundike ir t.t..

Vizgi Hiurem buvo kitataute, ir, ar nebus taip, kad turkai numanydami kad serialas bus labai populiarus ir kitose salyse, samoningai zemina kitataute tiek daug pasiekusia ju istorijoje?

Tai, kad ten visos moterys buvo kitatautės. Ta pati Mahidevran albanė, Validė buvo iš Krymo, princų numylėtinis irgi iš kitų kraštų, tai nemanau, kad tikslas nužeminti be to "Didingojo amžiaus" komanda dabar kuria serialą apie dar įtakingesnę Osmanų imperijos moterį, jai išaukštinti visas serialas bus skirtas, nors ji irgi buvo ne turkė.
Atsakyti
na tos kitos musulmones buvo, o Chiurrem atsivertele. siaip tais laikais religija uz tautybe svarbiau buvo
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 15, 10:51)
Hatidže ją atsivilios į Marmurinę vilą, o ten vienos juodosios magijos praktikuotojos pagalba apnuodys Hiurem. Ji nebeatsimins, kaip ten atsirado ir ką matė toje Marmurinėje viloje. HIurem pradės kankinti silpnumas, košmarai. Iš pradžių rankas išbers raudonomis dėmėmis. Hatidže pagrasino jai "tu pati prašysies mirties" . Tokio silpnumo protrūkyje Hiurem primuš Hatidže ir ją dar kažkur miške išmes. Tiesą, paskui Hatidže visgi parpėdins į rūmus, pasakys sultonui tiesą, bet Hiurem išsisuks, sakydama "tu matai, kad aš esu dar silna nuo to paslaptingo rankų bėrimo, kaip aš galėjau ją primušti". Sultonas patikės Hiurem, nes Hatidže jis jau pradeda laikyti pamišusia dėl Ibrahimo netekties.

oo kaip idomiai cia bus ,bet as tai dziaugiuosi kad Hiurem issisuks, nes tos Hatidzes nebegaliu apkest schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 07 15, 19:09)
oo kaip idomiai cia bus ,bet as tai dziaugiuosi kad Hiurem issisuks, nes tos Hatidzes nebegaliu apkest  schmoll.gif

nu bet jusu ir poziuris blink.gif doh.gif jei kazkas nepatinka, tai galima ja primust ir miske ismest ir labai gerai jei skriaudejui pavyks issisukt, nes gi auka nepatinka doh.gif
Tikiuosi, kad mes realiam pasauly nesam pazistamos ir niekad nebusim, nenoreciau savo aplinkoj zmogaus su tokiu poziuriu turet.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 15, 21:48)
nu bet jusu ir poziuris  blink.gif  doh.gif  jei kazkas nepatinka, tai galima ja primust ir  miske ismest ir labai gerai jei skriaudejui pavyks issisukt, nes gi auka nepatinka  doh.gif
Tikiuosi, kad mes realiam pasauly nesam pazistamos ir niekad nebusim, nenoreciau savo aplinkoj zmogaus su tokiu poziuriu turet.

Nu bet tai pala unsure.gif , Hatidzia ne už ačiū prilupo. Ji ją nuodijo.
p.s. ir Mahi kai sulupo Hiurem irgi lengvai issisuko. Tai kur čia teisybės ieškot. Išgyvena stipriausi, tokia realybė tais laikais buvo. biggrin.gif
Papildyta:
O išmetė kaip supratau, tai ta kas rado. Užglaistė Hiurem klaidas. Nes ta tokia atrodė pasimetus, kad tikrai atrodė nesuprantanbti ką darė ir ką pridarė. O uodega sukti visgi reikėjo ir išsisuko.
Atsakyti