Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

QUOTE(circus @ 2014 07 15, 20:58)
Nu bet tai pala unsure.gif , Hatidzia ne už ačiū prilupo. Ji ją nuodijo.
p.s. ir Mahi kai sulupo Hiurem irgi lengvai issisuko. Tai kur čia teisybės ieškot. Išgyvena stipriausi, tokia realybė tais laikais buvo. biggrin.gif

skirtumas tas, kad as nedziugauju, jog kazkas prilupes kita zmogu lengvai issisuko.

Jei turit kokia nemegiama kaimyne ar bendradarbe, kuri jum kaip ir nieko blogo nepadare, bet jus jos tiesiog nemegstat, issivaizduokit, kad suzinot, jog kazkas ja parke uzpuole, sumuse ir isprievartavo. Ir policijai nepavyko sugaut uzpuoliko. Faina jum, kad prievartautojas issisuko?
Va toks poziuris man nepatinka. "dziaugiuosi, kad issisuko, nes gi man ji nepatinka, o tas/ta patinka".
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 15, 22:16)
skirtumas tas, kad as nedziugauju, jog kazkas prilupes kita zmogu lengvai issisuko.

Jei turit kokia  nemegiama kaimyne ar bendradarbe, kuri jum kaip ir nieko blogo nepadare, bet jus jos tiesiog nemegstat, issivaizduokit, kad suzinot, jog kazkas ja parke uzpuole, sumuse ir isprievartavo. Ir policijai nepavyko sugaut uzpuoliko. Faina jum, kad prievartautojas issisuko? 
Va toks poziuris man nepatinka. "dziaugiuosi, kad issisuko, nes gi man ji nepatinka, o tas/ta patinka".

jezau ko jus iskart apie tai kas butu jei tai butu dabar..kalbam apie filma, apie tai kokioje situacijoje ten yra herojai, kam cia iskart pulti i tokius asmeniskumus doh.gif nei viena negintu prievartautoju ar nusikalteliu, bet dabar ziurim filma, ir diksutuojama apie ji, jei nepastebejot tame filme nuolat vieni kitus zudo, nuodija biggrin.gif bet vistiek vienos myli viena heroju, o kitos kita mirksiukas.gif

as kai ziurejau ta vieta, kai ji muse Hatidze, tai as kartojau vis duok daugiau, bet tai nereiskia, kad as eiciau ir musciausi su kazkuo ar zmones uzpuldineciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 15 liepos 2014 - 21:24
Nesuprantu, kuo jums Hatidžė nepatinka, ką jau ji tokio padarius? Tik tiek, kad jautresnė ir depresuotesnė už kitas, bet šiaip ji man normali moteris, dar prisikentėjusi daug dėl vyro išdavystės.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 07 15, 21:22)
jezau ko jus iskart apie tai kas butu jei tai butu dabar..kalbam apie filma,

as ir apie filma kalbedama skiriu juoda nuo balto. Nors, aisku, jei filme butu tik balta, tai ziuret nedidomu butu. Bet jau kai zmogus dziaugiasi(kad ir forume), kad kas padares juoda issisuka tai parodo koks pats yra.......

QUOTE(Isyankar @ 2014 07 15, 21:27)
Nesuprantu, kuo jums Hatidžė nepatinka, ką jau ji tokio padarius? Tik tiek, kad jautresnė ir depresuotesnė už kitas, bet šiaip ji man normali moteris, dar prisikentėjusi daug dėl vyro išdavystės.

ir man tai ne visai suprantama g.gif
Na, depresuota moteris, bet kazin kuri mes jos vietoj labai jau laime svytetumem?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 15, 04:52)
na tos kitos musulmones buvo, o Chiurrem atsivertele. siaip tais laikais religija uz tautybe svarbiau buvo

Vbet juk nuolat pabrezia, kad musulmone negali pstekt i harema nebent Sultonas ja vestu
Atsakyti
man asmeniskai Hatidze niekada per daug nepatiko taip pat kaip Ibrahimas, kartais nereikia kazko bloga padaryti, kad nepatiktum, na nepajauciau jai simpatijos, bet juk ir nebutina visu megti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 15, 22:38)
as ir apie filma kalbedama skiriu juoda nuo balto. Nors, aisku, jei filme butu tik balta, tai ziuret nedidomu butu. Bet jau kai zmogus dziaugiasi(kad ir forume), kad kas padares juoda issisuka tai parodo koks pats yra.......

hiurem nebutu hiurem jei neissisuktu biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 07 15, 22:47)
man asmeniskai Hatidze niekada per daug nepatiko taip pat kaip Ibrahimas, kartais nereikia kazko bloga padaryti, kad nepatiktum, na nepajauciau jai simpatijos, bet juk ir nebutina visu megti mirksiukas.gif
Papildyta:
hiurem nebutu hiurem jei neissisuktu biggrin.gif  biggrin.gif

As jau Suleimano pradesiu nemegti, niu nesamone kazkokia, bent karta gi galetu jis PATIKETI Hiurem juodais darbeliais, ta savo boba priciupti ir gerai papurtyti biggrin.gif
O jei rimtai, tai turbut prabils jai sazine gyvenimo saulelydyje, ne veltui Mahid. atsiprasys ir prie Ibrahimo kapo melsis, taip kad lazda visad turi du galus smile.gif
Atsakyti
Tik siandien nosekliai perziurejau sio savaitgalio serijas. Nu visai pikta pasidarė. Atėjo pas Hiurem Giulfem ir pradėjo aiškint kokia ji bloga, kad Hatidzia issiuncia.
Ale vėl Hiurem liko kalta, net tokiu atveju, kai kėsinasi į jos gyvybe. Nu kažkoks apsurdu apsurdas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 15, 21:48)
nu bet jusu ir poziuris  blink.gif  doh.gif  jei kazkas nepatinka, tai galima ja primust ir  miske ismest ir labai gerai jei skriaudejui pavyks issisukt, nes gi auka nepatinka  doh.gif
Tikiuosi, kad mes realiam pasauly nesam pazistamos ir niekad nebusim, nenoreciau savo aplinkoj zmogaus su tokiu poziuriu turet.

Jūs perdaug sutirštinate... rolleyes.gif
Čia gi tik diskusija. O filmo kūrėjai to ir siekia, kad žiūrovas kuo labiau įsijaustų, išgyventų tas emocijas, kurias jie pateikia. mirksiukas.gif
Nebūtina priekaištauti forumietei, kuri tiesiog išsakė savo emociją ir tapatinti to su realiais jos poelgiais.

QUOTE(Terroriste @ 2014 07 15, 22:16)

Jei turit kokia  nemegiama kaimyne ar bendradarbe, kuri jum kaip ir nieko blogo nepadare, bet jus jos tiesiog nemegstat, issivaizduokit, kad suzinot, jog kazkas ja parke uzpuole, sumuse ir isprievartavo. Ir policijai nepavyko sugaut uzpuoliko. Faina jum, kad prievartautojas issisuko? 

doh.gif doh.gif atleiskit, bet jei jūs taip jautriai reauguojate į paprastą neigiamą virtualią emociją
mane tuomet glumina jūsų pasirinktas nikas, nes jis asocijuojasi tik su blogiu, prievarta ir baime.
Vikipedija: Terorizmu paprastai yra vadinamas organizuotų grupuočių sistemingas grasinimas ar nenuspėjamo smurto naudojimas siekiant ideologinių tikslų. Pagrindinis terorizmo taikinys – civiliai gyventojai, o pagrindinis ginklas – baimė.
Atsakyti
Mane jau irgi užkniso, kad Hiurem už savo niekšybes atpildo negauna, tuo pačiu ir Suleimano įvaizdis menksta, nes toli gražu nėra jis toks teisingas, jei nepastebi, kiek velniavos jo boba pridarius.
P.S. Dar pastebėjau, kad čia Giulfem vaidmuo labai perdėtas, pagal idėją ji turėtų būti eilinė odaliska, o kartais elgiasi kaip sultan biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 16 liepos 2014 - 09:34
QUOTE(Isyankar @ 2014 07 16, 10:26)
Mane jau irgi užkniso, kad Hiurem už savo niekšybes atpildo negauna, tuo pačiu ir Suleimano įvaizdis menksta, nes toli gražu nėra jis toks teisingas, jei nepastebi, kiek velniavos jo boba pridarius.

Bet žinokt, bus ateityje, kad suleimanas gražiai Hiurem peršamą nuomonę atmes ir paklausys Šahuban... Nėra jis jau toks 100 proc ištęžęs, kartais dar pasipriešina, savaip padaro.

O beje, buvo diskusija apie šahuban ir Svirdulį, tai bus epizodas, kuris patvirtins, kad juos sieja kai kas daugiau, nei tik tarnystė... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 07 15, 22:38)
Bet jau kai zmogus dziaugiasi(kad ir forume), kad kas padares juoda issisuka tai parodo koks pats yra.......
ir man tai ne visai suprantama  g.gif 
Na, depresuota moteris, bet kazin kuri mes jos vietoj labai jau laime svytetumem?

Ir apie tai moralizuoja moteris pasivadinusi teroriste. lotuliukas.gif Jus nebejuokaukit su savo sutapatinimais ar jau realaus gyvenimo nuo filmo nebesugebat atsiet.
Atsakyti