Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

Nu bet Siumbiulis thumbup.gif as jam oskara uz vaidyba duociau biggrin.gif biggrin.gif jau jo issireiskimai,mimikos, vaidyba thumbup.gif

Vat siandien kai ziurejau i Hiurem, ir kai penktadieni viena akim maciau kur per tv1 rodo senas serijas, tai net nesulyginsi jos..ten tai tokia stambi, tokia net negrazi man, o cia jau kaip tikra sultan atrodo, ir grakstesne ir elegantiskesne ir zymiai grazesne thumbup.gif

O kad visa sita istorija isgalvota su suleimano suzeidimu supratau kai atejo Nigar ir pradejo jai siulyt savo sunu i sosta sodint smile.gif gerai nors, kad proto uzteko Hiurem to nepadaryt doh.gif
Atsakyti
o gal galit kas nors geltonai parasyti kaip shach sultan baigsis, atsikratys hiurem jos? per youtub maciau, kad jos vyra tai lyg suleimanas nuzudys.
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2014 07 13, 20:59)
o gal galit kas nors geltonai parasyti kaip shach sultan baigsis, atsikratys hiurem jos? per youtub maciau, kad jos vyra tai lyg suleimanas nuzudys.

Nu tas tai žudo, ką tik netingi, ypač seserų vyrus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 13 liepos 2014 - 20:27
http://bigcinema.tv/...esem-yzyil.html - rusų kalba.

Šach sultan iš rūmų išsiųs Michrimach, kai Hiurem dingusi bus, jei gerai pamenu. Leis pasirinkti arba viską papasakoja Sultonui, arba dingsta visiem laikams dar ir turtą atidavusi.
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2014 07 13, 19:59)

to paties noriu ir as klausti
kaip baigsis tai Sachuban?o jos tas Svirdulys tai man itarima kelia,kad sieja kazkas juos daugiau blush2.gif nu nzn kazkoks kaip sugulovas jis jos
ne nu po siandienines serijos tai pypec gun_bandana.gif r ka daba Hiurem kaip durnele liko,tipo nieko tokio?nu as dar labiau uz hiurem
HIUREM HIUREM lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 07 13, 20:38)

Šach sultan iš rūmų išsiųs  Michrimach, kai Hiurem dingusi bus, jei gerai pamenu. Leis pasirinkti arba viską papasakoja Sultonui, arba dingsta visiem laikams dar ir turtą atidavusi.

Tai Michrimach ispirdolins Sachuban lauk! Taip supratau?...

QUOTE(Totoria 123 @ 2014 07 13, 20:41)
kaip baigsis tai Sachuban?o jos tas Svirdulys tai man itarima kelia,kad sieja kazkas juos daugiau blush2.gif nu nzn kazkoks kaip sugulovas jis jos
ne nu po siandienines serijos tai pypec gun_bandana.gif r ka daba Hiurem kaip durnele liko,tipo nieko tokio?nu as dar labiau uz hiurem
HIUREM HIUREM  lotuliukas.gif

Tikrina ta gyvate Hiurem lojaluma sultonui. Nedovanos Hiurem jai. Issikase duobe ji siandien pati sau!!!

Atsakyti
O kada ta mahidebra odaliska pereis i hiurem puse? Nes siandien dar kaip supratau ji padejo ta visa samoksla pries hiurem vykdyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2014 07 13, 22:08)
O kada ta mahidebra odaliska pereis i hiurem puse? Nes siandien dar kaip supratau ji padejo ta visa samoksla pries hiurem vykdyt. g.gif

Tą patį norėjau klaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy_lips @ 2014 07 13, 21:06)
Tai Michrimach ispirdolins Sachuban lauk! Taip supratau?...
Tikrina ta gyvate Hiurem lojaluma sultonui. Nedovanos Hiurem jai. Issikase duobe ji siandien pati sau!!!

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 07 11, 15:33)
Man Mustafa irgi beveik tobulybė, su barzda tai išvis sex bomba biggrin.gif

Man asneniškai jam ūgio trūksta...Toks trumpakojis... ax.gif

QUOTE(Zivilka @ 2014 07 12, 12:48)
ir su vaskais lygtai tuose krastuose pirmosios pradejo depiliuotis

Prieš tai buvo cukraus pasta depiliuojama dar. Preiš vašką... mirksiukas.gif Dabar, beje, vėl sugrįžęs depiliacijos būdas.... thumbup.gif

QUOTE(Totoria 123 @ 2014 07 13, 21:41)
HIUREM HIUREM  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Aš irgi manau, kad tas Svirdulys jai ne tik pletkus atneša , bet ir lovoje palinksmina... Tuo labiau, kad apie 91 seriją kažkur, parodys, kaip ji vengia savo vyro glamonių ir net išvaro jį iš savo miegamojo... nemyli ji to savo diedo, jis jai naudingas, tik kad likti sostinėje ir turto daugiau parnešti.
Atsakyti
Man atrodo, kad Šachuban buvo Ibrahimą įsimylėjusi. Kai atvyko, jis klausė-" tai tavo meilė pavirto į neapykantą?", o ir prie kapo tuos žodžius prisiminė ir pažadėjo atkeršyti...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 14, 09:55)

drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  Aš irgi manau, kad tas Svirdulys jai ne tik pletkus atneša , bet ir lovoje palinksmina... Tuo labiau, kad apie 91 seriją kažkur, parodys, kaip ji vengia savo vyro glamonių ir net išvaro jį iš savo miegamojo... nemyli ji to savo diedo, jis jai naudingas, tik kad likti sostinėje ir turto daugiau parnešti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakot ir tai ieina i Svirdulio pareigas biggrin.gif Jei jo tokie sugebejimai lovoje kaip kad kalbos dovana, tai ne koks is jo linksmintojas biggrin.gif
Atsakyti