Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingas amžius (Muhteşem Yüzyıl), Nuo rugsėjo 7

Serialas tikrai nusivažiuoja ir tolsta nuo istorijos, deja, kuo toliau, tuo blogiau bus. Dviejų brolių peštynes rodys ir tiek. Šachuban nereali, negaliu į ją atsižiūrėti, tikra gražuolė.
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 07 21, 10:05)
O ką ji pasake apie Sultona?

Neatkartosiu pažodžiui, bet ten vyko pokalbis tarp žilos ir suvargusios Mahidevran ir Michrimach. Mahi pasakė, kad "tu irgi esi nelaiminga kaip ir mes visos, buvę sultono moterys, nes gyvenome ne savo gyvenimus, o tokius, kokius mums skyrė sultonas". Na ten buvo giliau pasakyta, vaizdžiau ir skaudžiau. Žodžiu, sultonas jau ten miręs, tai Mahi kaip ir nebijojo ir 'pavarė" gerai ant jo. Net Michrimach susinervino...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 21, 10:29)
Neatkartosiu pažodžiui, bet ten vyko pokalbis tarp žilos ir suvargusios Mahidevran ir Michrimach. Mahi pasakė, kad "tu irgi esi nelaiminga kaip ir mes visos, buvę sultono moterys, nes gyvenome ne savo gyvenimus, o tokius, kokius mums skyrė sultonas". Na ten buvo giliau pasakyta, vaizdžiau ir skaudžiau. Žodžiu, sultonas jau ten miręs, tai Mahi kaip ir nebijojo ir 'pavarė" gerai ant jo. Net Michrimach susinervino...

Minti supratau, labai taikliai pasakyta... Turbut filme nera nei vienos moters su laimingai nusisekusiu likimu...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 21, 09:48)
Aš matyt praleidau tą akimirką..O kaip jūs nusprendėt, iš kokio epizodo??

Ansktesnėje serijoje, kai ji tik atvyko, Ibrahimas klausė- "ar tavo meilė pavirto į neapykantą?", paskui ji prie kapo tuos žodžius prisiminė, prisiekė už jį atkeršyti. Vėliau dar tie jo daiktai atsiųsti jai į rūmus, o ir susinervinimas dėl laiško (tikrai neaišku ar suklastoto g.gif ), peštynės su seserimi, dar vyro vengimas... Na man susidarė nuomonė, kad tai dėl meilės Ibrahimui...
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 07 21, 10:39)
Minti supratau, labai taikliai pasakyta... Turbut filme nera nei vienos moters su laimingai nusisekusiu likimu...

Taip. O jau scenaristai mirštantį Suleimaną tai kone dievui prilygino, toks jau jis ten išgrynintas, tokia didinga jo išėjimo iš šio pasaulio kelionė pavaizduota, (saulelydis, sultonas ant kalno sėdi ant gražaus suolelio ir tokius didingus žodžius taria) kad mane, moterį, net sunervino...

QUOTE(rasiux- @ 2014 07 21, 11:10)
Ansktesnėje serijoje, kai ji tik atvyko, Ibrahimas klausė- "ar tavo meilė pavirto į neapykantą?", paskui ji prie kapo tuos žodžius prisiminė, prisiekė už jį atkeršyti. Vėliau dar tie jo daiktai atsiųsti jai į rūmus, o ir susinervinimas dėl laiško (tikrai neaišku ar suklastoto  g.gif ), peštynės su seserimi, dar vyro vengimas... Na man susidarė nuomonė, kad tai dėl meilės Ibrahimui...

Ai, tai šitą mačiau, girdėjau. Bet tokie trupinukai, kurie neduoda 100 proc. įsistikinti. Bet irgi darau prielaidą, kad ji buvo įsimylėjusi Ibrahimą.
O vyro vengia, nes turi didelį jauną Svirdulį...matysit, įsitikinsit, tikrai jis jai ne tik tarnas... Nors irgi neparodyta 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 21, 11:29)
Neatkartosiu pažodžiui, bet ten vyko pokalbis tarp žilos ir

sultono mirtimi pasibaigia visas filmas ir paskutine serija.tame pokalbyje jis dar buvo gyvas.ir mahidevran turguje ji mate toki sena ir suvargusi..kodel pasakojat ko tiksliai nezinot.... g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linoze: 21 liepos 2014 - 11:03
Del to laisko, tai kaip supratau is Sahuban ir Hiurem pokabio. Tai pacio laisko nesuklasojo. tik padej ten kur reikia. Gaila, kad Sah sultan issisuko.

Man ji nera grazi, o kai buna visa juodai apsirengus, tas perkreiptas veidas.. Tikratamsos karaliene atrodo. Tiktu Snieguolėje vaidint pamote. biggrin.gif Bet cia skonio reikalas.
Papildyta:
O Sah sultan labai tinkama aktore parinkta. Cia is rusu wiki foto user posted image
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 07 21, 12:03)
sultono mirtimi pasibaigia visas filmas ir paskutine serija.tame pokalbyje jis dar buvo gyvas.ir mahidevran turguje ji mate toki sena ir suvargusi..kodel pasakojat ko tiksliai nezinot.... g.gif  ax.gif [/color]

Aš sakiau, kad pažiurejau tik 'probėgom" tą paskutinę seriją. Susimaišiau šiek tiek, bes esmė buvo apie Mahi išvaizdą ir žodžius, o ne kada jie pasakyti.... rolleyes.gif

QUOTE(circus @ 2014 07 21, 12:43)
Del to laisko, tai kaip supratau is Sahuban ir Hiurem pokabio. Tai pacio laisko nesuklasojo. tik padej ten kur reikia. Gaila, kad Sah sultan issisuko.

Jei neklystu, berods, laiškas visgi suklastotas. Paaiškės tolesnėse serijose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 21 liepos 2014 - 12:13
QUOTE(prekestolen @ 2014 07 21, 13:55)
Aš sakiau, kad pažiurejau tik 'probėgom" tą paskutinę seriją. Susimaišiau šiek tiek, bes esmė buvo apie Mahi išvaizdą ir žodžius, o ne kada jie pasakyti.... rolleyes.gif
Jei neklystu, berods, laiškas visgi suklastotas. Paaiškės tolesnėse serijose.

tai naturalu kad kai ta pati aktore vaidina ir 18mete ir 80mete sunku taip tikroviskai nugrimuot.bet man Mahidevran ir Giulfem gan tikroviskai pasendintos....
O Mahi lemtis tikrai ziauri.tarpais jos net gaila buvo.Kad parodytu jog kazkokie santykiai buvo tarp sach kuban ir to tarno, tai nepamenu.jis tik ja labai isimylejes buvo.o is jos puses lyg tais nieko nebuvo, bent jau nerode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linoze: 21 liepos 2014 - 12:48
Tai, kad buvo kažkada jausmai tarp Šah ir Ibrahimo. Gi rodė, kad berods Siumbiulis (tikslliai nepamenu kas) pasakojo Hiurem, kai jaunystėje Šah Sultan su Ibrahimu po sodą vaikščiodavo.
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 07 21, 13:40)
tai naturalu kad kai ta pati aktore vaidina ir 18mete ir 80mete sunku taip tikroviskai nugrimuot.bet man Mahidevran ir Giulfem gan tikroviskai pasendintos....
O Mahi lemtis tikrai ziauri.tarpais jos net gaila buvo.Kad parodytu jog kazkokie santykiai buvo tarp sach kuban ir to tarno, tai nepamenu.jis tik ja labai isimylejes buvo.o is jos puses lyg tais nieko nebuvo, bent jau nerode.

Tai, kad man kaip tik tas Mahi "pavertimas" senute yra tobulas. Ir išvaizda ir pasakyti žodžiai paskutinėje serijoje tiesiog sukrėtė...

Šah huban pasakė savo svirduliui, kai tas pradėjo verkšlenti, kad yra skiriamas vyr. tarnu "bet tu, bet kada galėsi apsilankyti mano rūmuose". Ir tokiu meiliu žvilgsniu į jį pažiūrėjo... Nežinau, kiek ten pas juos tikra ar tik platoniška..bet Svirdulys tikrai Šahuban įsimylėjęs... Įtariu ir jai jis naudingas visomis prasmėmis..nes teisėto vyro tai net purtosi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 21 liepos 2014 - 13:26
O man tai vienas dalykas vis neaišku - na nubaudė Sultomas Ibrahimą, nes mane kad yra už ką (na pagal tai ką rode seriale - tikrai buvo), dabar visi vis tiek tebekaltina Hiure. o tai kodėl Sultonas nepaaiškina už ką nubaudė? na suprantu, kad jis visagalis valdova ir neturi niekam aiškint - ir askritai politika - ne bobų reikalas.. (čia ta prasme, kad nesiaiškina nei sesutėms, nei buvusiosioms), bet kodėl jis nepasikalba su Princais? kodėl jiems nepaaiškina? juk tai būtų puiki edukacinė priemonė - pamokanti istoriją iš kurios princai turėtų pasisemti išminties...
Atsakyti