Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

QUOTE (Zora @ 2004 09 22, 06:22)
oii kokie dantai ,o kokia luupaa smile.gif wub.gif

taigi butukas mamytei pareina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 22, 06:20)
mamyte, duok butuka wub.gif
user posted image

Ui koks skanus butukas bus wub.gif
Ziuriu, pas panyte geras tarpukas tarp priekiniu dantuku. Pas maniskius irgi buvo, ir gana dideli tarpai, o paskui kazkaip sumazejo g.gif Matyt kiti dykstantys dantukai sustume smile.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 22, 06:12)

siandien kieme pana vaidino labai savarankiska g.gif

Juk priklauso laugh.gif Atsvente gimtadieni tai ir savarankiska tapo clap.gif tongue.gif
bet uzaugus tai kaip... doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 09 22, 06:32)
mamyte, duok butuka  wub.gif
user posted image

Ziuriu, pas panyte geras tarpukas tarp priekiniu dantuku. Pas maniskius irgi buvo, ir gana dideli tarpai, o paskui kazkaip sumazejo g.gif Matyt kiti dykstantys dantukai sustume smile.gif

man atrodo pas visus maziukus yra tie tarpukai tarp dantuku g.gif
Atsakyti
Gaaal g.gif Bet pas maniskius labai dideli buvo, jau galvojau taip liks.
Atsakyti
Na tikrai kokia jau savarankiska tavo panele-tokia diidele atrodo, vazna.. wub.gif
O tai ka-pas jus dar taip silta, kad tik su maikute vaikstot ?rolleyes.gif
Atsakyti
Tai siandien gal jau pati viena i kiema ejo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 22, 16:12)
QUOTE (californiagirl @ 2004 09 22, 06:32)
mamyte, duok butuka  wub.gif
user posted image

man atrodo pas visus maziukus yra tie tarpukai tarp dantuku g.gif

Sveikinam GRETUTE papildzius toddler'iuku gretas clap.gif. O mamyte, dar ne tokio savarankiskumo pamatysi laugh.gif .
Mano panos, tarpas tarp dantu, ir gi didelis buvo, siek tiek sumazejo, bet vis dar yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 23, 00:40)
Tai siandien gal jau pati viena i kiema ejo?
user posted image

siandien i balata igriuvo laugh.gif issitraukiau is vandens visa slapia ir juoda blink.gif gerai, kad turejau kuo perrengt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kiparise @ 2004 09 23, 00:25)
Na tikrai kokia jau savarankiska tavo panele-tokia diidele atrodo, vazna.. wub.gif

dar vis silta, apie +26C rolleyes.gif tik jau jauciasi vejelis nebekarstas, o toks vesesnis, rudeninis g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 23, 05:12)
QUOTE (Kiparise @ 2004 09 23, 00:25)

dar vis silta, apie +26C rolleyes.gif tik jau jauciasi vejelis nebekarstas, o toks vesesnis, rudeninis g.gif

Kiparise, vaziuok pas mus greit, siandien visur silta buvo thumbup.gif

Taure, o tau reikes duris devyniais uzraktais rakint greit ohmy.gif Mano drauges kaimynka uz Gretute siek tiek vyresne teveliams miegant pabego i laiptine ohmy.gif Gretute irgi sustra, matesi jau tik gimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 22, 23:17)

Taure, o tau reikes duris devyniais uzraktais rakint greit ohmy.gif Mano drauges kaimynka uz Gretute siek tiek vyresne teveliams miegant pabego i laiptine ohmy.gif Gretute irgi sustra, matesi jau tik gimus wink.gif

pas taure gera spyna - net as neatrakinau doh.gif laugh.gif
Atsakyti