Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

thumbup.gif Tikrai auksta panele auga thumbup.gif O jiems augant kojytes labiausiai skauda,Ypac naktimis sad.gif As ir masazuodavau ,ir pagalvele po kojomis dar viena padedavau,ir tepaliuku tepdavau,tokiu sildanciu! Kaip po skiepu???? Viskas gerai??? Laukiame nauju nuotraukyciu!
Atsakyti
Kokia grazi mergyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man tik tokie padyke vaikiukai prie sirdies, cacos lialios - fu mad.gif
Sakes, kaip man patinka NYC, tik visad galvojau, kad vaikus tikriausiai butu sunku ten auginti. NU nezinau, kodel taip galvoju???
Atsakyti
Uh-kokia auksta tavo panelyte.. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kur dingot?!! mad.gif
Atsakyti
nu ale tikrai manekene, klausykit mes tai trumpakojai pries jus, visais 6 cm unsure.gif praaugo mus Gretute, nors sveria tai beveik tiek pat, bet va kaip mum i ugi pasistiebt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strielka: 03 spalio 2004 - 09:12
Taure, parodyk savo grazuolyte wub.gif Senokai rodetes smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Zora @ 2004 10 05, 23:47)
Taure, parodyk savo grazuolyte wub.gif Senokai rodetes smile.gif

TIKRAI, ISLISKIT, IR NOSI NUBALNOTA PARODYKIT sad.gif APVERKSIM sad.gif
Atsakyti
QUOTE (rimte @ 2004 10 01, 00:05)
Kokia grazi mergyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man tik tokie padyke vaikiukai prie sirdies, cacos lialios - fu mad.gif
Sakes, kaip man patinka NYC, tik visad galvojau, kad vaikus tikriausiai butu sunku ten auginti. NU nezinau, kodel taip galvoju???

hmmm ziurint kaip isivaizduoji vaiko auginima. siaip miestas yra miestas. ten nei kiemo nuosavo nei gryno oro unsure.gif bet cia betkokiame didmiestyje tokie nepatogumai g.gif
NYC ne vien dangoraiziai, galima ir cia rasti ramiu vieteliu. truputi veliau ieskosim ramybes ir mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 06, 00:01)

tuoj idesiu, jau kraunu fotkes. nosis ziauriai nubalnota. ziurint isvirsaus matosi, kad gabaliuko truksta, jauciu bus baisus randas, labai giliai iskabinta sad.gif zandas tai uzgis graziai, bet va nosyte ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 05, 18:01)

ten ne nosis, o visas zandukas sad.gif bet man atrodo, kad greitai gija... jau po paros laiko zymiai geriau atrode biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
sad.gif sad.gif sad.gif
i snargli prasau nekreipti demesio, nespeju valyti, o ir neduoda, nes skauda nubalnota snervyte sad.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 10 06, 03:10)
ten ne nosis, o visas zandukas sad.gif bet man atrodo, kad greitai gija... jau po paros laiko zymiai geriau atrode biggrin.gif

nosies krastelis baisiai iskabintas, zandui tai niekis unsure.gif
Atsakyti