Kokia grazi mergyte
Man tik tokie padyke vaikiukai prie sirdies, cacos lialios - fu
Sakes, kaip man patinka NYC, tik visad galvojau, kad vaikus tikriausiai butu sunku ten auginti. NU nezinau, kodel taip galvoju???
Man tik tokie padyke vaikiukai prie sirdies, cacos lialios - fu
Sakes, kaip man patinka NYC, tik visad galvojau, kad vaikus tikriausiai butu sunku ten auginti. NU nezinau, kodel taip galvoju???
Uh-kokia auksta tavo panelyte..
kur dingot?!!
nu ale tikrai manekene, klausykit mes tai trumpakojai pries jus, visais 6 cm
praaugo mus Gretute, nors sveria tai beveik tiek pat, bet va kaip mum i ugi pasistiebt
| QUOTE (rimte @ 2004 10 01, 00:05) |
| Kokia grazi mergyte Man tik tokie padyke vaikiukai prie sirdies, cacos lialios - fu Sakes, kaip man patinka NYC, tik visad galvojau, kad vaikus tikriausiai butu sunku ten auginti. NU nezinau, kodel taip galvoju??? |
hmmm ziurint kaip isivaizduoji vaiko auginima. siaip miestas yra miestas. ten nei kiemo nuosavo nei gryno oro
NYC ne vien dangoraiziai, galima ir cia rasti ramiu vieteliu. truputi veliau ieskosim ramybes ir mes
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 06, 00:01) |
| TIKRAI, ISLISKIT, IR NOSI NUBALNOTA PARODYKIT |
tuoj idesiu, jau kraunu fotkes. nosis ziauriai nubalnota. ziurint isvirsaus matosi, kad gabaliuko truksta, jauciu bus baisus randas, labai giliai iskabinta
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 05, 18:01) |
| TIKRAI, ISLISKIT, IR NOSI NUBALNOTA PARODYKIT |
ten ne nosis, o visas zandukas

i snargli prasau nekreipti demesio, nespeju valyti, o ir neduoda, nes skauda nubalnota snervyte
| QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 10 06, 03:10) |
| ten ne nosis, o visas zandukas |
nosies krastelis baisiai iskabintas, zandui tai niekis