Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 23, 05:19)
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 22, 23:17)

Taure, o tau reikes duris devyniais uzraktais rakint greit ohmy.gif Mano drauges kaimynka uz Gretute siek tiek vyresne teveliams miegant pabego i laiptine ohmy.gif Gretute irgi sustra, matesi jau tik gimus wink.gif

pas taure gera spyna - net as neatrakinau doh.gif laugh.gif

spyna tikrai "sustra" laugh.gif draugai atvarydavo pas mane kas savaite anskciau, bet taip ir neismoko savarankiskai iseiti laugh.gif
Atsakyti
Protokolui : 1 metas, 80 cm, 9500 g
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 25, 01:02)
Protokolui : 1 metas, 80 cm, 9500 g

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Siandien sveretes?
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 09 25, 01:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Siandien sveretes?

aha ir dar skiepai, kraujas ir mantu reakcija. subade mano vaika blink.gif
Atsakyti
wow, auksta panele clap_1.gif thumbup.gif Taure, o tu atspejai ugi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Jorja @ 2004 09 25, 02:45)
wow, auksta panele  clap_1.gif  thumbup.gif  Taure, o tu atspejai ugi  biggrin.gif

tikrai atspejau, nors ir mates, kad ziauriai istyso. 4 cm per menesi ohmy.gif gal delto ir miegojo naktim taip prastai g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 25, 05:24)
tikrai atspejau, nors ir mates, kad ziauriai istyso. 4 cm per menesi ohmy.gif gal delto ir miegojo naktim taip prastai g.gif

Aha, augimo skausmai vadinasi... Ka padarysi, del grozio galima ir pakenteti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 25, 05:24)

manoji taip pat per 1men istyso-tik mes 79cm ir 10.8kg
Atsakyti
kaip jums faina, šilta wub.gif , gali jūsų Kazytė-gražuolytė dar taip lakstyt thumbup.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE (INKOGNITO @ 2004 09 26, 23:34)
kaip jums faina, šilta wub.gif , gali jūsų Kazytė-gražuolytė dar taip lakstyt thumbup.gif wub.gif user posted image

idomu kaip ji lakstys ziema kai mama uzmaus ciabotus ir fufaika laugh.gif
Atsakyti
Tokia ilga, o sveria maziau nei mano skacas...tipo storuliuka auginu ???

Sveikinam su pirmuoju tortadieniu! (na truputi paveluotai...)

Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 09 20, 05:38)
baliu iskelem Lietuvos laiku  smile.gif
stai baliauninke laukia sveciu, o tatukas gamina sventine vakariene  laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1095651813[[b]*Ausrora rgetime] [/b]
sakai pusti reikia ? pameginsiu, bet labiau noreciau tu skaniu avietyciu  rolleyes.gif
user posted image

taure, as dar ne mama, ir dar neplanuoju ja buti, bet daznai uzsuku i tavo grazuolyte paziureti.....tikriausiai pats graziausias forumo vaikas g.gif (mamos, nepykit)...
O ir staliukas matytas g.gif ...ar ne Sears'uose pirktas?...man vyras i lova pusrycius nesa ant tokio biggrin.gif
Atsakyti