Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

QUOTE (TauRe @ 2004 10 06, 01:23)
gana mamyte majacintis man po kojomis, traukis, einu grindu sveisti rolleyes.gif
user posted image

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kaip tau gerai! Talka auga! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 10 06, 13:50)
QUOTE (TauRe @ 2004 10 06, 03:23)
gana mamyte majacintis man po kojomis, traukis, einu grindu sveisti  rolleyes.gif
user posted image

nu kokia faina padejeja turi thumbup.gif
Atsakyti
gera talka blink.gif siandien ploviau vonios kambari, kol gramdziau muilines, ji spejo atsikasti muilo blink.gif sukisti rankas i klozeta, imesti mano plauku sepeti ir krema ten pat blink.gif
virtuveje isvis be jos negali buti atliktas joks veiksmas huh.gif jei as gaminu valgyti, ji butinai turi buti pastatyta ant kedes ir taskytis sukisus rankas i kriaukle blink.gif jei ne, tai tampys man kelnes ir zys nesustodama dry.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 10 06, 21:43)
gera talka blink.gif siandien ploviau vonios kambari, kol gramdziau muilines, ji spejo atsikasti muilo blink.gif sukisti rankas i klozeta, imesti mano plauku sepeti ir krema ten pat blink.gif
virtuveje isvis be jos negali buti atliktas joks veiksmas huh.gif jei as gaminu valgyti, ji butinai turi buti pastatyta ant kedes ir taskytis sukisus rankas i kriaukle blink.gif jei ne, tai tampys man kelnes ir zys nesustodama dry.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif koks pazystamas vaizdelis...
Atsakyti
Taure, bet vis del to tavo Gretka banditka nr.1. heart.gif wink.gif As kai paskaitineju apie jos nuotykius, tai neisivaizduoju kaip tu apskritai ka nors sugebi namie nuveikti g.gif Nors bendrai ka ten veiksi, kai Greta viska super thumbup.gif sutvarko, kad man kas tokia pagalbininke rolleyes.gif Nors manoji jau irgi "darbstuole" darosi laugh.gif laugh.gif
Gretoska, kad ir traumuota vistiek su savo sypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 10 06, 03:23)
gana mamyte majacintis man po kojomis, traukis, einu grindu sveisti rolleyes.gif
user posted image

laugh.gif laugh.gif laugh.gif jo gana mamyte makaluotis po kojom...vai jau kokia pagalbininke turi tai ne tas zodis.. thumbup.gif thumbup.gif ..
wub.gif wub.gif wub.gif Gretute ir su nubalnota norim graziai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siunciam Gretai bucinuka, kad greiciau gytu jos zandukas ir nosiukas wub.gif wub.gif wub.gif. Otas svabru rinkinys thumbup.gif vaistas, nors ir suzalota, bet isisiepusi iki ausu clap_1.gif. Malacius Gretulka heart.gif clap.gif
Atsakyti
Saunuole tavo mergyte thumbup.gif .As irgi laukiu nesulaukiu kada padejeja turesiu doh.gif
Atsakyti
Vargsiuke Gretule nusibalnojo nosele,asfalto liga susigot?? laugh.gif rolleyes.gif Na bet uzgis ir nesimatys kad buvo avarija vaikui.O jau tvarkdare panele kokia laugh.gif rolleyes.gif Nu tikrai visad svara pas jus namie po Gretos tvarkymo laugh.gif Laikykites,tikekimes Gretute namu mamai nenuvers besitvarkydama thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
vargsyte Gretute... unsure.gif nusibalnojo nosiuka.. ohmy.gif linkime kad kuo greiciau pasveiktu heart.gif ...grazuolyte tvarkdare thumbup.gif
Atsakyti
Tvarkdare su su nubrozdintu nosiuku........ thumbup.gif
Atsakyti
ar nelaikas butu naujom nuotraukytem pasirodyti rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti