Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 2

QUOTE (TauRe @ 2004 10 05, 21:10)
tuoj idesiu, jau kraunu fotkes. nosis ziauriai nubalnota. ziurint isvirsaus matosi, kad gabaliuko truksta, jauciu bus baisus randas, labai giliai iskabinta sad.gif zandas tai uzgis graziai, bet va nosyte ... sad.gif

negasdink potencialiu zentu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 10 05, 21:12)
nosies krastelis baisiai iskabintas, zandui tai niekis unsure.gif

bet dantis shiepia panele kaip nesuzeista biggrin.gif

beje, ar gavot namu tvarkymo irankiu komplekta? namai jau blizga? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 10 06, 03:14)
bet dantis shiepia panele kaip nesuzeista biggrin.gif

beje, ar gavot namu tvarkymo irankiu komplekta? namai jau blizga? tongue.gif

tuoj idesiu fotke su besitvarkancia panele laugh.gif atveze ji tik jums isvaziavus. ir ar radai ta pypsiuka is mobiliako ?
Papildyta @ [mergetime]1097025478[/mergetime]
cia trauma is toliau unsure.gif
user posted image
Papildyta @ [mergetime]1097025623[/mergetime]
nagi nagi, tuoj kaip ciupsiu svabra, kaip sutvarkysiu bordeli tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Et, Taure, nepergyvenkit - iki vestuviu tikrai uzhgis wink.gif
kai pagalvoji - koks vaikas nenusibalnojes uzhauga?..
Atsakyti
gana mamyte majacintis man po kojomis, traukis, einu grindu sveisti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 10 06, 03:22)
Et, Taure, nepergyvenkit - iki vestuviu tikrai uzhgis wink.gif
kai pagalvoji - koks vaikas nenusibalnojes uzhauga?..

zinoma ugis, bet ant nosytes jauciu liks zyme, gilu ten unsure.gif as pati su kruva randu uzaugau, tai va jau ir ji pradeda kaupti dry.gif
Atsakyti
Oi, kokia fainulka ir vis issisiepus thumbup.gif Kad ir toliau toki optimizma palaikytu clap_1.gif (kazkaip nelietuviskai susakiau g.gif laugh.gif ) Mamytei turbut daugiau striokio nei vaikui. O snarglio irgi nematau, mano ekrane sviecia tik sypsena!

Taure, man vaikystej kaulas is kaktos buvo issokes, dabar vos tebesimato thumbup.gif Uzgis!
Atsakyti
Greta tvarkas daro thumbup.gif o nosyte uzgis, 100% uzgis.. pamatysi.. visaks bus ok su ta ryzulka
Atsakyti
Saunuole namu tvarkdare user posted image laugh.gif
Atsakyti
Na tai ka as cia prameciau??? Kas nutiko tai graziai nosytei??? sad.gif Bet, uzgis, tikrai uzgis, pamatysi...neliks jokio rando! Saunuole tvarkdare, svabra jau naudojama thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 10 06, 06:35)
Na tai ka as cia prameciau??? Kas nutiko tai graziai nosytei??? sad.gif Bet, uzgis, tikrai uzgis, pamatysi...neliks jokio rando! Saunuole tvarkdare, svabra jau naudojama thumbup.gif laugh.gif

nugriuvonuo saligatvio ir "are" asvalta veidu sad.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 10 06, 03:23)
gana mamyte majacintis man po kojomis, traukis, einu grindu sveisti rolleyes.gif
user posted image

nu kokia faina padejeja turi thumbup.gif
Atsakyti