Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 13:51)

tai daugiadienes buvo...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smagu,kad viskas pavyko, atrodet super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mien @ 2014 07 02, 14:12)
Labas svociutes,

Dziaugiuosi del tu, kurios jau po svenciu ir viskas puikiai tikrai jums pavyko. Likusios svociutes tikrai sauniai ruosiates  thumbup.gif

* o as va pastrigau su seimos zidiniu, vis dar negaliu susiorganizuoti, zinau, kad susivelinau, bet kiek ieskojau niekaip keramiku jokiu neradau privaciu, o dabar kai atradau, jau laiko maza kazka gamint...

**Dar turiu klausima del "Svocios pyrago". Ar darot visos ji? Gal kuri gali pasidalinti kur Vilniuje, jeigu kuri uzsakinejo, ar ruosiasi uzsakyti. Beje koki darote, ar uzsakinejat simtalapi, ar tradiciskai pyraga-duona, ar siaip skanu koki pyraga kremini?

beje, suintrigavot mane su tais Norfos saldainiais irgi, reikes bandyt paieskoti smile.gif (galvoju juos komponuoti kartu prie pazadu korteliu). Taip pat turiu ideja jaunikio isbandymui, neskaiciau dar nieko panasaus cia, tad pasidalinsiu, gal kas nors pasidnaudos ideja:

JAUNIKIO ISBANDYMAS. kai jaunikis atvyks rinktis nuotakos, duosiu jam sudelioti is duotu raideliu sakini (raides planuoju klijuoti ant saguciu), sakinys is anksto bus zinomas pirsliui, del to sunkiai sekantis jis zinoma pades. Sakinys bus susijes su nuotaka ir jos kvietimu kartu zengti bendru gyvenimo keliu, ar pan.

* na mes tai i seimos zidinio duga sudesim seimos pamatus, uzpilsim spalvotu smeliuku ( smelio ceremonija ) ir tada uzdegs tevai zvakute kad tvirtiems pamatams netruktu silumos ir jaukumo
** o svocios pyrago nedarysim uzteks desertinio jaunuju surio 4u.gif
*** pas mus jaunikis is akmeneliu delios sakinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 13:46)
tai daugiadienes buvo......  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
smagu,kad viskas pavyko, atrodet super  wub.gif

agne_vyr prajuokinai, negaliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 02, 12:41)
Labai gražu  wub.gif

O kam ta žalia dėžutė?

4u.gif
Žalioje dėžutėje bus sudėta viskas išlydėjimui, nakčiai. O paskui gal jaunieji panaudos kokioms atvirutėms susidėti ar dar kam... g.gif

QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 12:51)
SVEIKUTĖS!

Žvilgsne, smagu skaityti ir tavo pasakojimą. Atrodėt labai šauniai!
Kas yra tos "bromos"? Papasakok plačiau, kokios buvo...

QUOTE(sandrixe @ 2014 07 02, 13:08)
labai viskas grazu ir miela wub.gif   kaip jūs taip mokat bigsmile.gif
o ta žalią etiketę su wordu dareisi?

4u.gif
Etiketę dariau www.canva.com. Ten online viską daraisi pagal šablonus mirksiukas.gif

QUOTE(Denira76 @ 2014 07 02, 13:31)
Kaip grazu wub.gif  wub.gif

4u.gif

QUOTE(4mamavita @ 2014 07 02, 13:31)
https://plus.google....178199148115532
ar rodo ?  4u.gif suknytes kazkur i pabaiga smile.gif

oi, kiek visko prisiruošus wub.gif
Ta žalia suknytė be galo graži thumbup.gif Pirkai ar siuvaisi?

QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 13:39)
koks cia dar sorry, mum kuo daugiau tuogeriau  mirksiukas.gif

labai dailu, ech kiek gi darbo ideda del keliu minuciu  doh.gif

Labai teisingai pasakyta doh.gif O kas baisiausia, kad vis tiek atrodo, kad kažko trūksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 02 liepos 2014 - 14:21
Vel as ax.gif
Mergaites, kada jus teiket tas pedutes vaiko vardu rinkimui (pas mus vienos dienos), nu niekaip nesudelioju, nors tu ka doh.gif , mano supratimu cia turi viskas vykti antro uzsedimo metu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 02, 14:58)

Labai teisingai pasakyta  doh.gif  O kas baisiausia, kad vis tiek atrodo, kad kažko trūksta...

aga, ir man vis kazko truksta. tai gerai , kad sm yra vis primena kokia svociute su savo darbais. Tuomet begu rasaus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 02, 14:58)

4u.gif
oi, kiek visko prisiruošus  wub.gif
Ta žalia suknytė be galo graži  thumbup.gif  Pirkai ar siuvaisi?

abi siuvausi smile.gif antrai dienai tai tik pirmadieni audinuka nusipirkau tongue.gif o vakar iki pietu pasibaigiau

QUOTE(Denira76 @ 2014 07 02, 14:58)
Vel as ax.gif
Mergaites, kada jus teiket tas pedutes vaiko vardu rinkimui (pas mus vienos dienos), nu niekaip nesudelioju, nors tu ka doh.gif ,  mano supratimu cia turi viskas vykti antro uzsedimo metu?  verysad.gif

mes viska kas susije su vaikais antrai dienai paliekam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 14:46)
tai daugiadienes buvo......  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
smagu,kad viskas pavyko, atrodet super  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Merginos as jau nebespeju jusu visu girti, pas visas viskas nerealu. Nors mano svente praejo, as varvinu seiles i jusu darbelius ziuredama.
mamavita4 sampanp buteliai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif, o suknuciu nemaciau schmoll.gif, nerodo man.
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 09:09)
user posted image

o cia gaus pulkas: gerbeju atmusejas ir seilinukai . Dar gaus taures (jau rodziau)  smile.gif

tokius atmusejus ir as turiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 09:29)
vakar dienos mano triusas  doh.gif
cia fotosesijom (lengvai man prisiklijavo ir su piestukiniais klijais)

user posted image

ir buciniu dezutes (cia ant balto lapo dazyta akvareliniais dazais)

user posted image

grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kas merginos pripliurpusios bigsmile.gif skaityt neperskaiciau nieko, ale darbelius permečiau thumbup.gif nu šauuolės jūs visos thumbup.gif pasaaaaaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 07 02, 10:42)
as nespeju jusu vytis  doh.gif paskutinius darbelius tik apziurejau blush2.gif
o pati pradejau akmenukus rasyt, nera taip lengva kaip atrodo ir labai daug laiko uzima, ko nesitikejau... blink.gif tai dar viena vakara teks pasedet kol pabaigsiu, paskui dar paryskint kazkada ir dar laku uztepliot, tai geri 3 vakarai ... o as tikejausi, kad bus ras ir viskas  blush2.gif
labai nusivyliau, kai kaune nei viename tygeryje karstu kliju negavau... tai daviau uzsakyma, kad vilniuj man paieskotu, o nusipirkau maza dezele "naktiniams", maximoj zvakeliu (tableciu) prigriebiau su akcija zidinio iteikimo ceremonijai  ax.gif labai labai letai ir as judu i prieki  ax.gif
ai, dar savo nuotaka nuteikiau, kad antrai dienai bus biskis tradiciju, kad nenustebtu. tai gal labai neisizeis, nes atskleisti ka darysiu atsisakiau biggrin.gif ji baisiai nenori storu vestuviu, o as butent tokias ir istaisyciau, jei man kas leistu  lotuliukas.gif

o senukuose ieskojai karstu kliju? tikrai turi buti.
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 02, 13:25)
Sudedu vienus paskutiniųjų darbelių. Tik kalendoriaus lapelį eisiu dar spalvotai atspausdinti. Žiūrėsiu, kaip gražiau...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sorry, už galybę foto  4u.gif

bet kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 02, 15:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Merginos as jau nebespeju jusu visu girti, pas visas viskas nerealu. Nors mano svente praejo, as varvinu seiles i jusu darbelius ziuredama.
mamavita4 sampanp buteliai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif, o suknuciu nemaciau  schmoll.gif, nerodo man.

metu tada tiesiai, abi ant pakabu smile.gif ant manes tai turbut tik po vestuviu pasirodysiu neranu laiko ant saves paveiksluoti tongue.gif antros dienos user posted image
pirmos dienos ilgas sijonas nusiima vakarui smile.gifuser posted image
Atsakyti