Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 13:51)
SVEIKUTĖS! Parsirandu tik šiandien biggrin.gif Vestuvės buvo super, muzikantams žemai lenkiu galvą,kojų ir rankų nejaučiu:) Kadangi pirmą dieną teko tik pasiruošt smėlio ceremonijai ir šeimos židiniui,tai bėdų didelių nebuvo:)Gamtoje žaidimus dariau virvių pynimą, jaunavedžių foto dėlionę ir žaidimą su ląstais, jei jau organizuosit šį žaidimą tai rekomenduoju ląstus turėt savu,nes turėjau 3 poras skolintas ir visas suplėšėm doh.gif Teks atpirkti rolleyes.gif  Žaidimai visi sužaisti buvo,nes ilgai jaunieji fotosesiją darė:)Turėjom 3 bromas irgi nepaprastos teminės,labai patiko:) Antroji diena jau buvo mūsų išbandymas:) Įsimintiniausia akimirka buvo būsimo vaikelio laiškas (žemai lenkiuosi idėjos autorei) toks jaudinantis epizodas , net maniškis  ašarojo, nors namuose įrašą buvo girdėjęs 3 kart,vienas iš svečių sakė,: nu piršliene 10 metų neverkiau,o čia per minutę sugebėjai pravirkdyt lotuliukas.gif Šauniai ir pažadų tortas pavyko:)
Na iš tikrųjų labai dėkoju čia esančioms, kurios dalinosi idėjomis,mintimis, kiekvienas liudininkavimas tampa savotiškai kitoks.
Keletas fotoakimirkų:
Vardiniaisausainukai buvo įdėti į pažadų tortą,kartu su pažadų kortele.
Štai toks pažadų tortas
Na ir dariausi pėdutes vardams,kurias užpildę sudėjom į vardų skrynelęsmile.gif
Na ir pasirodom mes

jei dar vilniuje nebuvai, galiu pagelbėti turiu štai tokią knygą, jau užrašytą su žodžiais,gal tiks
http://www.failai.lt...MG_3483.JPG.htm
http://www.failai.lt...MG_3485.JPG.htm
http://www.failai.lt...MG_3481.JPG.htm

Zvilgsne nuostabus darbai biggrin.gif paskutine foto liuks,graziai atrodei
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2014 07 02, 15:59)
metu tada tiesiai, abi ant pakabu smile.gif ant manes tai turbut tik po vestuviu pasirodysiu neranu laiko ant saves paveiksluoti  tongue.gif 

Abi nerealios, o jei dar savu ranku thumbup.gif Ta zalia tai isvis ir dar paturbinta su nusisegimu, visi liks apzaveti smile.gif.

Denira76 pas mane antra diena laisva tai as vistiek antra diena tas pedutes dariau, bet kai kalbejau su muzikantu, tai jei viena diena jis sake po 24 val. toki reikala daryt. Tai as matei kai dariau sudejau ta buteli i pasto siuntiniu deze, rafijos imeciau, laiska nuo gandro (pagooglink tikrai rasi) tik pabaiga jo pakeiciau, kad va idedu vaiku vardu korteles, kad sveciai parasytu vardus tiek berniukui, tiek mergaitei, ir gerimeli, kuri prasau saugoti iki krikstynu ir pasiraso Gandras Raudonsnapis. Paskui vyras is lauko su ta deze atejo (aisku ant jos uzklijavau adresatus, kad nuo gandro, kam irgi irasiau jau abieju vardu inicialus ir bendra pavarde, tikra ju adresa, Prioritaire zenkla), sako sutikau pastininka besiblaskanti X ir X pavarde beieskanciu, tai iteke jums siuntini, perdavem jauniesiems, jie ispakavo ir laiska gandro patys perskaite. Ir pasiunte vardu korteles ir pilde intensyviai zmones, ko nedare su tomis patarimu kortelemis sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2014 07 02, 14:59)
metu tada tiesiai, abi ant pakabu smile.gif ant manes tai turbut tik po vestuviu pasirodysiu neranu laiko ant saves paveiksluoti  tongue.gif  antros dienos user posted image
pirmos dienos ilgas sijonas nusiima vakarui smile.gifuser posted image

Kokiam mieste siuvėjauji? Gal kada priereiks... ax.gif
Atsakyti
4mamavita - grazus undarokai thumbup.gif pati siuvai turbut, nes kiek zinai siuni ir tu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 02, 15:10)
Abi nerealios, o jei dar savu ranku  thumbup.gif Ta zalia tai isvis ir dar paturbinta su nusisegimu, visi liks apzaveti smile.gif.

Denira76 pas mane antra diena laisva tai as vistiek antra diena tas pedutes dariau, bet kai kalbejau su muzikantu, tai jei viena diena jis sake po 24 val. toki reikala daryt. Tai as matei kai dariau sudejau ta buteli i pasto siuntiniu deze, rafijos imeciau, laiska nuo gandro (pagooglink tikrai rasi) tik pabaiga jo pakeiciau, kad va idedu vaiku vardu korteles, kad sveciai parasytu vardus tiek berniukui, tiek mergaitei, ir gerimeli, kuri prasau saugoti iki krikstynu ir pasiraso Gandras Raudonsnapis. Paskui vyras is lauko su ta deze atejo (aisku ant jos uzklijavau adresatus, kad nuo gandro, kam irgi irasiau jau abieju vardu inicialus ir bendra pavarde, tikra ju adresa, Prioritaire zenkla), sako sutikau pastininka besiblaskanti X ir X pavarde beieskanciu, tai iteke jums siuntini, perdavem jauniesiems, jie ispakavo ir laiska gandro patys perskaite. Ir pasiunte vardu korteles ir pilde intensyviai zmones, ko nedare su tomis patarimu kortelemis sad.gif.

Aciu labai, labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi kokie darbeliai grazus, po truputi ir as noriu kibt i darbus, bet vis to pliotkeliu galo neprieidavau smile.gif dabar jau po truputi reikia ir man darbuotis prie scenarijaus, kuris turbut bus nustumtas i gala po visu kitu darbu smile.gif
Norejau paklausti kazkuri Inevas gal, kur dovanojo meduti, kas buvo ant jo uzrasyta, kokia ten instrukcija medaus?
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 02, 08:57)
Monikiuxas mano prijuoste blush2.gif

kaip grazu wub.gif
Isvis merginos, sauniai padirbejot thumbup.gif Cia tik as ne i tema visokius dekupazus daryt pradejau. I vestuviu tematika, tai tik kuriu mamai scenariju lotuliukas.gif Sunkiausia buvo su pradzia: "mieli vaikai", "islydim Jus is teveliu namu" ir visus kitus tram pam pam reikejo pakeist i kazka, kas tiktu mamai doh.gif Bet man pavyko!!!! thumbup.gif thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 09:02)
O kur pirslei butelius nesioja, lagaminuke kokiam ar maisuose, ar musu krepsi  g.gif

Nu to dar betruko.. Gal ir limuzina i musu krepsiukus sukist reiktu lotuliukas.gif ... Mano vyriokas tampysis senovini ciumodana su visais vyriskais reikalais blush2.gif Nu gal dar koki lupdazi mano gales priglausti blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2014 07 02, 10:09)
As muilo burbulus galvoju ir prie baznycios pust? Kazin kaip ta ideja? Tik vat galvoju ar demiu neliks sveciams ant rubu kai burbulai sprogs?

As atsisakiau sitos idejos irgi apie demes pagalvojus.. Bet tie specialus burbulai gal ir gera mintis??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 02, 10:43)
Aš irgi ištisai su tom dvejonėm, lgy svarstyklės būčiau  doh.gif
Perfekcionizmas čia gal?  g.gif

Kažkaip nenorėjau aš gėrimų šildyt karštu vandeniu  biggrin.gif

Nu nu nu nono.gif apie svarstykles atsargiai ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As manau, kad mes visos kuo daugiau padarom, tuo geresniu rezultatu tikimes drinks_cheers.gif Kalbejau su drauge ta tema, ji puikiai daro rankdarbius. Tai sako jo... Kai zinai, kad gali gerai padaryti, visada norisi padaryti dar geriau ir visada rasi prie ko (prie saves pacios) prisikabinti doh.gif

As irgi gerimus kisu i salta vandeni nakciai. Nu jei jau reikia labai skubiai, tai pamirkau, tada su grandekliu nugrandau iki galo klijus. Ir viskas buna puikiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 02, 11:37)
Prijuoste mano paprastute, mane labai uzkabino tas  savaites meniu, todel pabandziau pati kazka sukonstruoti, siuvimas man ne problema, bet siuvinejimas  doh.gif , bet kaip pirmas blynas, manau jog neblogai blush2.gif

Viskas labai sauniai, buk rami drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 17:03)
Norejau paklausti kazkuri Inevas gal, kur dovanojo meduti, kas buvo ant jo uzrasyta, kokia ten instrukcija medaus?

Aš dovanojau,brukstelek i az savo el.pasta, atsiųsiu, nes yra trumpoji versija ir ilgoji. Ant etiketės rašiau trumpaja.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 02, 16:45)
Aš dovanojau,brukstelek i az savo el.pasta, atsiųsiu, nes yra trumpoji versija ir ilgoji. Ant etiketės rašiau trumpaja.

Truputi sumaisiau, nes visos kai pradejo savo darbeliais girtis tai net jau maisosi kur kurios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 13:51)
(žemai lenkiuosi idėjos autorei)

Na ir pasirodom

oro_buckis.gif Na katik pagelbejau su tuo vaikiuko laisku. Labai smagu, kad visoms jis patiko ir sveciams padare ispudi. Negaila juk pasidalinti info, kuria zinau aciuks.gif Siaip tas laiskas egzistuoja jau gal kokie 4-5 metai, man keista, kad visoms jis naujove blush2.gif

O Jus KOKIE GRAZUS wub.gif Ir kazi kur man, mieloji, tokia matyta g.gif smile.gif
Atsakyti
Veseleje bus apie 70 zmoniu, kiek reiketu rinkti komendantu? nzn kiek atributikos pirkti...smile.gif
Gal taip pat kas turi medaliu sablonus, nes pastuki neuzmaciau...
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 02, 14:21)
Beja, dėl vaiko įrašo.. Mergaitės, kurios pirkot - kokie ten žodžiai sakomi?  g.gif
Duočiau sūnui įrašyti, jis kaip tik jauniosios krikštasūnis  bigsmile.gif

O ne geriau tada butu kazka savo sukurt? Koki kitoki irasa??? Nes kiek zinau, sitas diskas yra patentuotas. Arba jei jau tokia minti turi(irasyt ta pati), tada tsss... mirksiukas.gif
Atsakyti