Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau III

Merginos, kai dovanojate pabroliams seilinukus, o pamergems gerbeju atmusejus, ka sakote? Tai darote pirmo uzsedimo metu?
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 17:55)
Veseleje bus apie 70 zmoniu, kiek reiketu rinkti komendantu? nzn kiek atributikos pirkti...smile.gif
Gal taip pat kas turi medaliu sablonus, nes pastuki neuzmaciau...

Pas mus buvo 76, rinkau 3 komendantus ir 1 komendante (mano jaunieji buvo nupirke tokias is medziagos siutas emblemas, kadangi tokias nupirko, tokius ir rinkom smile.gif, as pati tu emblemu niekur nemaciau pirkti, nors sake jas siuna Kaune).
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 16:55)
Veseleje bus apie 70 zmoniu, kiek reiketu rinkti komendantu? nzn kiek atributikos pirkti...smile.gif
Gal taip pat kas turi medaliu sablonus, nes pastuki neuzmaciau...

Pas mus taip pat nusimato apie 70 zm. Bet pas mus sedes visi ne prie bendro stalo.Tai kiekvienam staliukui ir pirkau. Sian pirkau medines nedideles dudeles- ant kaklo pakabinsiu.
Medaliu sablonus i pastuka imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 02, 17:54)
Pas mus buvo 76, rinkau 3 komendantus ir 1 komendante (mano jaunieji buvo nupirke tokias is medziagos siutas emblemas, kadangi tokias nupirko, tokius ir rinkom smile.gif, as pati tu emblemu niekur nemaciau pirkti, nors sake jas siuna Kaune).

o cia ne per mazai ju, juk net nepasiekia vietoje sededamas tiek papilsti, na man taip atrodo, pirma kart eisiu svociaut, as galvojau kokius 6 -7 g.gif

aciu visoms smile.gif
Atsakyti
Sakykite, ar balandzius kas nors dar nuomouosi vestuvems, ar jau ne be "lygis" ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mien @ 2014 07 02, 14:12)

o as va pastrigau su seimos zidiniu, vis dar negaliu susiorganizuoti, zinau, kad susivelinau, bet kiek ieskojau niekaip keramiku jokiu neradau privaciu, o dabar kai atradau, jau laiko maza kazka gamint...

Židinį pabandyk artlukos ar keramika sau. Šiandien parsivežiau man thumbup.gif thumbup.gif

O su degtinės buteliu aš nieko nedarysiu, pas mane degtinės pavadinimas sutampa su jaunojo vardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 02, 14:21)
Beja, dėl vaiko įrašo.. Mergaitės, kurios pirkot - kokie ten žodžiai sakomi?  g.gif
Duočiau sūnui įrašyti, jis kaip tik jauniosios krikštasūnis  bigsmile.gif

na davė kas žodžius?jei ne,tada rytoj parašyčiau tau:)šiandien nuo lauko darbų nusikaliau:)

QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 14:46)
tai daugiadienes buvo......  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jau lotuliukas.gif po atostogų į darbą pakliuvau,tai per dvi dienas teko 2sav darbus padaryt,į SM patekt buvo be šansų doh.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 02, 14:58)
Žvilgsne, smagu skaityti ir tavo pasakojimą. Atrodėt labai šauniai!
Kas yra tos "bromos"? Papasakok plačiau, kokios buvo...

Esu aukštaitė ir mūsų kraštuose tai populiarus dalykas,kada pažįstami,klasiokai,kolegos padaro bromą.Yra užtveriamas jauniesiems kelias kokiame nors kelyje:) Tuomet susipažinama yra su pulku,o vėliau jaunavedžiai ateina prie stalelio,simboliškai po stikliuką baltos ir duonos su druska, visas pulkas taup pat bromos dalyviams duoda salumynų ir gėrimų. apturėjom 3 bromas,pirmoji buvo čigoniukai,antroji vaidino šeimą ir buvo užduotis jaunąjai pakeist sauskelnę vaikui,o tas vaikas gulėjo vadinamoj raskladuškėj (vaikui 50 metų lotuliukas.gif ) gulėjo su suaugusių pampersu,gėrė alaus bambalį su soske ir prašė MAMAS PAKEIST KELNIUKUS lotuliukas.gif N a o trečiojoje viso bromos dalyvių buvo 30 bigsmile.gif partizanai buvo Labanoro girioje,kadangi jaunasis medžiotojas tai tokia vyrija sutiko jaunuosius kelyje ir tuo pačiu pasveikino:) Šiaip man tai labai patinka bromos,mes ir klasiokai kai tuokėsi,vis susirinkdavom pastatyt bromą,tuo pačiu pasveikinti ir klasės susitikimas kaip ir įvykdavo. Tai tokios yra bromos arba kitaip kelio užtvėrimas:)

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 02, 17:54)
   O Jus KOKIE GRAZUS  wub.gif  Ir kazi kur man, mieloji, tokia matyta  g.gif  smile.gif

Na nežinau,kur galėjom susitikt,tuo labiau,kad aš nuo tavęs kitam LT gale lotuliukas.gif

kalbat apie keramiką,visai gražių dalykų gamina štai ši šeima:
https://www.facebook...eramika?fref=ts
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 02 liepos 2014 - 20:26
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 19:47)
o cia ne per mazai ju, juk net nepasiekia vietoje sededamas tiek papilsti, na man taip atrodo, pirma kart eisiu svociaut, as galvojau kokius 6 -7  g.gif

aciu visoms smile.gif

uztai, kad moteris nepatingejo ir "palakste" prie kito savo staliuko, pas mane gavosi kiekvienam po du staliukus, as klausiau jaunosios, tai pries tai gimines vestuvese po 4 rinko, nes as ir buvau tos nuomones, kad reikia kievienam stalui.

Stai toks buvo mano tortas: https://www.facebook...3...e=1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 02 liepos 2014 - 20:46
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 18:47)
o cia ne per mazai ju, juk net nepasiekia vietoje sededamas tiek papilsti, na man taip atrodo, pirma kart eisiu svociaut, as galvojau kokius 6 -7  g.gif

aciu visoms smile.gif

Na pas mane vestuvese apei 50 zmoniu, tai galvoju kazkur 5 gal komendantus, kad vidutiniskai po 10 zmoniu, bet ir tai galvoju, kad gal per mazai... g.gif

QUOTE(gtn @ 2014 07 02, 19:33)
Sakykite, ar balandzius kas nors dar nuomouosi vestuvems, ar jau ne be "lygis" ? smile.gif

Mano jaunikis tai balandininko anukas, tai per vestuves tikrai bus balandziai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 20:25)
na davė kas žodžius?jei ne,tada rytoj parašyčiau tau:)šiandien nuo lauko darbų nusikaliau:)

As irgi noreciau tu zodziu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O čia mano:
https://www.facebook...9...e=1
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 07 02, 21:05)

OHO thumbup.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 21:25)
Tai tokios yra bromos arba kitaip kelio užtvėrimas:)

Kaip smagiai skamba Jusu bromas clap.gif
Papildyta:
QUOTE(gtn @ 2014 07 02, 20:33)

As pradzioj galvojau nuomotis, bet po to kazkaip nusprendziau to nebedaryti. Mazu gal kokie teveliai bus isnuomave.
Atsakyti