Merginos, kai dovanojate pabroliams seilinukus, o pamergems gerbeju atmusejus, ka sakote? Tai darote pirmo uzsedimo metu?
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 17:55)
Veseleje bus apie 70 zmoniu, kiek reiketu rinkti komendantu? nzn kiek atributikos pirkti...
Gal taip pat kas turi medaliu sablonus, nes pastuki neuzmaciau...

Pas mus buvo 76, rinkau 3 komendantus ir 1 komendante (mano jaunieji buvo nupirke tokias is medziagos siutas emblemas, kadangi tokias nupirko, tokius ir rinkom

QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 16:55)
Veseleje bus apie 70 zmoniu, kiek reiketu rinkti komendantu? nzn kiek atributikos pirkti...

Pas mus taip pat nusimato apie 70 zm. Bet pas mus sedes visi ne prie bendro stalo.Tai kiekvienam staliukui ir pirkau. Sian pirkau medines nedideles dudeles- ant kaklo pakabinsiu.
Medaliu sablonus i pastuka imesiu

QUOTE(agnemonas @ 2014 07 02, 17:54)
Pas mus buvo 76, rinkau 3 komendantus ir 1 komendante (mano jaunieji buvo nupirke tokias is medziagos siutas emblemas, kadangi tokias nupirko, tokius ir rinkom
, as pati tu emblemu niekur nemaciau pirkti, nors sake jas siuna Kaune).

o cia ne per mazai ju, juk net nepasiekia vietoje sededamas tiek papilsti, na man taip atrodo, pirma kart eisiu svociaut, as galvojau kokius 6 -7

aciu visoms

Sakykite, ar balandzius kas nors dar nuomouosi vestuvems, ar jau ne be "lygis" ?

QUOTE(mien @ 2014 07 02, 14:12)
o as va pastrigau su seimos zidiniu, vis dar negaliu susiorganizuoti, zinau, kad susivelinau, bet kiek ieskojau niekaip keramiku jokiu neradau privaciu, o dabar kai atradau, jau laiko maza kazka gamint...
Židinį pabandyk artlukos ar keramika sau. Šiandien parsivežiau man

O su degtinės buteliu aš nieko nedarysiu, pas mane degtinės pavadinimas sutampa su jaunojo vardu

QUOTE(Lemona` @ 2014 07 02, 14:21)
Beja, dėl vaiko įrašo.. Mergaitės, kurios pirkot - kokie ten žodžiai sakomi?
Duočiau sūnui įrašyti, jis kaip tik jauniosios krikštasūnis

Duočiau sūnui įrašyti, jis kaip tik jauniosios krikštasūnis

na davė kas žodžius?jei ne,tada rytoj parašyčiau tau:)šiandien nuo lauko darbų nusikaliau:)
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 02, 14:46)
nu jau

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 02, 14:58)
Žvilgsne, smagu skaityti ir tavo pasakojimą. Atrodėt labai šauniai!
Kas yra tos "bromos"? Papasakok plačiau, kokios buvo...
Kas yra tos "bromos"? Papasakok plačiau, kokios buvo...
Esu aukštaitė ir mūsų kraštuose tai populiarus dalykas,kada pažįstami,klasiokai,kolegos padaro bromą.Yra užtveriamas jauniesiems kelias kokiame nors kelyje:) Tuomet susipažinama yra su pulku,o vėliau jaunavedžiai ateina prie stalelio,simboliškai po stikliuką baltos ir duonos su druska, visas pulkas taup pat bromos dalyviams duoda salumynų ir gėrimų. apturėjom 3 bromas,pirmoji buvo čigoniukai,antroji vaidino šeimą ir buvo užduotis jaunąjai pakeist sauskelnę vaikui,o tas vaikas gulėjo vadinamoj raskladuškėj (vaikui 50 metų

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 02, 17:54)
Na nežinau,kur galėjom susitikt,tuo labiau,kad aš nuo tavęs kitam LT gale

kalbat apie keramiką,visai gražių dalykų gamina štai ši šeima:
https://www.facebook...eramika?fref=ts
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 19:47)
o cia ne per mazai ju, juk net nepasiekia vietoje sededamas tiek papilsti, na man taip atrodo, pirma kart eisiu svociaut, as galvojau kokius 6 -7
aciu visoms

aciu visoms

uztai, kad moteris nepatingejo ir "palakste" prie kito savo staliuko, pas mane gavosi kiekvienam po du staliukus, as klausiau jaunosios, tai pries tai gimines vestuvese po 4 rinko, nes as ir buvau tos nuomones, kad reikia kievienam stalui.
Stai toks buvo mano tortas: https://www.facebook...3...e=1.
QUOTE(ingri00 @ 2014 07 02, 18:47)
aciu visoms

aciu visoms

Na pas mane vestuvese apei 50 zmoniu, tai galvoju kazkur 5 gal komendantus, kad vidutiniskai po 10 zmoniu, bet ir tai galvoju, kad gal per mazai...

QUOTE(gtn @ 2014 07 02, 19:33)
Mano jaunikis tai balandininko anukas, tai per vestuves tikrai bus balandziai

Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 20:25)
na davė kas žodžius?jei ne,tada rytoj parašyčiau tau:)šiandien nuo lauko darbų nusikaliau:)
As irgi noreciau tu zodziu

O čia mano:
https://www.facebook...9...e=1
https://www.facebook...9...e=1
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 02, 21:25)
Tai tokios yra bromos arba kitaip kelio užtvėrimas:)
Kaip smagiai skamba Jusu bromas

Papildyta:
QUOTE(gtn @ 2014 07 02, 20:33)
As pradzioj galvojau nuomotis, bet po to kazkaip nusprendziau to nebedaryti. Mazu gal kokie teveliai bus isnuomave.