Aš taip pat nesupratau nieko. Nei kas padaryta, nei kas norima daryt, nei kokios opcijos yra, nei kas nuo ko ten priklauso
Na atsiprašau.. bet tikrai nesupratau - prie ko čia grindų vamzdynų sujungimai ir jūsų lubų apšiltinimas?
Garo izoliacija dedasi ir ant sienu. Negaliu daryti sienu, kol grindys neisluptos ir nesutvarkytos. Dabartinys grindys gaunasi auksciau, nei kad bus su sildomom grindim.
QUOTE(Verteris @ 2018 12 20, 09:51)
Gal kas patars - kur pirkti distiliuoto vandens ~20-40L pakuotėmis? Reikia iki 200L
Šitie rašo, kad turi ir 220 ltr statinėmis:
https://www.statybut...-vanduo-5l.html
Gal kas patars - kur pirkti distiliuoto vandens ~20-40L pakuotėmis? Reikia iki 200L
https://berchem.lt/a...4#/64-dydis-20l
pagal poreikį gali ir visą bačką pasiimt.
Kuris variantas labiau priimtinas, kai miesto kanalizacija ateina 120cm gylyje, o iš namo išeina 60cm gylyje?
Pridėta:
QUOTE(silainiai @ 2019 01 05, 14:55)
Kuris variantas labiau priimtinas, kai miesto kanalizacija ateina 120cm gylyje, o iš namo išeina 60cm gylyje?
Siaip tokiais atvejais turėtų būti daromas sulinelis.
QUOTE(Vytas_ @ 2019 01 05, 16:03)
Siaip tokiais atvejais turėtų būti daromas sulinelis.
Tai toks ir yra (lygtais 315mm kinetė vadinasi). O dugne (120cm gylyje) padarytas pajungimas.
QUOTE(silainiai @ 2019 01 06, 10:45)
Tai toks ir yra (lygtais 315mm kinetė vadinasi). O dugne (120cm gylyje) padarytas pajungimas.
Na tai įbedi vamzdį iš namo į tą šulinėlį ir viskas. Perkritimas gali būtų iki 1 metro.
QUOTE(Verteris @ 2019 01 06, 13:38)
Na tai įbedi vamzdį iš namo į tą šulinėlį ir viskas. Perkritimas gali būtų iki 1 metro.
O tai kuom skirtųsi nuo mano pavaizduoto 2 varianto? Nes tavo pasiūlytu atveju reiktų pjauti šulinuko šone skylę ir įkišti vamzdį. Kažkaip chalturnai gausis...

Ar paskui šulinuko dugne nepradės kakučiai užsistovėti?
QUOTE(silainiai @ 2019 01 06, 14:05)
O tai kuom skirtųsi nuo mano pavaizduoto 2 varianto? Nes tavo pasiūlytu atveju reiktų pjauti šulinuko šone skylę ir įkišti vamzdį. Kažkaip chalturnai gausis...

yra spec gumines tarpines isijovimui i sulini. grezi su karuna.