Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namukai

QUOTE(selione @ 2014 07 30, 15:27)
per visus IVF sodino 2 d embrionus, tik LV 3 dienu. Matyt todel ir nesigauna.

net nebando auginti iki blastocistų? ar neauginat todėl, kad nebūna daug kiaušialąsčių, paskui embrionų? g.gif
kažkas čia bus su embrionų kokybe, gal net kiaušialąstės nekokybiškos g.gif turkai turi embrioskopą, kuri kas keletą minučių fotografuoja besivystąntį kiekvieną embrioną- tas leidžia matyti kurioje vietoje stringa augimas ir vystymasis 4u.gif
o su sperma viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 13:46)
cray.gif  cray.gif  cray.gif
Testas nemelavo. Hcg < 0,1.
5 Ivf ir nieko...nezinau is kur kitos merginos turi tiek jegu. Paluzau, einu laizytis zaizdu ir kada nors sutaupyti Turkijai...

Nuva, kaip gaila verysad.gif Bet nieko nepadarysi verysad.gif labai tave suprantu. Isiverk, pasinervuok ir gyvenimas pasirodys kitaip. Man taip buna, kazkaip kai gerai isiverkiu, tas emocijas islieju, tada kitaip i viska ziuriu.
Norejau mergaiciu dar paklausti, ar jus geriat kokius vitaminus, ar keiciat mityba ir aplamai ar ka darot pries pradedant proceduras?
As jau kokia 6 menesius geriu vitaminus norincioms pastoti, taip pat geriu OvaBoost vitaminus, jie padeda kiausineliu kokybei ir kiekybei ( geriu apie 3 menesius). Truputy keiciu mityba., bet nedaug. Ir dar vartoju Royal Jelly ( cia panasu i medu). Amerikoniskuose forumuose paskaitau akd stebuklus daro.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 30, 16:38)
net nebando auginti iki blastocistų? ar neauginat todėl, kad nebūna daug kiaušialąsčių, paskui embrionų?  g.gif
kažkas čia bus su embrionų kokybe, gal net kiaušialąstės nekokybiškos  g.gif turkai turi embrioskopą, kuri kas keletą minučių fotografuoja besivystąntį kiekvieną embrioną- tas leidžia matyti kurioje vietoje stringa augimas ir vystymasis  4u.gif
o su sperma viskas gerai?

Ne, niekad nebandė, todėl esu piktoka, išgėriau 2 stiklines viskio (šiaip aš praktiškai abstinentė, bet matyt tiek palūžau, kad savęs nepažįstu). Išvis pradedu galvoti, kad visi 3 gydytojai, atsisako atsakomybės, nes mažai išgauna ir kas apsivaisina su icsi - įsodina. Jau geriau lai jie tuos 3-4 embrionus pabando auginti iki tu 5 dienu (blastocistu) ir pasako, kad neužauga arba nekokybiški ir nėra išvis ką sodinti ir geriau lai neįsodina, nei įsodina ir suteikia 2 savaites tuščių vilčių...tada net neskaičiuočiau ivf kiekio, nes žinočiau, kad nuo trečios, ketvirtos dienos pilve nė gyvos dvasios.
Atsiprašau, aš ne gydytoja, bet po viskio neviltis virto pykčiu... bash.gif

RositaK sperma per visus ivf visokia buvo ir norma ir ne., o dėl kiaušialasčiu kokybės nieko niekad nesakė. O tau yra nors kartą auginę iki blastocistų?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 17:43)
bash.gif
RositaK sperma per visus ivf visokia buvo ir norma ir ne., o dėl kiaušialasčiu kokybės nieko niekad nesakė. O tau yra nors kartą auginę iki blastocistų?

oi, kaip tave jaučiu, žinau kaip bash.gif
matai, be embrioskopo niekas nepasakys kodėl embrionai silpni
man yra auginę iki blastukių trissyk: pirmąkart "Motina ir vaikas" klinikoje, iš 8 embrionų niekas neužaugo - dabar tik suvokiu, kad jie tik pradėjo tai daryti, neturėjo normalių terpių ir t.t. bash.gif antrąkart - LV pas T, iš 5 užaugo dvi ne stiprios. Trečiąkart-Stambule, po IMSI, iš 7 embrionų ketvirtą dieną beliko dvi morulės: viena geraa, kita posilpnė...Neaugino iki 5dienų, nes belikę buvo tik dvi. Anot profesorės, embrionų kokybę lėmė nekokybiškos kiaušialąstės verysad.gif išpunktavo 12, iš jų subrendę buvo 8, apsivaisino 7, tačiau kaip supratau buvo nemažai kažkokių granuliuotų kiaušialąsčių verysad.gif
tad linkiu ir tau nuvažiuoti, bent sužinosi kaip yra IŠ TIESŲ, o ne vėl eilinį IVF bandysi be paaiškinimų "kodėl?" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 liepos 2014 - 17:00
RositaK, o ką tau sekančiam kartui rekomendavo (kiaušialąsčių gerinimui)??? ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 18:02)
RositaK, o ką tau sekančiam kartui rekomendavo (kiaušialąsčių gerinimui)??? ar nieko?

gėriau ir tebegeriu metforminą 1000mg/d, dar sakė taikys mažiau vaistų stimuliuojant (pas polinkis į PKS, tai daug stimuliuojasi, dėlto krenta kokybė), o pradžioj stimuliacijos skirs FEMARA (letrozolis) - jis gerina kiaušialąsčių kokybę.
gaila tik, kad iškart jų neskyrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 30, 18:07)
gėriau ir tebegeriu metforminą 1000mg/d, dar sakė taikys mažiau vaistų stimuliuojant (pas polinkis į PKS, tai daug stimuliuojasi, dėlto krenta kokybė), o pradžioj stimuliacijos skirs FEMARA (letrozolis) - jis gerina kiaušialąsčių kokybę.
gaila tik, kad iškart jų neskyrė  g.gif

Hmm... g.gif pasidomėsiu. Ačiū už informaciją
Atsakyti
Man irgi sakė, kad kiaušialąstės blogos kokybės, nustojo dalintis, tai LV siūlė pasidaryti testosterono tyrimus. paskui ir angliakalbiuose forumuose skaičiau, kad tai turi įtakos. LV siūlė kažkokius dar LV neregistruotus, bet parduodamus vaistus, kurie tam pačiam forume labai išgirti. DHEA. paskaitykit, o gal kam tik to testoterono ir per daug.... Kartais juk trūksta tiek mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaite @ 2014 07 30, 18:53)
DHEA. paskaitykit, o gal kam tik to testoterono ir per daug.... Kartais juk trūksta tiek mažai smile.gif

prie PKS gerti DHEA nelabai rekomenduotina, nes pas policitukes DHEA paprastai ir taip būna ant viršutinės ribos.
va pas ką kiaušialąstės kokybė bloga dėl mažo AMH ar tiesiog prigimtinai, tai DHEA tikrai verta pagert 4u.gif jų galima parsisiųsti ir iš užsienio sitų 4u.gif
o TESTO pasmane visad normoj g.gif
selione, o pa tave nėra PKS?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 30, 19:04)
prie PKS gerti DHEA nelabai rekomenduotina, nes pas policitukes DHEA paprastai ir taip būna ant viršutinės ribos.
va pas ką kiaušialąstės kokybė bloga dėl mažo AMH ar tiesiog prigimtinai, tai DHEA tikrai verta pagert  4u.gif jų galima parsisiųsti ir iš užsienio sitų  4u.gif
o TESTO pasmane visad normoj  g.gif
selione, o pa tave nėra PKS?

Niekada neminėjo man PKS, tai gal ir neturiu. Iš ko jį nustato? Beje, prieš šį IVF 7 menesius tvarkingai po 5 k/mėn ėjau į akupunktūra, bet man ji nepadėjo.

p.s. gal kuri galite patarti, kur nusipirkti DHEA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 30 liepos 2014 - 18:14
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 19:11)
Niekada neminėjo man PKS, tai gal ir neturiu. Iš ko jį nustato? Beje, prieš šį IVF 7 menesius tvarkingai po 5 k/mėn ėjau į akupunktūra, bet man ji nepadėjo.
p.s. gal kuri galite patarti, kur nusipirkti DHEA?

man irgi dusyk prieš IVF eita akupunktūra nepadėjo, t.y. rezultato nebuvo verysad.gif tačiau bendram organizmo balansui atstatyti/palaikyti labai tiko ir tinka 4u.gif

PKS man irgi niekas nenustatinėjo, tik turkai pamatė, kad turiu polinkį į policistines, nes vienas iš rodiklių - labai mažom dozėm labai daug išsistimuliuoja. ar tau taip nėra? yra temutė apie policistines 4u.gif

DHEA pirma siūlau pasidaryti jo tyrimą mirksiukas.gif tada jei normoj galima pagert. kad ir ČIA galima nemažai rast. kažkur turėjau užsirašiusi kokia norma mūsų atveju geriama, bet nerandu doh.gif beje, DHEA mažėja proporcingai senstant, t.y. didėjant amžiui 4u.gif logiška: su amžiumi blogėja ir kiaušialąsčių kokybė, ir mažėja AMH 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 liepos 2014 - 18:26
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 12:46)
cray.gif  cray.gif  cray.gif
Testas nemelavo. Hcg < 0,1.
5 Ivf ir nieko...nezinau is kur kitos merginos turi tiek jegu. Paluzau, einu laizytis zaizdu ir kada nors sutaupyti Turkijai...

Lb Lb gaila angel_sadangel.gif stiprybes...

Atsakyti