Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namukai

paskaiciau praeita temute, buvo toks sekmingas menuo birzelis, o sis kol kas nevykes angel_sadangel.gif . Man pilva visdar maudzia,nors kol kas nebuvo kraujo daugiau,miegojau siandien puse dienos. Kiek skaitau visos saunuoles stipruoles laukia kraujo tyrimo ir nestumo testu negadina. O as gadinu nuo 7 DPI,ir jau pirmas rode silpna vaiduokli,vakar ryskeni,siandien dar truputi ryskesni. Tikiu kad gali ir nepasitvirtint,bet siai dienai man optimizmo, vilties ir tikejimo suteikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudesyspraeis: 30 liepos 2014 - 18:48
mergaites, as visiskai dar zalia sioj srity, tik kita savaite eisiu pas gine aptart visu klausimu.

Maciau, kad imanomos skirtingos apvaisinimo variacijos.

IVF+ICSI+IMSI yra brangiausia, bet nurodoma, kad procentaliai didziausia tikimybe.

Kokias Jus daretes? Ka patartumet?

Sorry, jei kvaili klausimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 17:43)
Ne, niekad nebandė, todėl esu piktoka, išgėriau 2 stiklines viskio (šiaip aš praktiškai abstinentė, bet matyt tiek palūžau, kad savęs nepažįstu). Išvis pradedu galvoti, kad visi 3 gydytojai, atsisako atsakomybės, nes mažai išgauna ir kas apsivaisina su icsi - įsodina. Jau geriau lai jie tuos 3-4 embrionus pabando auginti iki tu 5 dienu (blastocistu) ir pasako, kad neužauga arba nekokybiški ir nėra išvis ką sodinti ir geriau lai neįsodina, nei įsodina ir suteikia 2 savaites tuščių vilčių...tada net neskaičiuočiau ivf kiekio, nes žinočiau, kad nuo trečios, ketvirtos dienos pilve nė gyvos dvasios.
Atsiprašau, aš ne gydytoja, bet po viskio neviltis virto pykčiu... bash.gif

RositaK sperma per visus ivf visokia buvo ir norma ir ne., o dėl kiaušialasčiu kokybės nieko niekad nesakė. O tau yra nors kartą auginę iki blastocistų?

Puikiai suprantame tavo pykti tokioj situacijoje drinks_cheers.gif
Nezinau ar tave paguosiu taciau mano situacija irgi nekokia buvo su embrionais trecia diena tai du,tai vienas, tai trys telikdavo. verysad.gif
Nors tinkamu apvaisinimui budavo daugiau.Man pasake Treisas,kad siulo su donores kiausialastemis,BAK;e O.Kazlauskiene pasake kad tikrai nemato bedu su kiausialastemis,o VK irgi pasake kad pas mane blogos kiausialastes nes IMSI budu is 7 apsivaisino 2. Aisku,cia SM nariu nemazai kritikos sulaukiau kad ko as kabinejuos prie gydytoju,nes pas mane pacia netikusios kiausialastes.
Tai kai dabar daremes IVF Stambule, as realiai visus jau buvau uzknisusi su tuo savo klausimu; ar pas mane prastos kokybes kiausialastes ax.gif Nors niekas nesake kad taip yra ir ramino kad tikrai viskas ok, man jau toki kompleksa buvo ivare kiti. doh.gif Bet manau rezultatas buvo tikrai neblogas pas mus si karta mirksiukas.gif
Manau kad butu buve ir anskciau tiesiog reikejo teisingos stimuliacijos, tikslingu tyrimu ir apziuros, SAZININGAI IR PAREIGINGAI atlikti ICSI ar IMSI ir neabejoju kad butu buve vistiek geriau.
As siaip nieko kaip ir ypatingo nevartojau.Vartojau papildus bendrai organizmui,aisku tarp ju buvo ir Q10, ir biciu pienelis (Royal Jelly) bet ne tas naturalus, bromelainas,foline,gelezis,vitE ir selenas, inositolis,maca,agnucaston- bandem vistiek dar ir patys sekme pagauti.
Bet as siuos vit.jau geriu nuo 2010 m.tikrai ax.gif
Atsakyti
Liudesyspraeis, šiaip sau niekas nevaiduokliauja ir kasdien neryškėja! Pas tave puikios naujienos .

Afrodite, dėkui,kad pasidalini kas ir kaip, džiugu kad tau pavyko smile.gif Aš visada skaitydavau forumus, bet nedrįsdavau veltis į diskusijas dėl žinių stokos (lyginant su jumis) ir labai pasitikėjau gydytojais.

Mercuria, jei tau pirmas IVF, tai gal net neprireiks tu ICSI, IMSI, gal pavyks ir su paprastu IVF, priklauso nuo to, kokios pas jus bėdos, kiek išstimuliuosite. Tu nelabai ir galėsi rinktis, turbūt čia embriologas turėtų nuspręsti kai tau išpunktuos ir paims vyro spermą. Čia tik mes "užsilikusios" darom programas maximum

RositaK, man atvirkščiai nei tau, labai didelėm dozėm ir mažai išstimuliuoja. Treisas net vieną stimuliaciją išvis buvo nutraukęs, nes niekas neužaugo nuo jo pasiūlytų kasdienių 150 Gonal dozių, tai turbūt man tas PKS negresia. Dėl akupunktūros pritariu - ji tik atsipalaiduoti padeda, bet kiaušialasčių kokybės nepagerino (galvojau, gal kraujotaka ir stimuliacija geresnė bus, deja).
Atsakyti
Aciu Selione 4u.gif

As galvojau, kad jeigu galima rinktis (be abejo gydytojo patarimas privalomas) ir jau sumoki tu pinigeliu tokiais kiekiais tai gal tada pridet ir ta ICSI ir IMSI, bele ta tikimybe padidetu.

Is tikro as visiskai visiskai su 0 ziniu palyginus su Jumis merginos, atrodo visai nieko nezinau, teoriskai tik kiek skaitau atrodo kaip ir kazkas aiskeja, bet poto paskaitau cia Jusu patirtis, tai atrodo kaip is medzio, kad nukritus buciau blush2.gif

Man pirmas IVF. Iki siol kaip ir nerado bedu, MB turtas labai geras, man kolkas irgi lyg viskas gerai, nors issamiu tyrimu nieks ir nedare. Kai daremes IUI, sake viskas lyg ir gerai, jeigu reiks ziures, gal papildomu tyrimu darys, bet taip ir nieko nedare.
Mum neaiskios kilmes nevaisingumas iki siol sako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercuria: 30 liepos 2014 - 20:09
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 30, 19:04)

Manau kad butu buve ir anskciau tiesiog reikejo teisingos stimuliacijos, tikslingu tyrimu ir apziuros, SAZININGAI IR PAREIGINGAI atlikti ICSI ar IMSI ir neabejoju kad butu buve vistiek geriau.

Kaip pritariu sitam tavo sakiniuj Afrodite drinks_cheers.gif
Kuo toliau tuo labiau isitikinu kad labai yra svarbu kompetetinga klinika, technologijos ir gydytojai. IVFai daromi netinkamoj klinikoj ne tik i nevilti nuvaro bet ir tiek kompleksu zmogui gali ivaryti doh.gif Tai kiausialastes negeros, tai jau donoro reikia, o cia pasirodo laisvai zmogus pastoti gali tik reikia darbo atidesnio ir salygu geresniu.
Baisu kai pagalvoji per kiek tenka pareiti mums doh.gif kaikurios ir nepereina visko, paluzta kazkur vidury vien del kazkieno kaltes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 13:46)
cray.gif  cray.gif  cray.gif
Testas nemelavo. Hcg < 0,1.
5 Ivf ir nieko...nezinau is kur kitos merginos turi tiek jegu. Paluzau, einu laizytis zaizdu ir kada nors sutaupyti Turkijai...

Labai užjaučiu verysad.gif ir linkiu labai daug stiprybės. Tikra šaunuolė, kad iš karto imi domėtis, ką toliau daryti, konstruktyvumas visada į naudą. Ir tikrai tikiu, kad turkai padės išsiaiškinti, kas netaip ir kaip padaryti, kad pavyktų nestuke.gif . Dideliausios sėkmės. 4u.gif

QUOTE(Mercuria @ 2014 07 30, 20:03)
mergaites, as visiskai dar zalia sioj srity, tik kita savaite eisiu pas gine aptart visu klausimu.
Maciau, kad imanomos skirtingos apvaisinimo variacijos.
IVF+ICSI+IMSI yra brangiausia, bet nurodoma, kad procentaliai didziausia tikimybe.
Kokias Jus daretes? Ka patartumet?
Sorry, jei kvaili klausimai  4u.gif

Sveika, kvailų klausimų nebūna, kaip ir tokių žmonių, kurie viską žinotų smile.gif Šiaip jei pas vyrą turtas geras, nemanau, kad reiktų brangiuosius variantus bandyti iš karto. Aš būčiau buvusi laiminga, kad darytų vien IVF. Nes tokiu atveju kiaušinėlius išpunkuotus apdėlioja sperma ir jie ten patys susijunginėja. Man tai skamba vis kažkiek arčiau gamtos ir natūralumo, kai natūraliai atsirenka, kuris spermiukas apvaisins kiaušinėlį. Kai jau imamos sudėtingesnės procedūros - embrionologai parenka spermiuką ir jį tiesiog sušvirkščia į kiaušinėlį. Mums pasirinkimo nėra, nes tankis vyro nedidelis. O jūs manau tikrai galėtumėte palikti bent šį natūralumo aspektą. Bet aišku galutinis pasirinkimas visada yra jūsų ir manau, kad jei pareikalautumėte, gydytojai turėtų sutikti su jūsų pasirinkimu. Tik stenkitės savo pasirinkimą daryti kiek tik įmanoma labiau informuotą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 07 30, 10:44)
Sveikutes 4u.gif
Kvailas mano klausimas,bet gal kas atsakys biggrin.gif :ar cetrotide po gonalio reik leistis ar pries?Ar ner skirtumo?kazkaip susipaniojau,nenoriu del tokios nesamones i klinika skambintis  smile.gif

Valanda po Gonalio 4u.gif Bent jau turkai taip liepe tiksliai valanda po
Papildyta:
QUOTE(selione @ 2014 07 30, 12:46)
cray.gif  cray.gif  cray.gif
Testas nemelavo. Hcg < 0,1.
5 Ivf ir nieko...nezinau is kur kitos merginos turi tiek jegu. Paluzau, einu laizytis zaizdu ir kada nors sutaupyti Turkijai...

Selione…. verysad.gif verysad.gif

Bet zinok jau ir man pikta pradeda darytis, gal visgi isvis neverta savo nervu ir svekatos gadintis cia LT… jau neapykanta net pradedu jaust LT klinikoms, sitaip zaidzia zmoniu jausmais, dedami 2 d. embrioniukus ir dar kartais matydami kad nieko neiseis viska tesia, juk turi matyt kad dare klaida schemoje, dozese ar t.t.t. mnaau jie daugiau mato nei sako, tik iki galo viska padaro kad pinigelius pasiimti. TR 10 .000 su visais vaistais kainuoja IVF , tai uz ka cia pas mus plesia panasius pinigus jei nei tiek personalo nei aparaturos nei technologiju naujausiu neturi????? ziauru.
Selione stiprybes , laikykis… Sutaupysi ir visa energija isvaziuosi, ir grisi su teigiamu nestuke.gif

Mercuria - ar IMSI ar ICSI … Jauciu kad TR geriausias kodas biggrin.gif Tiesiausias kelias i teigiama nestuke.gif su maziausia nervu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 31 liepos 2014 - 09:25
Dievuliau,mergos,negasdinkit blink.gif blink.gif ..Visos tiek nusivylusios is savo patirties LT vaisingumo klinikomis,kad as jau dabar,tik ipusejus ivf pas M VK pradedu galvoti apie Turkija biggrin.gif Jau nurašyt šitą ivf spėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 07 31, 09:41)
Dievuliau,mergos,negasdinkit blink.gif  blink.gif ..Visos tiek nusivylusios is savo patirties LT vaisingumo klinikomis,kad as jau dabar,tik ipusejus ivf pas M VK pradedu galvoti apie Turkija biggrin.gif Jau nurašyt šitą ivf spėjau biggrin.gif

biggrin.gif cia kaip propoganda kokia ta TR lotuliukas.gif

nieko ramiai, M puiki gydytoja man rodos, jau esu rasius kad LT buciau ejusi tik pas ja , viskas gerai jokiu TR neprireiks 4u.gif 4u.gif Vasara, saule , sirdute jau turbut sedi ant debesies ir laukai kol gales nusileisti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 30, 18:41)
paskaiciau praeita temute, buvo toks sekmingas menuo birzelis, o sis kol kas nevykes  angel_sadangel.gif  . Man pilva visdar maudzia,nors kol kas nebuvo kraujo daugiau,miegojau siandien puse dienos. Kiek skaitau visos saunuoles stipruoles laukia kraujo tyrimo ir nestumo testu negadina. O as gadinu  nuo 7 DPI,ir jau pirmas rode silpna vaiduokli,vakar ryskeni,siandien dar truputi ryskesni. Tikiu kad gali ir nepasitvirtint,bet siai dienai man optimizmo, vilties ir tikejimo suteikia

Viskas gerai skamba pas jus 4u.gif 4u.gif Laukiam jau ryskiu vaiduokliu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 07 31, 10:41)
Dievuliau,mergos,negasdinkit blink.gif  blink.gif ..Visos tiek nusivylusios is savo patirties LT vaisingumo klinikomis,kad as jau dabar,tik ipusejus ivf pas M VK pradedu galvoti apie Turkija biggrin.gif Jau nurašyt šitą ivf spėjau biggrin.gif

As kaip suprantu tai pas jus kol kas kaip ir dideliu bedu nera g.gif Aisku,dabar gal dauguma galvoja kad giriu turkus del to kad pasiseke, bet ten reikia pabuti kad suprastum kad jie dirba visai kitaip.Jie orentuojasi i sekme ir iesko iskart priezasciu kad jei nepasiseks ka reiketu toliau daryti.Mums irgi pasake kad jei nepasiseks tai ka jie siulo toliau daryti.
As tik noriu patarti klausinek apie kraujo tyrimus, prasyk tiesiog reikalauk kaip ir mes reikalavom kad augintu nors iki trecios dieneles.Ir visada klausk kiek gleivine,kaip foliai ir pan.Zinau kad sunku,bet tu savo pacios labui turi labai klausineti mirksiukas.gif Ir linkiu tau sekmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 30, 19:41)
paskaiciau praeita temute, buvo toks sekmingas menuo birzelis, o sis kol kas nevykes  angel_sadangel.gif  . Man pilva visdar maudzia,nors kol kas nebuvo kraujo daugiau,miegojau siandien puse dienos. Kiek skaitau visos saunuoles stipruoles laukia kraujo tyrimo ir nestumo testu negadina. O as gadinu  nuo 7 DPI,ir jau pirmas rode silpna vaiduokli,vakar ryskeni,siandien dar truputi ryskesni. Tikiu kad gali ir nepasitvirtint,bet siai dienai man optimizmo, vilties ir tikejimo suteikia

Labai saunios naujienos thumbup.gif NT tikrai siaip sau nevaiduokliauja,man visai jis net kai HCG buvo ne tokie mazi skaiciukai rode vaiduokli.Labai dziugu uz jus.O kelinta dabar DPI? ir sodinot ka? kada hcg? thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,Afrodite!Tu nuostabi! wub.gif Visoms visada randi tuos žodžius,kurių tuo metu labiausiai reikia wub.gif
Būtinai klausinėsiu!Tik jau dabar žinau,kad folių ne fontanai pas mane-gal kokie penki šeši tiktai unsure.gif ..tik gerai,sakė,kad jie auga visi vienodai,praktiškai vienodo dydžio..gleivine visada superine,labai tikiuosi,kad ivf isryskins mano neaiskaus nevaisingumo priezasti-gal nekokybiskos kiausialastes,gal sieneles per storos ir buozgalviai silpnagalviai nepramusa,zodziu,noriu aiskumo pagaliau smile.gif
Atsakyti