QUOTE(Kates namai @ 2014 09 01, 20:40)
Laba vakareli

ziuriu cia graziai aiskinates sapnus,tai gal ir man kas pagelbes issiaiskinti..Sapnuoju namus,i kuriuos ieinu,bet pries mane pirmi eina kazkokie vaikiukai ir vyras,bet as ju nepazistu.Zinau ,kad ten turi buti moteris,ir tuo paziu jauciu,kad ji mirusi.Tada sakau jiems neikit geriau,as pati paziuresiu,ir pamatau kaip seseli tos mirusios,ar tai nusizudziusios moters.Kazkas man sako,paimk jos zieda.Paskui as ja pamatau karste gulincia ant pilvo,plaukai ilgi baltutelai,tokia mazyte smulkute,oda baltutele.Ji sujuda ir pradeda keltis.Tada as savo raikoi pajauciu zieda,jis toks sunkus auksinis,ir pamatau ant jo uzrasytus skaicius38..Pagalvoju ,kad ji dabar eis paskui mane ir pradedu begti per kazkoki soda,bet negaliu greitai ir vis ziuriu ar ji neina paskui mane.Ir tada pabundu
Galbūt jūs gyvenime imatės lyderio pozicijos arba sprendžiate kieno nors problemas, nes pati to norite. Bet nebūtinai jums tas sekasi kaip per sviestą. Galbūt kažko bijate, nepasitikite savimi iki galo, išsigąstate problemų.
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 09 01, 22:15)
sėdžiu ant kažkokios metalinės konstrukcijos, kuri pritvirtinta pačiam daugiabučio viršuj, prie šono, ir širdis kulnuos iš baimės, laikaus stipriai įsikibus, ale nulipt negaliu, taip baisu žiauriai

MB šone sėdi, jis aukščio nebijo, bet aš taip bijau, kad nieko negaliu daryt, nei jam ranką net paduot, kad laikytų.
Tai ir reiškia jūsų baimes kažkurioje srityje ir kad nesate labai stipri asmenybė, o šeimoje jūsų vyras yra stipresnis.