Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Laba vakareli 4u.gif ziuriu cia graziai aiskinates sapnus,tai gal ir man kas pagelbes issiaiskinti..Sapnuoju namus,i kuriuos ieinu,bet pries mane pirmi eina kazkokie vaikiukai ir vyras,bet as ju nepazistu.Zinau ,kad ten turi buti moteris,ir tuo paziu jauciu,kad ji mirusi.Tada sakau jiems neikit geriau,as pati paziuresiu,ir pamatau kaip seseli tos mirusios,ar tai nusizudziusios moters.Kazkas man sako,paimk jos zieda.Paskui as ja pamatau karste gulincia ant pilvo,plaukai ilgi baltutelai,tokia mazyte smulkute,oda baltutele.Ji sujuda ir pradeda keltis.Tada as savo raikoi pajauciu zieda,jis toks sunkus auksinis,ir pamatau ant jo uzrasytus skaicius38..Pagalvoju ,kad ji dabar eis paskui mane ir pradedu begti per kazkoki soda,bet negaliu greitai ir vis ziuriu ar ji neina paskui mane.Ir tada pabundu ax.gif
Atsakyti
sėdžiu ant kažkokios metalinės konstrukcijos, kuri pritvirtinta pačiam daugiabučio viršuj, prie šono, ir širdis kulnuos iš baimės, laikaus stipriai įsikibus, ale nulipt negaliu, taip baisu žiauriai doh.gif MB šone sėdi, jis aukščio nebijo, bet aš taip bijau, kad nieko negaliu daryt, nei jam ranką net paduot, kad laikytų.
Atsakyti
QUOTE(Kates namai @ 2014 09 01, 20:40)
Laba vakareli 4u.gif ziuriu cia graziai aiskinates sapnus,tai gal ir man kas pagelbes issiaiskinti..Sapnuoju namus,i kuriuos ieinu,bet pries mane pirmi eina kazkokie vaikiukai ir vyras,bet as ju nepazistu.Zinau ,kad ten turi buti moteris,ir tuo paziu jauciu,kad ji mirusi.Tada sakau jiems neikit geriau,as pati paziuresiu,ir pamatau kaip seseli tos mirusios,ar tai nusizudziusios  moters.Kazkas man sako,paimk jos zieda.Paskui as ja pamatau karste gulincia ant pilvo,plaukai ilgi baltutelai,tokia mazyte smulkute,oda baltutele.Ji sujuda ir pradeda keltis.Tada as savo raikoi pajauciu zieda,jis toks sunkus auksinis,ir pamatau ant jo uzrasytus skaicius38..Pagalvoju ,kad ji dabar eis paskui mane ir pradedu begti per kazkoki soda,bet negaliu greitai ir vis ziuriu ar ji neina paskui mane.Ir tada pabundu ax.gif

Galbūt jūs gyvenime imatės lyderio pozicijos arba sprendžiate kieno nors problemas, nes pati to norite. Bet nebūtinai jums tas sekasi kaip per sviestą. Galbūt kažko bijate, nepasitikite savimi iki galo, išsigąstate problemų.
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 09 01, 22:15)
sėdžiu ant kažkokios metalinės konstrukcijos, kuri pritvirtinta pačiam daugiabučio viršuj, prie šono, ir širdis kulnuos iš baimės, laikaus stipriai įsikibus, ale nulipt negaliu, taip baisu žiauriai  doh.gif  MB šone sėdi, jis aukščio nebijo, bet aš taip bijau, kad nieko negaliu daryt, nei jam ranką net paduot, kad laikytų.

Tai ir reiškia jūsų baimes kažkurioje srityje ir kad nesate labai stipri asmenybė, o šeimoje jūsų vyras yra stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 02, 08:14)
Galbūt jūs gyvenime imatės lyderio pozicijos arba sprendžiate kieno nors problemas, nes pati to norite. Bet nebūtinai jums tas sekasi kaip per sviestą. Galbūt kažko bijate, nepasitikite savimi iki galo, išsigąstate problemų.
Papildyta:

Tai ir reiškia jūsų baimes kažkurioje srityje ir kad nesate labai stipri asmenybė, o šeimoje jūsų vyras yra stipresnis.

na siuo metu tikrai yra ka spresti ,bet cia tik savo ir savo vaiko problemas g.gif kitu nesu pajegi,per daug savu problemu.Aisku ir baime apima ,kai tenka viska vienai daryti...
Atsakyti
Sveikos merginos. Kiekvieną mėnesį sapnuoju, kad laukiuosi. Sapnas net išvargina, nes nubudusi negaliu suvokti, kodėl vis tai sapnuoju. Turiu 2 vaikus ir daugiau neplanuoju. Dar įdomus dalykas, kad laukdamasi šalia savęs nematau savo vyro, žinau, kad esu tik aš su vaikais ir dar laukiuosi. Labai noriu surasti šių sapnų priežastį.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2014 09 02, 11:25)
Sveikos merginos. Kiekvieną mėnesį sapnuoju, kad laukiuosi. Sapnas net išvargina, nes nubudusi negaliu suvokti, kodėl vis tai sapnuoju. Turiu 2 vaikus ir daugiau neplanuoju. Dar įdomus dalykas, kad laukdamasi šalia savęs nematau savo vyro, žinau, kad esu tik aš su vaikais ir dar laukiuosi. Labai noriu surasti šių sapnų priežastį.

tai gal vyro truksta kokioje srityje, jis nepadeda, nepalaiko?
nestumas reiskia naujus projektus, darbus, idejas.
Atsakyti
Taip pat nėštumas dar ir reiškia nesutarimus su esamu vyru, ypač kai sapne vyro nematyti, tai dar labiau tai išryškina, kad jo tarsi nėra, nėra pagalbos, paramos ar vientisumo šeimoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2014 09 02, 10:25)

Tai jusu baime, baime, likti vienai su vaikais be vyro, tai susijuse ir su trecio nestumo baime .
Atsakyti
Buvau parduotuvėj, prie jos palikau savo batus (kedukus) ir grįžau namo vienom kojinėm. paskui kažkur ruošėmės eit, pasipuošiau (prieš tai ilgai sukau galvą,ką puoštis biggrin.gif ),bet vis galvojau,kad reik eit tuos batus man pasiimt, nes gali kasnors nukniaukt g.gif
kitam sapno epizode su MB stebim,kaip jo mašina atbula nurieda į upę, nuvirsta nuo krantinės ir paskęsta. Anas dar nostalgiškai ištaria "nu va, sugedo,o dabar dar upės dugne gulės ir rudys" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 03, 09:30)
Buvau parduotuvėj, prie jos palikau savo batus (kedukus) ir grįžau namo vienom kojinėm. paskui kažkur ruošėmės eit, pasipuošiau (prieš tai ilgai sukau galvą,ką puoštis  biggrin.gif ),bet vis galvojau,kad reik eit tuos batus man pasiimt, nes gali kasnors nukniaukt  g.gif
kitam sapno epizode su MB stebim,kaip jo mašina atbula nurieda į upę, nuvirsta nuo krantinės ir paskęsta. Anas dar nostalgiškai ištaria "nu va, sugedo,o dabar dar upės dugne gulės ir rudys"  doh.gif

Pirmas tai ten šiaip, nesiskaito, bet dėl antro, tai nežinau nežinau g.gif Gali ir reikšti tiesiogiai, kad ji sugęs, įvažiuos pats kur ar į jį kas unsure.gif Arba jūs staigiai nuspręsite ją parduoti, atsisakyti jos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 03, 11:40)
Pirmas tai ten šiaip, nesiskaito, bet dėl antro, tai nežinau nežinau g.gif Gali ir reikšti tiesiogiai, kad ji sugęs, įvažiuos pats kur ar į jį kas unsure.gif Arba jūs staigiai nuspręsite ją parduoti, atsisakyti jos? g.gif

Kodėl nusprendėt, kad pirmas nesiskaito? biggrin.gif specialiai užmečiau akį į sapnininką, apie batus daug rašo, bet bet... vistik, man jie kažkaip užkliuvo, tas jų palikimas keistoj vietoj.
ir tai buvo kedukai,su kuriais bėgiojau. paskutiniu metu sapnavau bėgiojančią save ne kartą, anksčiau tai dariau iš tikrųjų, dabar vis neprisiruošiu vėl... smile.gif

o antras biggrin.gif išties tas auto jau šiuo metu sugedęs, gal ir nepataisomai lotuliukas.gif tai, matyt, tiesiog atspindėtos dienos meto mintys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 03 rugsėjo 2014 - 12:34
Labas rytas, SuperMamos, gal galėtumėte padėti? Labai keistą sapną sapnavau ir norėčiau suprasti, ką tai reiškia? Dėl savo vaikino (kuris mane tikrai myli) nusprendžiau, kad mums reikia metus pabūti draugais. Tiesiog man to reikia šiuo metu. Tai vyko kelios dienos atgal. O šiąnakt susapnavau, kad jis manieže sėdi ant rudo arklio, kažkoks tamsiai apsirengęs vyras laiko tą arklį už pavadžio, o jis kad kratos, kad kratos, kaip bulius, kai ant jo sėdi matadoras. Ir mano vaikinas jau desperatiškai įsikabinęs į tą arklį, arklys pašoka, ir mano vaikinas kartu su juo oran švysteli, na, vienu žodžiu, toks jausmas, lyg jis bet kurią sekundę nubildės žirgui po kojomis. O aš taip stoviu iš šalies ir žiūriu. Paskui veiksmas staigiai pasikeičia. Aš stoviu tvarte, mano vaikino nematyti, arklys ramiai stovi garde, aš jį šukuoju, glostau, jis ramų ramiausias ir nieku gyvu neįtartum, kad jis čia šitaip kratė savo raitelį. Dar kažkiek paglostau tą žirgą ir jis kuo nuolankiausiai atsigula man prie kojų. Tą akimirką, pamenu, ne tai, kad man pasirodė tas nuolankumas, o grynai jis tvyrojo ore. Tada aš dar porą kartų paglosčiau tą žirgą ir pasisukau eiti. Prieš pat paliekant gardą sapnas baigėsi ir aš atsibudau. Kas keisčiausia, realybėje mano vaikinas yra n+y kartų geresnis raitelis, negu aš. Aš pamatau arklį ir bėgu šalin- neduok dieve sumąstys įkąst, įspirt, dar ką padaryti.

Būčiau labai labai dėkinga.
Atsakyti