Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 09 04, 07:41)
Labas rytas, SuperMamos, gal galėtumėte padėti? Labai keistą sapną sapnavau ir norėčiau suprasti, ką tai reiškia? Dėl savo vaikino (kuris mane tikrai myli) nusprendžiau, kad mums reikia metus pabūti draugais. Tiesiog man to reikia šiuo metu. Tai vyko kelios dienos atgal. O šiąnakt susapnavau, kad jis manieže sėdi ant rudo arklio, kažkoks tamsiai apsirengęs vyras laiko tą arklį už pavadžio, o jis kad kratos, kad kratos, kaip bulius, kai ant jo sėdi matadoras. Ir mano vaikinas jau desperatiškai įsikabinęs į tą arklį, arklys pašoka, ir mano vaikinas kartu su juo oran švysteli, na, vienu žodžiu, toks jausmas, lyg jis bet kurią sekundę nubildės žirgui po kojomis. O aš taip stoviu iš šalies ir žiūriu. Paskui veiksmas staigiai pasikeičia. Aš stoviu tvarte, mano vaikino nematyti, arklys ramiai stovi garde, aš jį šukuoju, glostau, jis ramų ramiausias ir nieku gyvu neįtartum, kad jis čia šitaip kratė savo raitelį. Dar kažkiek paglostau tą žirgą ir jis kuo nuolankiausiai atsigula man prie kojų. Tą akimirką, pamenu, ne tai, kad man pasirodė tas nuolankumas, o grynai jis tvyrojo ore. Tada aš dar porą kartų paglosčiau tą žirgą ir pasisukau eiti. Prieš pat paliekant gardą sapnas baigėsi ir aš atsibudau. Kas keisčiausia, realybėje mano vaikinas yra n+y kartų geresnis raitelis, negu aš. Aš pamatau arklį ir bėgu šalin- neduok dieve sumąstys įkąst, įspirt, dar ką padaryti.

Būčiau labai labai dėkinga.

tikriausiai protas tau pasakė kažką keisti (santykių statusą), bet širdis visiškai priešingai nori 4u.gif p.s. ar sugrįši į temutę?
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 09 04, 10:32)
tikriausiai protas tau pasakė kažką keisti (santykių statusą), bet širdis visiškai priešingai nori 4u.gif  p.s. ar sugrįši į temutę?

Bet kažin, ką reiškia tas arklys ir jo elgesys :S Sugrįšiu smile.gif atsiprašau, kad taip buvau dingusi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 03, 13:32)
Kodėl nusprendėt, kad pirmas nesiskaito? biggrin.gif  specialiai užmečiau akį į sapnininką, apie batus daug rašo, bet bet... vistik, man jie  kažkaip užkliuvo, tas jų palikimas keistoj vietoj.
ir tai buvo kedukai,su kuriais bėgiojau. paskutiniu metu sapnavau bėgiojančią save ne kartą, anksčiau tai dariau iš tikrųjų, dabar vis neprisiruošiu vėl...  smile.gif

o antras biggrin.gif išties tas auto jau šiuo metu sugedęs, gal ir nepataisomai  lotuliukas.gif  tai, matyt, tiesiog atspindėtos dienos meto mintys.

Kadangi nepažįstu jūsų, tai vertinu pagal save. Man tokie sapnai nereikštų nieko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 09 04, 10:35)
Bet kažin, ką reiškia tas arklys ir jo elgesys :S Sugrįšiu smile.gif atsiprašau, kad taip buvau dingusi sad.gif

Tai ir gali reikšti tiesiogiai: jūs esate rami, apsisprendusi, kad norite tos pertraukos ir tarsi ramiai būnate prie to arklio, o jūsų vaikinas yra kitos nuomonės, jam jūsų sprendimas "supurto gyvenimą", jis to nenori, taigi jį ir krato tas arklys ax.gif
Atsakyti
Dėkoju už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Laba diena, ar galetumet ir man padeti paaiskinti mano sapna. Kazkaip nelabai gerai jauciuosi ji susapnavus.
Dar nera pilnas menesi kaip mire mano netikra mociute Patevio mama, sianakt as susapnavau jog mes lyg ir einam i jos keturnedeli, bet netiketai atsiduriam laidotuvese, toks jausmas buvo jog ji ten buvo palikta. Ir karste gulejo tokia kaip ir buvo nuotrauka jos. Paskui nezinau kodel eme ji musti su skarele mano patevi, o mano sunus ji gyne, ir ji iskrito is karsto. Gal sakau jau laikas butu pries keturnedeli sutvarkyti kapa, gal sapne todel ji ir buvo pikta?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2014 09 08, 09:27)
Laba diena, ar galetumet ir man padeti paaiskinti mano sapna. Kazkaip nelabai gerai jauciuosi ji susapnavus.
Dar nera pilnas menesi kaip mire mano netikra mociute Patevio mama, sianakt as susapnavau jog mes lyg ir einam i jos keturnedeli, bet netiketai atsiduriam laidotuvese, toks jausmas buvo jog ji ten buvo palikta. Ir karste gulejo tokia kaip ir buvo nuotrauka jos. Paskui nezinau kodel eme ji musti su skarele mano patevi, o mano sunus ji gyne, ir ji iskrito is karsto. Gal sakau jau laikas butu pries keturnedeli sutvarkyti kapa, gal sapne todel ji ir buvo pikta?

Tai gali būti ir tik jūsų mintys, kad jaučiatės kažko nesutvarkę ar nedadarę prieš ją ir tai atsispindi sapne. Bet jei turite galimybę, tai aišku viską sutvarkykite, uždekite žvakutę, palinkėkite jai ramybės (ir sau, aišku praverstu mirksiukas.gif )
Atsakyti
sveikos, sapnavau labai keista sapna lyg nemiegojau bet staiga akyse tokia migla pasidare ir matau lyg sapne lyg tikroveje siksnosparnis i mane skrenda i veida man gulint, bandziau atsimerkt bet negalejau nei ranka nuvyt, dar jis lyg uz pirsto man lyg patempe , na labai keistas sapnas , net issigandau , gal kas panasu sapnavote ka tai gali reiksti..
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2014 09 09, 03:35)
sveikos, sapnavau labai keista sapna lyg nemiegojau bet staiga akyse tokia migla pasidare ir  matau lyg sapne lyg tikroveje siksnosparnis  i mane skrenda i veida man gulint, bandziau atsimerkt bet negalejau nei ranka  nuvyt,  dar jis lyg uz pirsto man lyg uzsikabino-timtelejo ir paskui nuskrido , na labai keistas sapnas , net issigandau , gal kas panasu sapnavote ka tai gali reiksti..

Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 09 09, 04:38)
sveikos, sapnavau labai keista sapna lyg nemiegojau bet staiga akyse tokia migla pasidare ir  matau lyg sapne lyg tikroveje siksnosparnis  i mane skrenda i veida man gulint, bandziau atsimerkt bet negalejau nei ranka  nuvyt,  dar jis lyg uz pirsto man lyg patempe , na labai keistas sapnas , net issigandau , gal kas panasu sapnavote ka tai gali reiksti..

Vizija ar tai sapnas išties neigiamas. Kas tiksliai nutiks tai niekas nepasakys, nes reikšmių gali būti kelios. Gali būti ir taip, kad kažkas iš jūsų siurbia energija, gal yra šeimoje, artimoje aplinkoje koks prielipa, bet gali reikšti ir užklupusį liūdesį, vargą, traumas ar net mirtį.
Pabandykite bent išvyti sapną žiūrėdama pro langą: 3 kartus kartoti "sapne išeik iš čia, pasilik naktyje". Ir kadangi sapnavote bjauroką gyvūną, tai balanso atstatymui gal pavyktų šiandien rasti mielą: kačiuką, šuniuką ar pan., jį pakalbinti, paglostyti.
Tiesiog yra tokių patarimų, kad jei įmanoma, blogą sapną reikia apversti kiek įmanoma kitu kampu. Žinau atvejų, kai tai galbūt padėjo ir nieko nenutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 03, 09:30)
Buvau parduotuvėj, prie jos palikau savo batus (kedukus) ir grįžau namo vienom kojinėm. paskui kažkur ruošėmės eit, pasipuošiau (prieš tai ilgai sukau galvą,ką puoštis  biggrin.gif ),bet vis galvojau,kad reik eit tuos batus man pasiimt, nes gali kasnors nukniaukt  g.gif
kitam sapno epizode su MB stebim,kaip jo mašina atbula nurieda į upę, nuvirsta nuo krantinės ir paskęsta. Anas dar nostalgiškai ištaria "nu va, sugedo,o dabar dar upės dugne gulės ir rudys"  doh.gif

Sapnai, sakyčiau, susiję. Dėl batų. atkreipkit dėmesį, kad batai sportiniai, susiję su bėgimu, greičiu, sportu, judėjimu, ne kokios prašmatnios vardinės basutės ar ne šlepetės, kurių praktiška paskirtis visai kita nei kedų. Jūs juos paliekat prie parduotuvės. Parduotuvė- vieta, kur visko daug, kur galima pasirinkti bet ką, bet kokią galimybę, šnekant sapno kalba. Tačiau paliktos galimybės judėti jūs gailitės, norit pasiimti atgal. Automobilis irgi susijęs su greičiu, judėjimu, ir jo taip pat netenkat. Interpretuodama sapną galiu pasakyti, kad tarsi jūs asmeniškai ar kaip šeima netenkat kažko, kas susiję su judėjimu, su galimybe judėti iš vienos vietos į kitą, gal ne tiek materialus tas kažkas, tiesiog gal kažkos gyvinimo etapas baigiasi ar pan., ir tai atsitinka ne tiek jūsų pačių noru, bet tarsi taip susidėlioja aplinkybės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 09, 07:51)
Vizija ar tai sapnas išties neigiamas. Kas tiksliai nutiks tai niekas nepasakys, nes reikšmių gali būti kelios. Gali būti ir taip, kad kažkas iš jūsų siurbia energija, gal yra šeimoje, artimoje aplinkoje koks prielipa, bet gali reikšti ir užklupusį liūdesį, vargą, traumas ar net mirtį.
Pabandykite bent išvyti sapną žiūrėdama pro langą: 3 kartus kartoti "sapne išeik iš čia, pasilik naktyje". Ir kadangi sapnavote bjauroką gyvūną, tai balanso atstatymui gal pavyktų šiandien rasti mielą: kačiuką, šuniuką ar pan., jį pakalbinti, paglostyti.
Tiesiog yra tokių patarimų, kad jei įmanoma, blogą sapną reikia apversti kiek įmanoma kitu kampu. Žinau atvejų, kai tai galbūt padėjo ir nieko nenutiko smile.gif

Aciu, sapnas tikrai nemalonus , del siurbimo energijos yra toks dalykas - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 09 09, 14:07)
Aciu, sapnas tikrai nemalonus , del siurbimo energijos yra toks dalykas -  4u.gif

Tai ne seimoje. Kazkas darbineje aplinkoje 4u.gif
Atsakyti
košmarai doh.gif
sapnavau, kad MB labai vėlai grįžo namo, nei iš kur, nei kur, nei su kuo, buvau labai pikta ir vožtelėjau gerą antausį. Kitam sapne sėdėjom su MB, jo draugu ant sofkės, kažką šnekėjom, tas draugas lyg tyčia, lyg atsitiktinai leptelėjo kažką apie kažkokią Eglę, o MB pradėjo jį tildyti baisiai susinervinęs, ir tik iš jo reakcijos supratau, kad su ta Egle kažkas ne taip, kažkas vyksta g.gif Tik paskui pasirodė, kad ten ne Eglė buvo, o Inga. Ir net visai konkretų žmogų iš realybės įsivaizdavau, ir vardas tikras doh.gif
Atsakyti