QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 09 04, 07:41)
Labas rytas, SuperMamos, gal galėtumėte padėti? Labai keistą sapną sapnavau ir norėčiau suprasti, ką tai reiškia? Dėl savo vaikino (kuris mane tikrai myli) nusprendžiau, kad mums reikia metus pabūti draugais. Tiesiog man to reikia šiuo metu. Tai vyko kelios dienos atgal. O šiąnakt susapnavau, kad jis manieže sėdi ant rudo arklio, kažkoks tamsiai apsirengęs vyras laiko tą arklį už pavadžio, o jis kad kratos, kad kratos, kaip bulius, kai ant jo sėdi matadoras. Ir mano vaikinas jau desperatiškai įsikabinęs į tą arklį, arklys pašoka, ir mano vaikinas kartu su juo oran švysteli, na, vienu žodžiu, toks jausmas, lyg jis bet kurią sekundę nubildės žirgui po kojomis. O aš taip stoviu iš šalies ir žiūriu. Paskui veiksmas staigiai pasikeičia. Aš stoviu tvarte, mano vaikino nematyti, arklys ramiai stovi garde, aš jį šukuoju, glostau, jis ramų ramiausias ir nieku gyvu neįtartum, kad jis čia šitaip kratė savo raitelį. Dar kažkiek paglostau tą žirgą ir jis kuo nuolankiausiai atsigula man prie kojų. Tą akimirką, pamenu, ne tai, kad man pasirodė tas nuolankumas, o grynai jis tvyrojo ore. Tada aš dar porą kartų paglosčiau tą žirgą ir pasisukau eiti. Prieš pat paliekant gardą sapnas baigėsi ir aš atsibudau. Kas keisčiausia, realybėje mano vaikinas yra n+y kartų geresnis raitelis, negu aš. Aš pamatau arklį ir bėgu šalin- neduok dieve sumąstys įkąst, įspirt, dar ką padaryti.
Būčiau labai labai dėkinga.
Būčiau labai labai dėkinga.
tikriausiai protas tau pasakė kažką keisti (santykių statusą), bet širdis visiškai priešingai nori