Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2014 10 27, 10:57)
Įdomu, nors ir šiurpu... Stebėkite įvykius, išsipildys ar ne... Jei galite, susisiekite su auklėtoja, paklauskite kaip sveikata, ar rūpinasi savimi ax.gif

reiks parasyt zinute g.gif dar vis neatsigaunu doh.gif tai kate sapnavau,kuri mane puole,bet nuvijau,tai skaiciau,kad nera gerai unsure.gif kad pas svetima vyra ant keliu sedejau ir ta kate mane,puole..
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 27, 00:32)
Naa, pasitelkite fantaziją: privatus detektyvas, netikėti apsilankymai darbe per jo pietų pertraukėlę, netikėtas telefoniuko "pračekinimas" biggrin.gif

Po tokių patikrinimų pati ta žiurkike patapsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 10 26, 12:16)
Oi kokia ši naktis ryški buvo  cool.gif Sapnavau savo vyrą, kuris visas išsipuošęs kažkur išvažiavo, o aš tiek verkiau, nes nesakė kur važiuoja. Gyvenime taip nevyksta biggrin.gif
O paskui savo namuose prie lauko durų sapnavau nemažą pelę su raudona nosim, stačiau spąstus, bet nepagavau, pasisukau į duris ir pamačiau didelę riebią žiūrkę, kuri manęs visai neišsigando  doh.gif O aš skuodžiau ir prašiau anytos pagalbos, nes tokių padarų labai bijau doh.gif Tai ji paprašė kokio skuduro ant žiurkės užmest, bet nepavyko jos sugaut, kažkur pabėgo. Labai baisus ir ryškus sapnas, pagal sapnininkus irgi nieko gero  doh.gif Išdavystė, klasta ir pan.  doh.gif Gal kokių kitų interpetacijų yra? ačiū

Manau, kad labai susitirstino jusu baimes, tai atspindi sapnas. Nemanau , kad sapnas pranasaiskas, daugiau atspindintis baimes 4u.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 10 26, 23:32)
Naa, pasitelkite fantaziją: privatus detektyvas, netikėti apsilankymai darbe per jo pietų pertraukėlę, netikėtas telefoniuko "pračekinimas" biggrin.gif

Po tokiu patarimu g.gif seima ir isirt gali doh.gif
QUOTE(irisas @ 2014 10 27, 11:50)
Po tokių patikrinimų pati ta žiurkike patapsiu  lotuliukas.gif

Manau pati suprantate, kad nei sapnai, nei tapimas paranojiskai itaria nera geras sprendimas 4u.gif Saugokite seimos zydini graziais budais, o ne " ziurkiskais" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 27, 15:01)
Manau, kad labai susitirstino jusu baimes, tai atspindi sapnas. Nemanau , kad sapnas pranasaiskas, daugiau atspindintis baimes 4u.gif

o kodėl jūs manot, kad visos galvoja, jog sapnuoja pranašiškus sapnus? prašydamos interpretacijų jos neprašo pasakyti, kad jų laukia ateity. "ką reiškia sapnas" gali būti ir apie dabartinius įvykius, jausenas,ir atspindėjimą to,kas jau buvo.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 27, 14:43)
o kodėl jūs manot, kad visos galvoja, jog sapnuoja pranašiškus sapnus? prašydamos interpretacijų jos neprašo pasakyti, kad jų laukia ateity. "ką reiškia sapnas" gali būti ir apie dabartinius įvykius, jausenas,ir atspindėjimą to,kas jau buvo.

Todel, kad zmogus kreipiasi su klausimu, todel ir atsakau 4u.gif
Sapnas labai netgi gali tapti pranasisku, jei zmogus paklausys blogu patarimu 4u.gif Tai zaideju taktika, Monteverte galbut parase taip netgi negalvodama apie galimas blogas pasekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 27, 20:07)
Todel, kad zmogus kreipiasi su klausimu, todel ir atsakau  4u.gif
Sapnas labai netgi gali tapti pranasisku, jei zmogus paklausys blogu patarimu  4u.gif  Tai zaideju taktika, Monteverte galbut parase taip netgi negalvodama apie galimas blogas pasekmes  4u.gif

grįžau atgal net paskaityt. žmogus prašė interpretacijų, o ne klausė, ką tas sapnas pranašauja rolleyes.gif o kas yra interpretacija, turbūt nereikia primint?
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 27, 19:07)
Todel, kad zmogus kreipiasi su klausimu, todel ir atsakau  4u.gif
Sapnas labai netgi gali tapti pranasisku, jei zmogus paklausys blogu patarimu  4u.gif  Tai zaideju taktika, Monteverte galbut parase taip netgi negalvodama apie galimas blogas pasekmes  4u.gif

Aš jūsų jau kažkada klausiau - norite pasakyti, kad patikėjus bloga reikšme ji išsipildys, o nepatikėjus, neišsipildys? Jeigu taip, tai jūs naivuolė, prisiklaususi pasakų ir gyvenimo nemačiusi smile.gif
Patikinu, taip nėra. Galima tik savo tam tikrais realiais veiksmais panaikinti tam tikrus gyvenimo įvykius, jei tai įmanoma po sapno įspėjimo ir teisingai jį supratus.
Patikrinta ne kartą!
Ne sapnų reikia bijoti, o gyvenimo. Sapnai neiššaukia paties gyvenimo įvykių, jie tik išpranašauja kas ir taip įvyktų sapnuotų žmogus ar ne.
O didžiausi ir svarbiausia įvykiai, dažnai išsipranašauja net nemiegant. Tikslios vizijos matomos netgi dienos metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 spalio 2014 - 21:56
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 27, 21:55)
Aš jūsų jau kažkada klausiau - norite pasakyti, kad patikėjus bloga reikšme ji išsipildys, o nepatikėjus, neišsipildys? Jeigu taip, tai jūs naivuolė, prisiklaususi pasakų ir gyvenimo nemačiusi smile.gif
Patikinu, taip nėra. Galima tik savo tam tikrais realiais veiksmais panaikinti tam tikrus gyvenimo įvykius, jei tai įmanoma po sapno įspėjimo ir teisingai jį supratus.
Patikrinta ne kartą!
Ne sapnų reikia bijoti, o gyvenimo. Sapnai neiššaukia paties gyvenimo įvykių, jie tik išpranašauja kas ir taip įvyktų sapnuotų žmogus ar ne.
O didžiausi ir svarbiausia įvykiai, dažnai išsipranašauja net nemiegant. Tikslios vizijos matomos netgi dienos metu.

Na vyras manau, zmona, kuri ji seka su privaciu detektyvu , pats paliktu. Jus taip aiskinate Iriso sapna. Ji nieko panasaus net nesapnavo. Kaip jus cia bandote TAI interpretuoti? O va mano parasymas, tai pilnas blogio, neteisingai interpretuoju lotuliukas.gif
Aciu, Dievui, kad ne visos cia tokios naivios renkasi, kad atsirinks kas, kur ir kaip 4u.gif O as padesiu.
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 28, 01:30)
Na vyras manau, zmona, kuri ji seka su privaciu detektyvu , pats paliktu. Jus taip aiskinate Iriso sapna. Ji nieko panasaus net nesapnavo. Kaip jus cia bandote TAI interpretuoti? O va mano parasymas, tai pilnas blogio, neteisingai interpretuoju  lotuliukas.gif
Aciu, Dievui, kad ne visos cia tokios naivios renkasi, kad atsirinks kas, kur ir kaip  4u.gif  O as padesiu.

Aaa, tai jūs dar ir juokų neatskiriate. Gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 28, 09:09)
Aaa, tai jūs dar ir juokų neatskiriate. Gaila smile.gif

Atskiriu, tik humoro jausmas pas mane ne pasisaipantis. Nesijuokiu is rimtu dalyku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 10 28, 13:58)
Atskiriu, tik humoro jausmas pas mane ne pasisaipantis. Nesijuokiu is rimtu dalyku  4u.gif

Tai kuo jie rimti? Jūs kaip suprantu neigiate sapno rimtumą, rašėte, kad čia tik sapnuojančio asmens baimės, o kai aš pajuokavau iš to, jau rašote, kad juokiuosi iš rimtų dalykų.

Sunku su jumis. Reiktų jums kažkaip aiškiau dėstyti savo mintis. Pastebėkite, kad ir MM tarkime dažnai jus prigauna, kad kažką ne taip parašote. Be to, ir neatsakote į rimtus klausimus ir po to vėl prieiname po kelių dienų prie tų pačių dalykų.

Atsakykite pagaliau: tikite, kad jei žmogus išsigąs sapno, kad tada jis blogai išsipildys, o jei neišsigąs, o pasijuoks, tai jau niekaip neišsipildys? Atseit kažkokios jėgos siuntusios mums sapną tik ir laukia mūsų baimės ir tada pildo mūsų sapną realybėje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 10 28, 15:11)
Tai kuo jie rimti? Jūs kaip suprantu neigiate sapno rimtumą, rašėte, kad čia tik sapnuojančio asmens baimės, o kai aš pajuokavau iš to, jau rašote, kad juokiuosi iš rimtų dalykų.

Sunku su jumis. Reiktų jums kažkaip aiškiau dėstyti savo mintis. Pastebėkite, kad ir MM tarkime dažnai jus prigauna, kad kažką ne taip parašote. Be to, ir neatsakote į rimtus klausimus ir po to vėl prieiname po kelių dienų prie tų pačių dalykų.

Atsakykite pagaliau: tikite, kad jei žmogus išsigąs sapno, kad tada jis blogai išsipildys, o jei neišsigąs, o pasijuoks, tai jau niekaip neišsipildys? Atseit kažkokios jėgos siuntusios mums sapną tik ir laukia mūsų baimės ir tada pildo mūsų sapną realybėje? smile.gif

As cia ne kazka prigaudineti ateinu 4u.gif Jus kaip suprantu cia juokauti ateinate, o MM pasiepti ir prikibti 4u.gif Man jus netrukdote ax.gif Ne trupucio, as moku sekmingai ignoruoti, kai tai man skirta, bet visada parasysiu savo nuomone apie sapnus, kai kazkas klausia 4u.gif O as turiu ka parasyti 4u.gif
Atsakyti