Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2014 11 01, 00:28)
Kai klausiau pries pora menesiu ar isgelbejei ka nors, sakei ne  mirksiukas.gif
Ar kazkas kazka isgelbejo,ka pazisti, nes pasakojimais mazai tikiu  4u.gif
O mano pazistama, perdozavo, ji patapo narkome, kai niekas negalejo padeti, kazkas pasake, kad jiems padeda narkotikai doh.gif Deja tikrai nepadejo, po pusmecio perdozavo ir nebera.

Rimtai taip sakiau? g.gif Gal tuo metu kažkaip kitaip diskusija krypo arba nesusipratimas kažkoks, nesusikalbėjimas.
Pirmiausia turime išsiaiškinti tai, kad viskas yra grįsta tikėjimu ir aplinkybėmis šiuo atveju. Pagal mano įsitikinimą ir aplinkybes, atrodo, kad išgelbėjau. Tai tiek.
Beje, neseniai išsipildė dar vienas sapnas. Sapnavau, kad mirė vienas žmogus, aš statau jam paminklą ir labai verkiu. Ryte sakė man, kad net cypavau visaip naktį, nes iš tiesų sapnas sukrenčiantis ir toks aiškus.
Bijojau ir pagalvoti ką tas sapnas reikš, kaip matai nerašiau jo čia, nenagrinėjau niekur, nes iš esmės to žmogaus atveju ne ką ir tepadaryčiau, juo ir taip rūpinamasi. Be to, viduje nujaučiau, kad būtent šis sapnas su būtent šiuo žmogumi neturi būti tiesioginis. Na nemirs jis iš tiesų. Taip jaučiau.
Taip ir yra. Žmogus kelias dienas man mirė perkeltine prasme. Aš jį pamačiau absoliučiai kitokį: silpną, bailų, menką, nepasitikintį ir t.t., o mano akyse tas žmogus buvo kitoks: stiprus, pasitikintis, ieškantis teisybės, kovotojas...
Žmogus pažadėjo keistis. Na bus matyt...
Kažkada MB sapnavo vieno asmens tarsi išnykimą, kuris pavirto šešėliu ir po to jis jam vainiką labai gražų statė, kryžių puošė irgi tarsi po mirties, nors pačios mirties nematė, tik asmens šešėlį. Tai viskas pakrypo į gerą su tuo asmeniu. Galima interpretuoti taip, kad tas šešėlis rodė to asmens velnius, negerumus, o pastačius jam gražų kryžių, vainiką, jis tarsi atgimė, atgijo kaip naujas smile.gif
Atsakyti
O as realybeje, fiziskai zmones gelbeju. Nesupyk, bet neiskaiciau nieko isgelbetojisko sapnuose.
Bandau ir dvasiskai padeti, tik nesapnu pagalba, nes sapnu dvaseles labiau paklyde. Negraziai elgiasi, tarytum daugiau nelaimes bando prisaukti, nei kazka isgelbsti. Va intuicija, tai cia jau dovanele ( ja turime visi 4u.gif )
Atsakyti
Sveikos, gal kas pagelbes?

Sapnavau, kad sedziu namuose susisupusi i pleda ir is niekur ant keliu isitaiso mazulytis juodas kaciukas. Kazkaip nesimato jo akiu, bet galvoju del to, kad per mazas dar. Vyras sako, kad reikia ji paleisti, nes busto savininkas neleido mums tureti katino, o as sakau, kad man nerupi, katinas pats atejo ir jis liks.

Prabudau su tokiu jausmu, kad rekia lekti i parduotuve kaciukui kraitelio pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 11 03, 00:01)
O as realybeje, fiziskai zmones gelbeju. Nesupyk, bet neiskaiciau nieko isgelbetojisko sapnuose.
Bandau ir dvasiskai padeti, tik nesapnu pagalba, nes sapnu dvaseles labiau paklyde. Negraziai elgiasi, tarytum daugiau nelaimes bando prisaukti, nei kazka isgelbsti. Va intuicija, tai cia jau dovanele ( ja turime visi  4u.gif )

Taigi ir nepasakojau apie išgelbėjimus, o apie kitus išsipildžiusius sapnus. Išgelbėjimo informacija perdaug konfidenciali ir asmeniška. Man regis jau kartojuos, o po to man primesi, kad taip net nesakiau g.gif
Intuicija irgi pasireiškia per sapnus, tik reikia tai suvokti ir gyvenimas palengvės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Extra_Dee @ 2014 11 03, 01:42)
Sveikos, gal kas pagelbes?

Sapnavau, kad sedziu namuose susisupusi i pleda ir is niekur ant keliu isitaiso mazulytis juodas kaciukas. Kazkaip nesimato jo akiu, bet galvoju del to, kad per mazas dar. Vyras sako, kad reikia ji paleisti, nes busto savininkas neleido mums tureti katino, o as sakau, kad man nerupi, katinas pats atejo ir jis liks.

Prabudau su tokiu jausmu, kad rekia lekti i parduotuve kaciukui kraitelio pirkti...

Pagal sapnininką: nedidelis nemalonumas, susierzinimas dėl kurio reikės kažką daryti.
Bet iš esmės tai gali reikšti ir motiniškumą, moteriškumą, globą, rūpestį.
Atsakyti
labukas sapnavau kad vaziuojam su kazkokiu vyriskiu per laukus tuose laukuose labai daug karviu bet kas keisciausia didzioji dalis ju isstipusiso tik kelios karves sveikos unsure.gif o jos ganosi ne ant kazkokios pievso bet ant juodo dirvono unsure.gif
paskui sapnuoju kad pas mane atsirnada kakziap kazkoks vyriskis grazus jaunas nu toks wub.gif ir ka jus sau galvojat jis patinka man o as jam unsure.gif jis mane buciuoja o as jam rodau i savo buvusia drauge sakau ziuret i ja buk su ja o jis man atsako kad jinai jam nepatika cool.gif as noriu taves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 11 03, 11:42)
labukas sapnavau kad vaziuojam su kazkokiu vyriskiu per laukus tuose laukuose labai daug karviu  bet kas keisciausia didzioji dalis ju isstipusiso tik kelios karves sveikos  unsure.gif  o jos ganosi ne ant kazkokios pievso bet ant juodo dirvono  unsure.gif
paskui sapnuoju kad pas mane atsirnada kakziap kazkoks vyriskis grazus jaunas nu toks  wub.gif  ir ka jus sau galvojat jis patinka man o as jam  unsure.gif  jis mane buciuoja o as jam rodau i savo buvusia drauge sakau ziuret i ja buk su ja o jis man atsako kad jinai jam nepatika  cool.gif as noriu taves  doh.gif

Būkite atsargi, kad nepatirtumėte finansinių nuostolių.
Labiau save vertinkite. Nesate prastesnė už draugę. Kiekvienas mes unikalus, nepakartojamas ir kažkam gražiausias pasaulyje
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 03, 14:56)
Būkite atsargi, kad nepatirtumėte finansinių nuostolių.
Labiau save vertinkite. Nesate prastesnė už draugę. Kiekvienas mes unikalus, nepakartojamas ir kažkam gražiausias pasaulyje

o su kuo jie galetu but susiije unsure.gif unsure.gif o ta drauge tai jau buvusi drauge su kuria nebebendrauju unsure.gif bet kazkodel daznai ja sapnuoju doh.gif uzknisa man tokie sapnai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarele85: 03 lapkričio 2014 - 13:38
QUOTE(vasarele85 @ 2014 11 03, 13:30)
o su kuo jie galetu but susiije  unsure.gif  unsure.gif o ta drauge tai jau buvusi drauge su kuria nebebendrauju  unsure.gif  bet kazkodel daznai ja sapnuoju  doh.gif  uzknisa man tokie sapnai  cool.gif

Šito tai niekas tiksliai nežino, čia tik galima sapno simbolika. Įvairiai reikia saugotis, nes finansiniai nuostoliai galima įvairiausiais būdais.
Čia ta draugė nebūtinai tiesiogiai susijusi. Sapnas aiškiai parodo, kad jūs turite neabejoti savimi. O jei kažkas liečia ir pačią draugę bei jūsų buvusius santykius, tai tik gilesnė analizė gali parodyti daugiau, žinant kokie buvo santykiai, jausenos, kai dar draugavote arba tai kiek dažnai dabar ją prisimenate, pagalvojate.
Atsakyti
Pagal sapnininką: nedidelis nemalonumas, susierzinimas dėl kurio reikės kažką daryti.
Bet iš esmės tai gali reikšti ir motiniškumą, moteriškumą, globą, rūpestį.
[/quote]

Aha, automobilis nepraejo technikines ir atejo smarkiai per didele mobiliojo saskaita, del kurios reikejo aiskintis doh.gif labai tikiuosi, kad cia ir buvo tas nedidelis nemalonumas ax.gif aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2014 11 03, 21:33)
Aha, automobilis nepraejo technikines ir atejo smarkiai per didele mobiliojo saskaita, del kurios reikejo aiskintis  doh.gif labai tikiuosi, kad cia ir buvo tas nedidelis nemalonumas ax.gif aciu labai!

Tikėkimės 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumete paaiskinti mamos sapna?
Sianakt ji sapnavo bulves, kad sunkiai nesa jas is darbo namo, po to kazkodel nese jas atgal i darba.

Mama sake, kad sapnuoti bulves negerai,tad dabar truputeli neramu.. Gal kas galetumete ka pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
eilinį kartą sapnavau mokyklos koridorius,kaip jais vaikštau. girdėjau sklindant muziką ,ne iš karto suradau,kuriam kabinete. vėliau 'veiksmas" persikėlė į lauką, kažkokį miškelį,ten lyg ir mažutė scena buvo,sustatytos kėdės žiūrovams, pamačiau savo mokyklos auklėtoją ir panorau prieiti,pasišnekėti, bet taip nuoširdžiai. nors realiai jaučiau jai šiokį tokį priešiškumą (pletkinykė ir kištis į asmeninius reikalus buvo mėgėja), tai pati savim nusisteebėjau šiek tiek ir įdomu,ką tai galėtų reikšti.
kitas dalykas, man buvo žiauriiii sloga, nosis bėgo ištisai ir pūčiau ištisai biggrin.gif
Atsakyti