QUOTE(Riviera Maya @ 2014 11 01, 00:28)
Kai klausiau pries pora menesiu ar isgelbejei ka nors, sakei ne
Ar kazkas kazka isgelbejo,ka pazisti, nes pasakojimais mazai tikiu
O mano pazistama, perdozavo, ji patapo narkome, kai niekas negalejo padeti, kazkas pasake, kad jiems padeda narkotikai
Deja tikrai nepadejo, po pusmecio perdozavo ir nebera.

Ar kazkas kazka isgelbejo,ka pazisti, nes pasakojimais mazai tikiu

O mano pazistama, perdozavo, ji patapo narkome, kai niekas negalejo padeti, kazkas pasake, kad jiems padeda narkotikai

Rimtai taip sakiau?

Pirmiausia turime išsiaiškinti tai, kad viskas yra grįsta tikėjimu ir aplinkybėmis šiuo atveju. Pagal mano įsitikinimą ir aplinkybes, atrodo, kad išgelbėjau. Tai tiek.
Beje, neseniai išsipildė dar vienas sapnas. Sapnavau, kad mirė vienas žmogus, aš statau jam paminklą ir labai verkiu. Ryte sakė man, kad net cypavau visaip naktį, nes iš tiesų sapnas sukrenčiantis ir toks aiškus.
Bijojau ir pagalvoti ką tas sapnas reikš, kaip matai nerašiau jo čia, nenagrinėjau niekur, nes iš esmės to žmogaus atveju ne ką ir tepadaryčiau, juo ir taip rūpinamasi. Be to, viduje nujaučiau, kad būtent šis sapnas su būtent šiuo žmogumi neturi būti tiesioginis. Na nemirs jis iš tiesų. Taip jaučiau.
Taip ir yra. Žmogus kelias dienas man mirė perkeltine prasme. Aš jį pamačiau absoliučiai kitokį: silpną, bailų, menką, nepasitikintį ir t.t., o mano akyse tas žmogus buvo kitoks: stiprus, pasitikintis, ieškantis teisybės, kovotojas...
Žmogus pažadėjo keistis. Na bus matyt...
Kažkada MB sapnavo vieno asmens tarsi išnykimą, kuris pavirto šešėliu ir po to jis jam vainiką labai gražų statė, kryžių puošė irgi tarsi po mirties, nors pačios mirties nematė, tik asmens šešėlį. Tai viskas pakrypo į gerą su tuo asmeniu. Galima interpretuoti taip, kad tas šešėlis rodė to asmens velnius, negerumus, o pastačius jam gražų kryžių, vainiką, jis tarsi atgimė, atgijo kaip naujas