Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

O as dabar zinau, siom dienom pasinervavau del savo sveikatos ir vel susapnavau A.A seneli.. bet ka gqli reiksti sapnuojamas kryzius, kad tau ji duoda lyg, ar laiko rankoj, dabar tiksliai neprisimenu, bet tas kryzelis grazus, toks medinis su gelezim.
Papildyta:
Tiesa sapne toks jausmas, lyg jis su tuo kryzium praso pasimelst uz ji.. bet ir taip as uz ji kas vakara pasimeldziu.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2014 11 03, 23:44)
Gal kuri galetumete paaiskinti mamos sapna?
Sianakt ji sapnavo bulves, kad sunkiai nesa jas is darbo namo, po to kazkodel nese jas atgal i darba.

Mama sake, kad sapnuoti bulves negerai,tad dabar truputeli neramu.. Gal kas galetumete ka pakomentuoti?  4u.gif

Hm g.gif Šiaip bulvių simbolika gali reikšti finansus, pelną. Mamos sapnas išties intriguojantis ir įdomus. Tarkime labai logiška, kad jei ji dirba, gaus pelną, atlygį, premiją, bet kodėl vėl atgal nuneš į darbą, atiduos tarsi tai ką paėmė, gavo? g.gif
Kadangi jūs žinote savo gyvenimo situaciją, žinote mamos darbą, tai pati pasinagrinėkite. Situacijos galimos įvairios. Gal gaus ne sau priklausančių pinigų per klaidą (būna gi taip, kad ne tam perveda buhalteris), gal gali susivilioti kokiu kyšiu darbe? mirksiukas.gif o sapnas rodo, kad jokiu būdu, nes teks turbūt gėdingai gražinti.
Na žodžiu, jums geriau žinoti mirksiukas.gif

Yra ir kita reikšmė: kaip mama ir minėjo, liūdna, žinia apie mirtį. Bet kažin ar čia tinka? Nebent variantas, kad kas nors miršta ir išėjus iš darbo namo, dar po darbo teks grįžti į tą patį ratą, kolektyvą ir palydėti žmogų amžinam atilsiui.

Tokius tat variantus pateikia sapnininkai, o kaip bus ir kas bus, o gal nebus nieko, parodys ateitis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 04, 09:37)
eilinį kartą sapnavau mokyklos koridorius,kaip jais vaikštau. girdėjau sklindant muziką ,ne iš karto suradau,kuriam kabinete. vėliau 'veiksmas" persikėlė į lauką, kažkokį miškelį,ten lyg ir mažutė scena buvo,sustatytos kėdės žiūrovams, pamačiau savo mokyklos auklėtoją ir panorau prieiti,pasišnekėti, bet taip nuoširdžiai. nors realiai jaučiau jai šiokį tokį priešiškumą (pletkinykė ir kištis į asmeninius reikalus buvo mėgėja), tai pati savim nusisteebėjau šiek tiek ir įdomu,ką tai galėtų reikšti.
kitas dalykas, man buvo žiauriiii sloga, nosis bėgo ištisai ir pūčiau ištisai  biggrin.gif

Prisiminimai. Kai mes užaugame, subrestame, mus gyvenime ištinka suaugusių žmonių pasaulio dalykai, įgijame daug ir blogesnės patirties iš gyvenimo nei mokyklos laikų nemalonumai, skriaudos, auklėtojų ar mokytojų neigiamas elgesys mūsų atžvilgiu smile.gif Aišku, turiu omeny situaicją, kai mokykla nebuvo katorga ir siaubų siaubas, nes visko gyvenime nutinka. Tai jeigu nebuvo išskirtinai blogai mokykloje, tai vėliau gali ir kilti nostalgija ir mums tuo metu atrodę blogi žmonės, šiai dienai jau gali atrodyti tik šiaip paklydę sielos, o ne tikras blogis mirksiukas.gif
Kito dalyko nesupratau. Sapnavai slogą ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 04, 12:51)
Prisiminimai. Kai mes užaugame, subrestame, mus gyvenime ištinka suaugusių žmonių pasaulio dalykai, įgijame daug ir blogesnės patirties iš gyvenimo nei mokyklos laikų nemalonumai, skriaudos, auklėtojų ar mokytojų neigiamas elgesys mūsų atžvilgiu smile.gif Aišku, turiu omeny situaicją, kai mokykla nebuvo katorga ir siaubų siaubas, nes visko gyvenime nutinka. Tai jeigu nebuvo išskirtinai blogai mokykloje, tai vėliau gali ir kilti nostalgija ir mums tuo metu atrodę blogi žmonės, šiai dienai jau gali atrodyti tik šiaip paklydę sielos, o ne tikras blogis mirksiukas.gif
Kito dalyko nesupratau. Sapnavai slogą ar kaip?

nori pasakyti, sapnavau tai todėl, kad šiandieniniam gyvenime mane užgriuvo didelės problemos (suaugusių žmonių), todėl paauglystėj atrodę blogi dalykai dabar atrodo nebetokie blogi? g.gif

o ta baisi sloga mane kankino visą laiką, kol vaikščiojau tais koridoriais, kol bendravau su auklėtoja..
Atsakyti
QUOTE(ruciukas18 @ 2014 11 04, 10:28)
O as dabar zinau, siom dienom pasinervavau del savo sveikatos ir vel susapnavau A.A  seneli.. bet ka gqli reiksti sapnuojamas kryzius, kad tau ji duoda lyg, ar laiko rankoj, dabar tiksliai neprisimenu, bet tas kryzelis grazus, toks medinis su gelezim.
Papildyta:
Tiesa sapne toks jausmas, lyg jis su tuo kryzium praso pasimelst uz ji.. bet ir taip as uz ji kas vakara pasimeldziu.

Sapnai su mirusiaisiais yra atskira tema, sudėtingesnė, nes mes nežinome kas yra po mirties. Nežinome ar žmonės su visam išeina, ar lieka kažkur erdvėje jų sielos. Ar mus iš tiesų jie mato, ar ne. Taigi tiksliai niekas negali iš mirtingųjų čia žemėje interpretuoti, o kas skelbiasi, kad gali, tai vėlgi neaišku kiek nemulkina smile.gif
Mano variantas būtų toks, kad gal daug galvojant apie mirusįjį, pastoviai už jį meldžiantis, atmenant, jis ir lenda į sapnus dažnai, nes taip veikia mūsų pasąmonė (ar veikia mus iš anapus tas mirusysis pats, kaip minėjau tikrai nežinau smile.gif ). Taigi, jeigu už jį meldžiatės, tai galimai jūsų pasąmonė generuoja tai atspindžiu: melskis dar, reikia dar, nepamiršk jo (manęs).
Apie kryžių iš bendro išprūsimo: tai mūsų gyvenimo kryžius, kryželis, kurį mes kiekvienas nešame. Vienam lengvesni tenka, kitiems sunkesni.
Pagal sapnų simbolika, gauti gražų kryžių: garbė, turtas.

Linkiu jums šios pozityvios simbolikos išsipildymo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 04, 11:59)
nori pasakyti, sapnavau tai todėl, kad šiandieniniam gyvenime mane užgriuvo didelės problemos (suaugusių žmonių), todėl paauglystėj atrodę blogi dalykai dabar atrodo nebetokie blogi?  g.gif

o ta baisi sloga mane kankino visą laiką, kol vaikščiojau tais koridoriais, kol bendravau su auklėtoja..

Ką žinau. Tik rašau kaip man atrodo, nes turbūt dauguma mūsų sapnuojame kažką iš praeities.
Ir nesupratau dėl slogos, nes neaiškiai rašai. Gal sloguodama, šniurkšdamasi sapnavai, aš gi nepermatau.
Jei kartu sapne ir kankino sloga, tai gali būti rimtesnis ženklas, susijęs jau grynai su sveikata.
Tarkime, mano mamai sapnuoti moteris, yra liga, ypač, jei jos žiūri į ją ar pabučiuoja ar pan. Tuomet ir tavo sapną galima interpretuoti kitaip. Tarkime šneki su realiai tau nepatinkančia auklėtoja meiliau, atrodo ji tau nebloga, bet tave kankina sloga. Tai realiai galbūt ir gali apsirgti, nors to labai nenorėtumei. Kita slogos reikšmė yra kantrybė. Tai pagal visą sapno foną, gali reikšti, kad tau teks rodyti kantrybę net ir nemaloniems žmonėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciukas18 @ 2014 11 04, 10:28)
O as dabar zinau, siom dienom pasinervavau del savo sveikatos ir vel susapnavau A.A  seneli.. bet ka gqli reiksti sapnuojamas kryzius, kad tau ji duoda lyg, ar laiko rankoj, dabar tiksliai neprisimenu, bet tas kryzelis grazus, toks medinis su gelezim.
Papildyta:

Bandyk pasielgti atvirksciai, maziausiai savaite melskis uz gyvus, linkedama jiems sveikatos ir geroves 4u.gif Manau, kad seneliui maldu jau pakankamai ( kas vakara), lai jis ilsisi ramybeje, paleisk ji, nes taip pati jo nepaleidi. g.gif Linkedama sveikatos gyviesiems ir pati pasijusi geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 04 lapkričio 2014 - 15:32
Labas rytas. Jau kelintą naktį sapnuoju, kad mane apdrasko ir apkandžioja mažas juodai baltas kačiukas. Jis tą daro ne piktai, o grynai žaisdamas ir pats to nejausdamas. Mane būtent tai sutrikdė. Nes lyg ir apdraskymas nėra gerą lemiantis sapnas, bet tai padaroma kaip ir "iš netyčių". Gal galėtumėte padėti susivokti? Būčiau dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2014 11 05, 09:11)
Labas rytas. Jau kelintą naktį sapnuoju, kad mane apdrasko ir apkandžioja mažas juodai baltas kačiukas. Jis tą daro ne piktai, o grynai žaisdamas ir pats to nejausdamas. Mane būtent tai sutrikdė. Nes lyg ir apdraskymas nėra gerą lemiantis sapnas, bet tai padaroma kaip ir "iš netyčių". Gal galėtumėte padėti susivokti? Būčiau dėkinga. 4u.gif

Gali nutikti taip, kad šiek tiek susiremsite su kita moterimi, o gal mergaite dėl ko nors. O dėl ko, tai sunku pasakyti, nes katės, netgi kačiukai, sudėtingi padarėliai, siejami ir su mistika, todėl net neverta spėlioti, nes tiksliai vargu ar nuspėtume.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 11 05, 10:47)
Gali nutikti taip, kad šiek tiek susiremsite su kita moterimi, o gal mergaite dėl ko nors. O dėl ko, tai sunku pasakyti, nes katės, netgi kačiukai, sudėtingi padarėliai, siejami ir su mistika, todėl net neverta spėlioti, nes tiksliai vargu ar nuspėtume.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
labas rytas sianakt sapnavau kad su kazkokiom merginom sumanem nueiti paziureti kaip atrodo upe ogi prie jos priejusi pamatau kad labai jinai istvinusi ir ten kur turetu but papludimys jis apmesmtas vandens ir matau kad vanduo skaidrus permatomas matosi smelis ir nezianu kaip bet nusprendziu ilipti i vandeni ir staiga pajuntu kad tenai labai gilu pradedu kapanotis tos merginos man duoda ranka bando mane traukti o as jauciu kad mane nori vaduo itraukti nes pamyru po vandeniu ir pabudau nuo isgascio g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 11 08, 10:32)
labas rytas sianakt sapnavau kad su kazkokiom merginom sumanem nueiti paziureti kaip atrodo upe ogi prie jos priejusi pamatau kad labai jinai istvinusi ir ten kur turetu but papludimys jis apmesmtas vandens ir matau kad vanduo skaidrus permatomas matosi smelis ir nezianu kaip bet nusprendziu ilipti i vandeni ir staiga pajuntu kad tenai labai gilu pradedu kapanotis tos merginos man duoda ranka bando mane traukti o as jauciu kad mane nori vaduo itraukti nes pamyru po vandeniu ir pabudau nuo isgascio  g.gif

Labai lengvas paaiskinimas, nes ne viskas grazu ir tyra, kas taip atrodo, neapsigauk kazkieno isore. Jei ieskai darbo, tai labai grazus paveikslelis ir pazadai, tikrai toli nuo teisybes, jei susipazinai su naujomis draugemis, jos netokios jau ir draugiskos ir t.t. Zodziu gali si sapna pritaikyti tam, kas siuo metu vyksta tavo gyvenime, jei atvirai, sitas sapnas tiktu kiekvienam 4u.gif kas sianakt ar uzpraeita nakti kazka tokio sapnavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 11 08, 19:46)
Labai lengvas paaiskinimas, nes ne  viskas grazu ir tyra, kas taip atrodo, neapsigauk kazkieno isore. Jei ieskai darbo, tai labai grazus paveikslelis ir pazadai, tikrai toli nuo teisybes, jei susipazinai su naujomis draugemis, jos netokios jau ir draugiskos ir t.t. Zodziu gali si sapna pritaikyti tam, kas siuo metu vyksta tavo gyvenime, jei atvirai, sitas sapnas tiktu kiekvienam  4u.gif kas sianakt ar uzpraeita nakti kazka tokio sapnavo  4u.gif

aciu supratau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Du šią savaitę įsiminę sapnai:

* Sapnuoju, kad vargstu su dukra vieną iš rytų prieš mokyklą. Ji nenori keltis, nenori rengtis,valgyti,šukuotis, kaip visad ją skubinu... nervinuosi baisiausiai, kad vėluosim. Taip išeinu iš kantrybės, kad trenkiu jai per užpakalį, bet pataikau kažkur į nugarą, ir toks jausmas, lyg būčiau su geru rimbu trenkus, nes net oda plyšta, pasipila kraujas... išsigąstu, kad esu tokia žiauri savo vaikui, tokiai mažai mergaitei.. unsure.gif ir kad dabar kas nors pamatys, ką aš padariau, ir supras, kad esu pabaisa. Visą laiką sapne šalia figūruoja prieš metus mirusi močiutė. Matau ją dar jauną (tokią,kai pati buvau dar visai mažutė), ji irgi lyg ruošiasi kažkur, lyg buitinius darbus dirba. Bet aš ją matau lengvam rūke, šviesoj tokioj, ir ji man labai atlaidžiai ir šiltai šypsosi... bet visiškai nekalba, nieko nesako,kad aš su savo vaiku taip elgiuosi.

* Sapnuoju, kad esu nėščia jau kokį 8 mėnesį, bet nuo visų slepiu tai, net pas gydytojus nebuvau. Kažkam išsipasakoju, kokia situacija. Po to, gyvenu kažkieno namuose, prisiglaudusi, slepiu aš tą vaiką kažkokioj lyg dėžėj, o gal lovoj smarkiai apklosčius, labai jo nenorėjau, bet vistiek auginu, keičiu sauskelnes ir t.t. o jis toks mažulytis, neverkia visai, su balta kepurėle.

g.gif

P.S. Gal kam įdomu - sapnų analizės grupė (Vilniuje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 08 lapkričio 2014 - 20:16