QUOTE(giedruole @ 2014 08 16, 21:55)
Sveikos, sapnavau labai keistą sapną..
Sapnavau, kad gyvenu su šeima savo tėvų bute, kur gimiau ir augau. Ir kad tame bute netikėtai atsirado labai daug svetimų daiktų. Tie daiktai tokie ryškūs, tokie keisti, kažkokie paveikslai, suvenyrai, kabo pilnos sienos, jie tokie puošnūs, bet kartu ir turintys kažkokios mistikos..
Staiga netikėtai randu krūvą senų albumų su nuotraukomis. Juose visiškai man nematyti žmonės. Vartau tuos albumus, ten ir vestuvės, ir laidotuvės, ir mažų vaikų nuotraukos, vartau ir galvoju: kodėl pas mane atsirado šie albumai ir kas tie žmonės.. Ir tokia keista nuotaika, kažkokia mistinė, nemaloni.
Bent jau aš tai mažai minčių turiu. Čia aišku daug nusifilosuoti galima, bet tokiu atveju reiktų ir daugiau žinių, informacijos apie jus, jūsų šeimą. Pvz. kiek jums metų, ar tėvai gyvi, kokie santykiai su jais, kaip dažnai pas tėvus namuose lankotės.
O pagal simbolius gali rodyti jūsų draugus, o gal net gimines. Taip pat net simpatiją ar meilužį
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 17, 11:54)
Na ir prisapnavau. Pašifruokit
* Sapnuoju,kad sadistiškai elgiuosi su pora žmonių. Jie matomi viešai,nuogi,jaučia daugiau ne skausmą,o didelę gėdą. O aš stoviu šalia ir mėgaujuosi tuo
* Rašau kažką baltam liniuotam lape,raidės tokios didelės,kad tenka rašyt į kas antrą eilutę,bet raštas tvarkingas. Rašau gal dienoraštį,gal sapną užrašinėju,tiksliai nepamenu,bet tai susiję su vidiniu pasauliu.
* Esu gamtoje,aplink žmonės,bet jų dar nedaug,panašu į beprasidedantį muzikos festivalį. Šalia ežeras, įšoku į jį vienom kelnaitėm ,žmonės šalia mato,bet aš plaukiu,vėsus vanduo mane apgaubia,gaivina, o man taip gera. Bet vėliau lipu į krantą ir man gėda,bet ne nuogumo,o dėl netobulo kūno
1. Man neatrodo kažkoks labai reikšmingas, greičiau gal kokia sumaištis viduje, ramybės trūkumas. Bet pagal simboliką saugokitės apkalbų, pati neapkalbinėkite. Taip pat gali reikšti ir meilės reikalus, gal simpatiją kokią turite.
2. Gali būti susiję su draugu, draugais, informacija, kuri jaudina. Ryžimasis kažką padaryti.
3. Vėl grįžtama prie apkalbų, skandalų tematikos

Nesiskandalinkit, nes galiausiai nukentės reputacija