Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(kamile81 @ 2014 08 10, 08:19)
Sapnavau, kad sapne mano vyras myli kita ir nori mane palikti.

gal tiesiog bijai sito, tai ir sapnuoji?
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2014 08 08, 18:25)
Temoj irgi biggrin.gif

Visi protingi, kurių nėra biggrin.gif
Atsakyti
Labas.... sianakt sapnavau nepatinkanti sapna... na bent jau pagal laimos sapnininka kiek bandziau ziuret tai vaje vaje... gal jus kitaip ji suprantat. Sapnas toks: einu kazkokioj laukymeje tokia stepine zole., kaip kalnuose. Takeliu. O salia vien zoles ir juose pilna gyvaciu. Zinau kad ten jos triju rusiu. Kaip zalciai vienos, kitos pavojingesnes ir kelios isvis pavojingos. Pries tai mes stende kazkokiam paziurejom kokios rusys. Ir mum beeinant vis bando ygelti jos. Ir tada matau kaip pavojingiausia man kerta. As dengiuos ranka tai pirmas kliuna ikandimas I plastaka o antras I koja. Ir taip smarkiai bega kraujas is rankos net nesustoja. Tada sakau viskas, sukames nes reikia spet priesnuodzius isgerti. Ir atsibudau....
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2014 08 15, 20:15)
Labas.... sianakt sapnavau nepatinkanti sapna... na bent jau pagal laimos sapnininka kiek bandziau ziuret tai vaje vaje... gal jus kitaip ji suprantat. Sapnas toks: einu kazkokioj laukymeje tokia stepine zole., kaip kalnuose. Takeliu. O salia vien zoles ir juose pilna gyvaciu. Zinau kad ten jos triju rusiu. Kaip zalciai vienos, kitos pavojingesnes ir kelios isvis pavojingos. Pries tai mes stende kazkokiam paziurejom kokios rusys. Ir mum beeinant vis bando ygelti jos. Ir tada matau kaip pavojingiausia man kerta. As dengiuos ranka tai pirmas kliuna ikandimas I plastaka o antras I koja. Ir taip smarkiai bega kraujas is rankos net nesustoja. Tada sakau viskas, sukames nes reikia spet priesnuodzius isgerti. Ir atsibudau....

pirma kisusi mintis, kad sapnas reiskia priesus.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 15, 18:17)
pirma kisusi mintis, kad sapnas reiskia priesus.

Tai va... man ir ...ir dar darbe...
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2014 08 15, 20:25)
Tai va... man ir ...ir dar darbe...

tai va, gali jie jums igelti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 15, 18:28)
tai va, gali jie jums igelti.  rolleyes.gif

Na yra toks pavojus. Ir net zinau kas ta gyvate nuodingiausia... bet labai nesinori kad tai ivyktu...
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2014 08 15, 21:16)
Na yra toks pavojus. Ir net zinau kas ta gyvate nuodingiausia... bet labai nesinori kad tai ivyktu...

nu, gal tiktai rodo tuos nemalonius zmones tavo gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2014 08 15, 20:15)

Bent kokį sapno reikšmės neutralizavimą matau tame sakinyje, kur skubate išgerti priešnuodžius. Tai mano manymu gerai, kažkiek neutralizuoja reikšmę, bet iš esmės sapnas tikrai blogas.
Atsakyti
Sveikos, sapnavau labai keistą sapną..
Sapnavau, kad gyvenu su šeima savo tėvų bute, kur gimiau ir augau. Ir kad tame bute netikėtai atsirado labai daug svetimų daiktų. Tie daiktai tokie ryškūs, tokie keisti, kažkokie paveikslai, suvenyrai, kabo pilnos sienos, jie tokie puošnūs, bet kartu ir turintys kažkokios mistikos..
Staiga netikėtai randu krūvą senų albumų su nuotraukomis. Juose visiškai man nematyti žmonės. Vartau tuos albumus, ten ir vestuvės, ir laidotuvės, ir mažų vaikų nuotraukos, vartau ir galvoju: kodėl pas mane atsirado šie albumai ir kas tie žmonės.. Ir tokia keista nuotaika, kažkokia mistinė, nemaloni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruole: 16 rugpjūčio 2014 - 20:58
Na ir prisapnavau. Pašifruokit blush2.gif

* Sapnuoju,kad sadistiškai elgiuosi su pora žmonių. Jie matomi viešai,nuogi,jaučia daugiau ne skausmą,o didelę gėdą. O aš stoviu šalia ir mėgaujuosi tuo doh.gif

* Rašau kažką baltam liniuotam lape,raidės tokios didelės,kad tenka rašyt į kas antrą eilutę,bet raštas tvarkingas. Rašau gal dienoraštį,gal sapną užrašinėju,tiksliai nepamenu,bet tai susiję su vidiniu pasauliu.

* Esu gamtoje,aplink žmonės,bet jų dar nedaug,panašu į beprasidedantį muzikos festivalį. Šalia ežeras, įšoku į jį vienom kelnaitėm ,žmonės šalia mato,bet aš plaukiu,vėsus vanduo mane apgaubia,gaivina, o man taip gera. Bet vėliau lipu į krantą ir man gėda,bet ne nuogumo,o dėl netobulo kūno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2014 08 16, 21:55)
Sveikos, sapnavau labai keistą sapną..
Sapnavau, kad gyvenu su šeima savo tėvų bute, kur gimiau ir augau. Ir kad tame bute netikėtai atsirado labai daug svetimų daiktų. Tie daiktai tokie ryškūs, tokie keisti, kažkokie paveikslai, suvenyrai, kabo pilnos sienos, jie tokie puošnūs, bet kartu ir turintys kažkokios mistikos..
Staiga netikėtai randu krūvą senų albumų su nuotraukomis. Juose visiškai man nematyti žmonės. Vartau tuos albumus, ten ir vestuvės, ir laidotuvės, ir mažų vaikų nuotraukos, vartau ir galvoju: kodėl pas mane atsirado šie albumai ir kas tie žmonės.. Ir tokia keista nuotaika, kažkokia mistinė, nemaloni.

Bent jau aš tai mažai minčių turiu. Čia aišku daug nusifilosuoti galima, bet tokiu atveju reiktų ir daugiau žinių, informacijos apie jus, jūsų šeimą. Pvz. kiek jums metų, ar tėvai gyvi, kokie santykiai su jais, kaip dažnai pas tėvus namuose lankotės.
O pagal simbolius gali rodyti jūsų draugus, o gal net gimines. Taip pat net simpatiją ar meilužį g.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 17, 11:54)
Na ir prisapnavau. Pašifruokit  blush2.gif

* Sapnuoju,kad sadistiškai elgiuosi su pora žmonių. Jie matomi viešai,nuogi,jaučia daugiau ne skausmą,o didelę gėdą. O aš stoviu šalia ir mėgaujuosi tuo doh.gif

* Rašau kažką baltam liniuotam lape,raidės tokios didelės,kad tenka rašyt į kas antrą eilutę,bet raštas tvarkingas. Rašau gal dienoraštį,gal sapną užrašinėju,tiksliai nepamenu,bet tai susiję su vidiniu pasauliu.

* Esu gamtoje,aplink žmonės,bet jų dar nedaug,panašu į beprasidedantį muzikos festivalį. Šalia ežeras, įšoku į jį vienom kelnaitėm ,žmonės šalia mato,bet aš plaukiu,vėsus vanduo mane apgaubia,gaivina, o man taip gera. Bet vėliau lipu į krantą ir man gėda,bet ne nuogumo,o dėl netobulo kūno  blush2.gif

1. Man neatrodo kažkoks labai reikšmingas, greičiau gal kokia sumaištis viduje, ramybės trūkumas. Bet pagal simboliką saugokitės apkalbų, pati neapkalbinėkite. Taip pat gali reikšti ir meilės reikalus, gal simpatiją kokią turite.
2. Gali būti susiję su draugu, draugais, informacija, kuri jaudina. Ryžimasis kažką padaryti.
3. Vėl grįžtama prie apkalbų, skandalų tematikos g.gif Nesiskandalinkit, nes galiausiai nukentės reputacija smile.gif
Atsakyti