QUOTE(Monteverte @ 2014 08 18, 10:03)
Tai jei viskas taip paprasta ir nieko nereiškia, jokių pranašysčių, o tik dienos nuotrupos po pažiūrėto siaubiako, tai... ką čia veikiate?
Kuo domina ši nuobodi, tik mūsų dienos minčių atspindžio tema? 

pvz. zmogus susapnuoja uogas ir paskui sako sapnavau uogas pries savaite, o uogos reikskia asaras, tai po savaites nelaime nutiko, reiskias sapnas buvo pranasingas. tai kame tas pranasingumas jei nesupranta zmogus nei kas ivyks, nei kaip?
man pirmas sapnas pranasingas susisapnavo paauglysteje. buvau tada nusiziurejusi viena berniuka ir sapne ejau pas ji i svecius. laiptineje sutikau dar dvi mergaites, pasirodo jos irgi pas ji atejo. susitarem mes, viena paskambino i duris, o kai jis atidare, pasirode ir kitos dvi. tada jis uztrenke duris mums visoms pries nosi. aisku pas ji i svecius nejau ir tu merginu nesutikau, bet ta sapna supratau kaip uzuomina ir veliau paaiskejo, kad tu merginu pas ji daug.
tie uzpainioti vaizdai rodo asmenines baimes, ka reikia keisti zmogui jo gyvenime ir pan. man tai labai idomu, nes noriu save pazinti, bet nors jau sapnai domiuosi kazkur 10 metu, tai nepavyksta iki galo. iisiaiskinu koki simbli ka reiskia, bet viso sapno taip ir nesuprantu.
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 18, 12:39)
* Čia jau reiktų į kokią x temą keltis
pamenu, įvedžiau jiems (berods tai buvo vyras ir moteris) šlapimo takų kateterius, ir ne po kartą, pati žinau, koks tai nemalonus jausmas
ir visi viešai matė, ką ir kada jie daro. ant kažkokio metalinio stalo gulėjo abu, susigūžę, pažeminti
no aš nuo to vaizdelio mėgavausi.
* Įdomu tai, kad dėl nuogos viršutinės dalies aš visai nesigėdijau, buvau tik su maudymosi kelnaitėm. gėdijausi netobulo kūno, riebaliuko papildomo ir t.t.
realiai gyvenime nepasakyčiau, kad labai kompleksuoju
o ne dėl kūno tai jo, kompleksų turiu 

* Įdomu tai, kad dėl nuogos viršutinės dalies aš visai nesigėdijau, buvau tik su maudymosi kelnaitėm. gėdijausi netobulo kūno, riebaliuko papildomo ir t.t.

na nezinau ka reiskia kankinti kitus. kad tai jus pazeminate zmogu, kai jis yra pazeidziamas. gal butu kokiu desningumu gyvenime?
o del nuogo kuno, tai ne butinai reiskia, kad nuogo kuno gedyjates. tai gali rodyti jusu pazeidziamuma ir kitose srityse.