Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2014 12 02, 10:11)
Bobutės, diedukai, kaliniai - eina iš jūsų postų, jau pamiršote? Aš jus truputį pašiepiu dėl jų ax.gif  blush2.gif
O jei kalbėti rimtai apie tikrus diedukus ar bobutes, tai man jie patinka, aš juos gerbiu, nes visi mes pasensime, jei tik anksčiau nemirsime
Beje, tai ne nuomonės tema. Čia rašoma reali patirtis, kurią jūs nuneigiate ir tai kitus siutina, nepastebėjote? Jei jūs tai darote tyčia ir atgal dėl to, kad esate ir pati sukritikuojama, tai nedarykite to kerštingai, labai negražu. Vietoje to, pradėkite labai aiškiai ir su pavyzdžiais tada kalbėti, o ne keliom keistom užuominom, nes jūsų čia nesupranta, nematote to? O jei turite tą vienintelį pavyzdį su iš gyvenimo pasitraukusia drauge ir tik dėl to pavyzdžio čia tiek kamuojatės su savo tiesomis, tai dėl to tada jumis niekas ir netiki bei netikės. Nebevarkite, nes gaunatės kaip trolis čia mirksiukas.gif

Bobutes, diedukus, jus jau tris kartus minejote, o as visus tuos kartus klausiau prie ko jie cia mirksiukas.gif Zaidejai- pagrinde meno zmones, rasytojai , muzikantai, daugybe kaliniu ( taip , nes jie labiausiai neturi ka veikti ir sitie visada bando apsimesti kitais sapnuose), labai daug kunigu sioje srityje ( jie visur su savo pamokymais ir pagasdinimais, beje yra vienetai, kurie stengiasi saugoti).
Labai daug kariu, mazdaug panasiai kaip ir kaliniu g.gif nezinau kodel g.gif
Pavyzdziais nekalbesiu, nes tie pavyzdziai labai negeri ( nenoriu dar labiau gasdinti).
As netgi labai nekerstinga , tik yra kaip yra. ( sako niekada nelinkek blogo kitam, nes sugris pas pati trigubai) Niekada nelinkiu blogo, tik gera, bet jei pastebiu kad kazkam gali buti blogai , del savo paties elgesio, perspeju. Kad esu nemegstama to ne nepastebejau mirksiukas.gif Gal todel gaunu A.Z .su klausimais, nes daug kas cia ne nenori rasyti 4u.gif Viesai pasakotis. O as nebijau patarti. Del mokslininku, ju sapnuose beje irgi daug tyrinejanciu, bendraujanciu. 4u.gif Tikiu, kad jie zino nemazai, tikrai daugiau nei as ar tu, ir daug ko tikrai straipsniuose neraso, nutyli.
Atsakyti
As cia rasau tikrai ne tam, kad kazkam patikti 4u.gif
Labai gerai zinau, kad zaidejus domina butent zmones , labai tikintys sapnais 4u.gif Monteverte, tu gali ne neitarti, kad tavimi galbut jau zaidziama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 02, 15:45)
As cia rasau tikrai ne tam, kad kazkam patikti  4u.gif
Labai gerai zinau, kad zaidejus domina butent zmones , labai tikintys sapnais  4u.gif Monteverte, tu gali ne neitarti, kad tavimi galbut jau zaidziama  ax.gif

Aš nieko nebijau. Aš perdaug stipri ir pasitikrinus gyvenime savo galias tongue.gif Greičiau manęs reikia bijoti, nes buvo atvejų, kad ėmė nesisekti tam tikriems žmonėms iš karto po to, kai aš ant jų supykau ax.gif Sutapimai? Nežinia, ateitis tik parodys. Geriau manęs nepykdyti tongue.gif
Mano sapnuose tik mano aplinka ir jie skirti man bei mano aplinkai, o šiaip daugiau nei spanai man parodo mano konkreti nuojauta ir pojūčiai, net vizijos. Sapnai pas mane tik kaip papildas eina ir nuvilsiu - kalinių, kareivių ar kunigų ten neįžvelgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 02, 15:55)
Aš nieko nebijau. Aš perdaug stipri ir pasitikrinus gyvenime savo galias tongue.gif Greičiau manęs reikia bijoti, nes buvo atvejų, kad ėmė nesisekti tam tikriems žmonėms iš karto po to, kai aš ant jų supykau ax.gif Sutapimai? Nežinia, ateitis tik parodys. Geriau manęs nepykdyti tongue.gif
Mano sapnuose tik mano aplinka ir jie skirti man bei mano aplinkai, o šiaip daugiau nei spanai man parodo mano konkreti nuojauta ir pojūčiai, net vizijos. Sapnai pas mane tik kaip papildas eina ir nuvilsiu - kalinių, kareivių ar kunigų ten neįžvelgiu  biggrin.gif

Gerai, kad nebijai 4u.gif Save patikrinai pati, o jie ( butent sapnuose ir realybeje) ? As irgi nebijau 4u.gif Man ne pykti ant kitu nereikia 4u.gif As ne nepykstu g.gif Bet zaideju tikrai nekenciu, nes matau kaip jie ziauriai zaidzia...Tokiu sapnu ir viziju( uzmerktomis akimis) niekam nelinkiu 4u.gif Gal todel ir nesidomiu, nepraktikuoju. Tai labai lengvai matoma medituojant ax.gif todel ir zinau, kad tai tikrai ne Dievo dovana, kaip ne kai kurie galvoja 4u.gif
?Stipri gerai, bet perstipriu nebuna mirksiukas.gif Beje, nenuvylei, dar neviska izvelgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 02 gruodžio 2014 - 20:47
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 02, 20:44)
Gerai, kad nebijai  4u.gif Save patikrinai pati, o jie ( butent sapnuose ir realybeje) ?  As irgi nebijau  4u.gif Man ne pykti ant kitu nereikia  4u.gif As ne nepykstu  g.gif Bet zaideju tikrai nekenciu, nes matau kaip jie ziauriai zaidzia...Tokiu sapnu ir viziju( uzmerktomis akimis) niekam nelinkiu  4u.gif Gal todel ir nesidomiu, nepraktikuoju. Tai labai lengvai matoma medituojant  ax.gif todel ir zinau, kad tai tikrai ne Dievo dovana, kaip ne kai kurie galvoja  4u.gif
?Stipri gerai, bet perstipriu nebuna  mirksiukas.gif Beje, nenuvylei, dar neviska izvelgi  4u.gif

Aš vistiek nesigilinsiu, nereikia man visokių užuominų smile.gif Man pilnai užtenka to, kiek aš jaučiu. O likimas mane saugo, įspėja, tad nematau ko bijoti. Prisimenu savo žalią jaunystę, tai uch... Kitos mano vietoje jau po velėna, jei taip drąsiai visur lenda kaip aš lindau g.gif
Atsakyti
Kažin ką galėtų reikšti, sapnuoti degančio namo antrą aukštą?

Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2014 12 07, 01:22)

Jūsų namo? Daugiau detalių reikia
Atsakyti
Taip,tai namas kuriame gyvenu. Aš lauke būdama matau kaip dega namo antras aukštas, bandau paskambinti į gaisrinę,bet niekaip man nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2014 12 07, 16:18)
Taip,tai namas kuriame gyvenu. Aš lauke būdama matau kaip dega namo antras aukštas, bandau  paskambinti į gaisrinę,bet niekaip man nepavyksta.

O kas konkrečiai realybėje tame antrame aukšte pas jus? Palėpė su daiktais, ar jūsų miegamieji, ar vaikų kambariai, ar dar kas?
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2014 12 07, 01:22)

kazkas is sio namo gyventoju susirgs su temperatura, daugiau nieko blogo, ko gero engina g.gif
Atsakyti
Vaikų ir mano kambariai gyvenamieji-miegamieji.
Atsakyti
QUOTE(Tuti @ 2014 12 07, 17:01)
Vaikų ir mano kambariai gyvenamieji-miegamieji.

Reikšmės dvejopos: gali aplankyti sėkmė jus su vaikais, bet gali atsitikti ir kokių nemalonumų.
Būkite atsargesni apie savaitę nuo sapno ir daugiau čia nieko nesumąstysi g.gif

O jei taip logiškai pamąstyti, be sapnininkų simbolių, tai ugnis - naikinantis dalykas ir ypač jei nepavyksta jos užgęsinti, tai nemalonu išties. Gali būti ir didelis pyktis tarp namo gyventojų.
Žodžiu, linkiu, kad neišsipildytų niekas neigiamai 4u.gif
Atsakyti