Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Dėkoju. smile.gif
Atsakyti
---
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ancienteye: 07 gruodžio 2014 - 22:22
buciau dekinga uz paaiskinima, ka reiskia baznycia, misios jau baiginejasi as uzeinu, dalina komunija, as einu jos.kazkaip atsitinka taip, kad as komunijos einu su balta suknele ir kitom merginom taip pat apsirengusiomis(baznycioje kaip persirengia mergaites gelems barstyti per procesijas) bet ta suknele akinancio baltumo, paimu komnija, lyg gabaliukas nukrenta ant zemes...( siaip realiame gyvenime mano tevai gyvena salia tos baznycios kuria sapnuoju) toliau, nueinu i tevu namus su draugu pora, virtuvej tuscia , bet kepa keptuveje zuvis, uzeinu i kambari, mama sedi prie televizoriaus, sakau denkim stala, kaledos, o virtuveje draugas is keptuves valgo ta zuvi,na gal pasirodys painiava, bet mane labai neramina, dekoju uz bet koki pamastyma
Atsakyti
sveikos senai nerasiau nes kazkiap neisimindavo sapnai smile.gif praeita nakti sapnavau kad salimais gyvenanti kaimyne susilauke berniuko smile.gif kad as ateinu ir randu jos kambaryje ja su maziuku sakau kaip suprasti kada spejai pasigimdyti kad nei pilvuko nesimate rolleyes.gif sako kad vat nesenai gryzau is ligonines sako man kad jos vyras labai norejo sunaus biggrin.gif aisku duoda man ta vaikiuka as ji nesioju dziaugiuosi juo tik pamenu kad maciau jog ji buvo su dantukais tokais graziais baltais mazais smile.gif nes man sypspjosi smile.gif
o siankt sapnuoju kad sedu i masina baigais benzinas o as ir vel puolu eiti pas kaimyne ir prasyt jos vyriskio pagalbos gal galetu iki kolonele nuvezti prieinu prie ju duru ir matau kad tos durys ju suluzusios ar lyg tai ruosiamos pakeitimui virsuje tinkai nuo duru istrupeja pasibarskinu girdziu kad jie liepai palaukti kol istatys duris bet kazkiap jas man palietus jos pradeda virsti irmatau vel kaimynes vyra su mazu vaiku bet sapne suprantu kad tai ne ju vaikas smile.gif o kazkieno kito ax.gif
kakziap keistai pardejo persekiot sapnuose mazi vaikai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurole1 @ 2014 12 09, 13:19)
buciau dekinga uz paaiskinima, ka reiskia baznycia, misios jau baiginejasi as uzeinu, dalina komunija, as einu jos.kazkaip atsitinka taip, kad as komunijos einu su balta suknele ir kitom merginom taip pat apsirengusiomis(baznycioje kaip persirengia mergaites gelems barstyti per procesijas) bet ta suknele akinancio baltumo, paimu komnija, lyg gabaliukas nukrenta ant zemes...( siaip realiame gyvenime mano tevai gyvena salia tos baznycios kuria sapnuoju) toliau, nueinu i tevu namus su draugu pora, virtuvej tuscia , bet kepa keptuveje zuvis, uzeinu i kambari, mama sedi prie televizoriaus, sakau denkim stala, kaledos, o virtuveje draugas is keptuves valgo ta zuvi,na gal pasirodys painiava, bet mane labai neramina, dekoju uz bet koki pamastyma

Balta suknele, skaistumas, tyrumas 4u.gif Visa kita manau susije su dabartinemis mintimis, artejanciomis sventemis. 4u.gif

QUOTE(vasarele85 @ 2014 12 09, 14:48)
sveikos senai nerasiau nes kazkiap neisimindavo sapnai smile.gif  praeita nakti sapnavau kad salimais gyvenanti kaimyne susilauke berniuko smile.gif  kad as ateinu ir randu jos kambaryje ja su maziuku  sakau kaip suprasti kada spejai pasigimdyti kad nei pilvuko nesimate  rolleyes.gif  sako kad vat nesenai gryzau is ligonines sako man kad jos vyras labai norejo sunaus  biggrin.gif  aisku duoda man ta vaikiuka as ji nesioju dziaugiuosi juo tik pamenu kad maciau jog ji buvo su dantukais tokais graziais baltais mazais  smile.gif nes man sypspjosi smile.gif 
o siankt sapnuoju kad sedu i masina baigais benzinas o as ir vel puolu eiti pas kaimyne ir prasyt jos vyriskio pagalbos gal galetu iki kolonele nuvezti prieinu prie ju duru ir matau kad tos durys ju suluzusios ar lyg tai ruosiamos pakeitimui virsuje tinkai nuo duru istrupeja pasibarskinu girdziu kad jie liepai palaukti kol istatys duris bet kazkiap jas man palietus jos pradeda virsti irmatau vel kaimynes vyra su mazu vaiku bet sapne suprantu kad tai ne ju vaikas smile.gif  o kazkieno kito  ax.gif
kakziap keistai pardejo persekiot sapnuose mazi vaikai  g.gif  g.gif

Labai daznai minimas sapnas 4u.gif Vaikai- rupesciai, panasu kad zinote ir kaimynu rupescius 4u.gif ( Arba atvirksciai) dabar berods pilnatis, tai dazniausiai chaotiski , nesipildantys sapnai.
Atsakyti
QUOTE(aurole1 @ 2014 12 09, 13:19)

Sapnas būtų labai teigiamas, bet tas faktas, kad gabaliukas komunijos nukrito g.gif Galbūt neišsipildys dalis jūsų kokio užmanymo smile.gif
Bet čia tuo atveju, jei susapnavote tai kaip simbolius, o ne todėl, kad ruošiatės Kalėdoms, galvojate kaip eisite išpažinties, imsite komuniją ir pan.
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2014 12 09, 14:48)
sveikos senai nerasiau nes kazkiap neisimindavo sapnai smile.gif  praeita nakti sapnavau kad salimais gyvenanti kaimyne susilauke berniuko smile.gif  kad as ateinu ir randu jos kambaryje ja su maziuku  sakau kaip suprasti kada spejai pasigimdyti kad nei pilvuko nesimate  rolleyes.gif  sako kad vat nesenai gryzau is ligonines sako man kad jos vyras labai norejo sunaus  biggrin.gif  aisku duoda man ta vaikiuka as ji nesioju dziaugiuosi juo tik pamenu kad maciau jog ji buvo su dantukais tokais graziais baltais mazais  smile.gif nes man sypspjosi smile.gif 
o siankt sapnuoju kad sedu i masina baigais benzinas o as ir vel puolu eiti pas kaimyne ir prasyt jos vyriskio pagalbos gal galetu iki kolonele nuvezti prieinu prie ju duru ir matau kad tos durys ju suluzusios ar lyg tai ruosiamos pakeitimui virsuje tinkai nuo duru istrupeja pasibarskinu girdziu kad jie liepai palaukti kol istatys duris bet kazkiap jas man palietus jos pradeda virsti irmatau vel kaimynes vyra su mazu vaiku bet sapne suprantu kad tai ne ju vaikas smile.gif  o kazkieno kito  ax.gif
kakziap keistai pardejo persekiot sapnuose mazi vaikai  g.gif  g.gif

Jei bendraujate su ta kaimyne, jos vyru realybėje, tai gali būti tiesiog jūsų bendravimo atspindžiai.
Vaikas - rūpestis, kuris gali būti net malonus, jei vaikas gražus, dantukai balti. Gal jau Kalėdoms ruošiatės, dovanas perkate kam, tai ir malonus rūpestis.
Įdomus santykis į kaimynės vyrą, kad jo pagalbos prašote, durys virsta, jį pamatote. Realybėje kartais nekritęs jis į akį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 09, 17:27)
Sapnas būtų labai teigiamas, bet tas faktas, kad gabaliukas komunijos nukrito g.gif Galbūt neišsipildys dalis jūsų kokio užmanymo smile.gif
Bet čia tuo atveju, jei susapnavote tai kaip simbolius, o ne todėl, kad ruošiatės Kalėdoms, galvojate kaip eisite išpažinties, imsite komuniją ir pan.
Papildyta:

Jei bendraujate su ta kaimyne, jos vyru realybėje, tai gali būti tiesiog jūsų bendravimo atspindžiai.
Vaikas - rūpestis, kuris gali būti net malonus, jei vaikas gražus, dantukai balti. Gal jau Kalėdoms ruošiatės, dovanas perkate kam, tai ir malonus rūpestis.
Įdomus santykis į kaimynės vyrą, kad jo pagalbos prašote, durys virsta, jį pamatote. Realybėje kartais nekritęs jis į akį? ax.gif

tikrai kad ne biggrin.gif as jam i mergeles tinku biggrin.gif siaip geras zmogus yra ax.gif
Atsakyti
aciu:)
Atsakyti
tai va mazi vaikai jau kaip ir pildosi teks sunu vezti pas daktaru i kauna smile.gif rado kazkokiu negerumu su sirdele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 12 10, 12:25)
tai va mazi vaikai jau kaip ir pildosi teks sunu vezti pas daktaru i kauna  smile.gif  rado kazkokiu negerumu su sirdele  doh.gif

Ir vis tik reikia tiketi sapnininkais, juk neveltui juos zmones surase, pastebeje, kad tam tikrai sapnai turi savo simbolius. drinks_cheers.gif
Vaikus sapnuoti, pagal senoliu isminti, reiskia rupescius. Ir jokius ten ne kaledinius, velykinius. schmoll.gif Tai juodi rupesciai, ir viskas. Dantys dazniausiai perspeja apie mirti. Jie neiskrito, vadinasi, jusu mazylis pasveiks ar pavojus nebus toks baisus 4u.gif
Suluzusios durys-nemalonumai, pavojus sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 10, 11:54)
Ir vis tik reikia tiketi sapnininkais, juk neveltui juos zmones surase, pastebeje, kad tam tikrai sapnai turi savo simbolius. drinks_cheers.gif
Vaikus sapnuoti, pagal senoliu isminti, reiskia rupescius. Ir jokius ten ne kaledinius, velykinius. schmoll.gif Tai juodi rupesciai, ir viskas. Dantys dazniausiai perspeja apie mirti. Jie neiskrito, vadinasi, jusu mazylis pasveiks ar pavojus nebus toks baisus 4u.gif
Suluzusios durys-nemalonumai, pavojus sveikatai.

Dėl sapnininkų pritariu, nėra jie jau taip visai iš piršto laužti, daug kas atitinka.

O dėl vaiko ir konkrečiai vasarėlės sapno, tai nėra jis toks paprastas ir tikslus, kad neklystant reikšmę pasakyti. Aišku, dabar jau žinant situaiciją, tai galima pritempti laisvai, pvz.: vaikas gražus, mielas, dantukai balti, nes tai ir susiję su jos tikriausiai mylimu sūnumi, o ne su kokiu tai nemaloniu vaiku. Nors galų gale, vaiką gali sapnuoti ir žmonės, visiškai neturintys vaikų, paaugliai, tai kaip tada žinoti kokie tai bus rūpesčiai? Tikra negali žinoti.
Kaimyno ji pagalbos prašė sapne, virto durys, bet matė kaimyną, jo vaiką, po to jau galvojo, kad ne jų vaikas ir pan. Kaip tai suinterpretuoti, kai čia tiek visko gali reikšti.

Reikia pripažinti, kad vasarėlės pasąmonė veikia, bet dar labai netiksliai, dar ją lavinti ir lavinti smile.gif
Atsakyti
zodziu vaikai yra rupesciai ir nemalonumai taip ir ivyko nelabai tiekaus kad gali tekti vykiti ir rupuntis del sunaus sirdeles kazkiap netiketa zinai
Atsakyti