QUOTE(Isyankar @ 2014 12 12, 10:03)
Sveikos, šiąnakt sapnavau labai nemalonų sapną: savo močiutės šermenis
Esmė tame, kad ji gyva, guvi, sveika, nors ir yra sulaukusi labai garbingo amžiaus, o sapne mačiau ją baltutėlę gulinčią karste ir save raudančią prie jos. Net naktį prabudau su besidaužančia širdimi, kažin ką tai galėtų reikšti? Ne koks blogas ženklas?

Kad ir kaip būtų gaila, geras ženklas tai greičiausiai nėra. Kiek aš esu sapnavusi kažieno mirčių, tai kažkas pasikeitė pas tuos žmones: sveikata (buvo rastos ligos, operacijos), psichinė, emocinė būklė (smarkus pablogėjimas pas tuos žmones) arba bent jau asmeniškai dėl kažkokių priežasčių nusivylimas tuo žmogumi, kai jis tarsi miršta tau (po to galima susitaikyti, gali tas žmogus vėl "atgimti").
Patariu būti budriai, atsiminti sapną ir stebėti situaiciją. Susapnuota mirtis tikrai nereiškia, kad greitai prarasite tą žmogų. Tiesiog gali jo laukti įvairūs išbandymai. Bent jau mano tokia patirtis. Gerai, kai tai žinai ir gali analizuoti, stebėti ir galbūt net laiku suteikti pagalbą, pvz. nuvežti tyrimams ir laiku nustatyti besikabinančią ligą, taip išgelbėjant žmogų.