Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Isyankar @ 2014 12 12, 10:03)
Sveikos, šiąnakt sapnavau labai nemalonų sapną: savo močiutės šermenis verysad.gif  Esmė tame, kad ji gyva, guvi, sveika, nors ir yra sulaukusi labai garbingo amžiaus, o sapne mačiau ją baltutėlę gulinčią karste  ir save raudančią prie jos. Net naktį prabudau su besidaužančia širdimi, kažin ką tai galėtų reikšti? Ne koks blogas ženklas?

Kad ir kaip būtų gaila, geras ženklas tai greičiausiai nėra. Kiek aš esu sapnavusi kažieno mirčių, tai kažkas pasikeitė pas tuos žmones: sveikata (buvo rastos ligos, operacijos), psichinė, emocinė būklė (smarkus pablogėjimas pas tuos žmones) arba bent jau asmeniškai dėl kažkokių priežasčių nusivylimas tuo žmogumi, kai jis tarsi miršta tau (po to galima susitaikyti, gali tas žmogus vėl "atgimti").
Patariu būti budriai, atsiminti sapną ir stebėti situaiciją. Susapnuota mirtis tikrai nereiškia, kad greitai prarasite tą žmogų. Tiesiog gali jo laukti įvairūs išbandymai. Bent jau mano tokia patirtis. Gerai, kai tai žinai ir gali analizuoti, stebėti ir galbūt net laiku suteikti pagalbą, pvz. nuvežti tyrimams ir laiku nustatyti besikabinančią ligą, taip išgelbėjant žmogų.
Atsakyti
Ačiū jums.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 12, 11:03)
Sveikos, šiąnakt sapnavau labai nemalonų sapną: savo močiutės šermenis verysad.gif  Esmė tame, kad ji gyva, guvi, sveika, nors ir yra sulaukusi labai garbingo amžiaus, o sapne mačiau ją baltutėlę gulinčią karste  ir save raudančią prie jos. Net naktį prabudau su besidaužančia širdimi, kažin ką tai galėtų reikšti? Ne koks blogas ženklas?

Nieko blogo-oro kaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 12, 10:17)
Nieko blogo-oro kaita 4u.gif

Nelabai... oro kaita tada, kai sapnuoji tą, kuris realiai jau miręs...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 12, 11:19)
Nelabai... oro kaita tada, kai sapnuoji tą, kuris realiai jau miręs...

Oro kaita, kai sapnuoji sermenis, laidotuves ir visai nesvarbu, zmogus gyvas tuo metu ar ne.
Daznai sapnuodavau teveli tarsi mirusi(o tuo metu buvo gyvas), jei pradzioj gasdindavausi, tai paskui pamatydavau, jog nieko neivyko, tik oras pasikeite.
Ir dabar, paziurekit, bent jau Vilniuj is ryto taip snigo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 12, 12:10)
Oro kaita, kai sapnuoji sermenis, laidotuves ir visai nesvarbu, zmogus gyvas tuo metu ar ne.
Daznai sapnuodavau teveli tarsi mirusi(o tuo metu buvo gyvas), jei pradzioj gasdindavausi, tai paskui pamatydavau, jog nieko neivyko, tik oras pasikeite.
Ir dabar, paziurekit, bent jau Vilniuj is ryto taip snigo bigsmile.gif

Duok dieve kaip sakoma, kad reikšmė pildytųsi kaip jūs sakote. Kaip minėjau, mano patirtis visai kitokia. Beje, ir nesapnuoju to pastoviai. Tai vienkartiniai sapnai, kurie tuo metu labai sukrečia. Dar nesu to paties žmogaus du kartus mirusio sapnavusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 gruodžio 2014 - 12:18
Monteverte, ka sapnavai vis del to? biggrin.gif Atsisiunte kas nors ar ne? biggrin.gif

ale tai mergos, abi man patinkat, ot kai noresiu atsipalaiduot, tai paskaitysiu Jusu metais trunkancias pestynes biggrin.gif

As sapnuoju savo mirusius tevus, anksciau pastoviai budavo, bet tai buvo kito proceso mano gyvenime pasekme. Tiesiog turejau su jais issiaiskinti santykius post faktum, bet butinai reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 12, 09:46)
Siųskit man aciuks.gif Šiąnakt. Rytoj jums asmeniškai pasakysiu ką sapnavau.
Tik nepradėkit atsikalbinėti, kad dar šiąnakt negalite, per anksti, kad jus glumina mano avataras, manęs nesuprantate ir pan. cool.gif

Pas mus laiko juostos nesutampa, 8 val skirtumas 4u.gif Kai tu miegi, as darbe 4u.gif
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 12, 10:03)

Manyciau, kad labai mylite mociute ir sapne atsispindi jusu baime. Ne vienas nejaunejame, bet galime dziaugtis brangiais zmonemis, kol turime, gal tokia ir yra reiksme, kad nepraleiskite progu praleisti laiko su mociute wub.gif

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 12, 13:40)
Monteverte, ka sapnavai vis del to? biggrin.gif Atsisiunte kas nors ar ne? biggrin.gif

ale tai mergos, abi man patinkat, ot kai noresiu atsipalaiduot, tai paskaitysiu Jusu metais trunkancias pestynes biggrin.gif

As sapnuoju savo mirusius tevus, anksciau pastoviai budavo, bet tai buvo kito proceso mano gyvenime pasekme. Tiesiog turejau su jais issiaiskinti santykius post faktum, bet butinai reikejo.

As irgi issiaiskinau, tik as to visai nenorejau, jis norejo parodyti aplinkybes kaip zuvo. Na ir daugiau. Lai ilsisi ramybeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 12, 15:10)
Pas mus laiko juostos nesutampa, 8 val skirtumas  4u.gif Kai tu miegi, as darbe  4u.gif

Tai labai gerai, per darbo pertraukėlę siųsk man thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 12, 13:40)

Tai va, išsisukinėja, nesiunčia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 12, 17:58)
Tai labai gerai, per darbo pertraukėlę siųsk man thumbup.gif
Papildyta:

Tai va, išsisukinėja, nesiunčia ax.gif

Net nesiruosiu tau nieko irodineti ir gaisti savo pietu pertraukeles lotuliukas.gif Bet gal koki savaitgali pasilabinsiu, tik neissigask, betgi sakei nebaile , tai neturetum 4u.gif (atsiusk savo nuotrauka i A.Z. Atsiusi kazkieni kito, nesulauksi pasilabinimo)
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 12, 20:14)
Net nesiruosiu tau nieko irodineti ir gaisti savo pietu pertraukeles  lotuliukas.gif Bet gal koki savaitgali pasilabinsiu, tik neissigask, betgi sakei nebaile , tai neturetum  4u.gif (atsiusk savo nuotrauka i A.Z. Atsiusi kazkieni kito, nesulauksi pasilabinimo)

O čia jau negraži magija ax.gif Turėdami žmogaus foto, ne tik sapną užsiųsti galime, taip kad... ax.gif
Atsakyti
jop. Nuotraukas galima siusti ne priesui, bet draugui. as ju prasau dar klienciu, man daug info duoda. Bet siaip va taip, tokiuose itemptuose santykiuose, tai nesvarus zaidimas. va, yra gi universali sumpermamyciu pasine nuotrauka: devil.gif

Jeigu supermamyte pasitaiko itin dvasinga, tai pasine nuotrauka uzniversali sudvasejusioms yra sita: wub.gif

Mane tai nervuoja vienas mano sapnas, sapnavau pries kelias paras. Zodziu, kad skambinu uosviui ir sakau mergiote su Jumis nori kaledas praleist. (kontekstas realus - as susipykusi mirtinai su uosviene, nes jin pastoviai vaika pries mane nustatineja, tik ginasi kad tikrai ne, be to gal ir neprisimena, nes kadangi nevaiksto, tai sedi savo fotely ir alu siurbia nuo ryto iki vakaro, nu is to girtumo gal ir neprisimena). Ir uosvis sapne man sako tuoj pasitarsiu su uosviene. Pasitare ir atsiunte man zinute: "gerai, mes paimsim vaika Kaledoms, bet tik su ta salyga, kad ji liks visam laikui su mumis". P. S. as nebijau nei mirties, nei pragaro, nei velniu, nieko nebijau, bijau tik vieno - kad is manes niekas neatimtu vaiko, kaip Norvegijoj ar kur ten atima uz indaploves neturejimus ir pan. Sitoj vietoj turiu paranoja Tai jei cia nereiskia mano paranojos, tai gal ka kita gali reikst?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 12 gruodžio 2014 - 22:17