QUOTE(Riviera Maya @ 2014 08 20, 03:27)
Atsiprasau kad perspejau
Tik ir toliau perspesiu, nes kazkam tai pades

Labai gerai tai zinau

Be jokiu paranoju
Papildyta:
Zinoma , kad ne, todel ir sakau, kad tai nepranasiska

Bet va pavizualizuos tokiu dalyku

Kad nemanau, kad labai noresis juoktis
Man labiausiai gaila vaiku, nes juos taipogi veikia, laimingi tie kuriu vaikai miega ir nesapnuoja kosmaru
Man taip keista, kad bandote mano parasymus apversti atvirksciai, nes rasau butent, kad sapnai nera pranasiski, galime juos pritaikyti ivykiams, galime sapnuoti baimes, bet galime ir sapnuoti visai mums niekada nerupejusius dalykus, nepazistamu zmoniu kruvas, kitu zmoniu problemas, baimes isgyvenimus, na ir nekaikuriu vizualizavimus!
Tai nera kokia tai dovana ar talentas, ir tikrai nepranasystes
Ir ne paranoja, neshizofrenija ar dar kazi kas
Dabar supratau viską, ačiū už aiškumą
Bet žinokite aš visa tai paaiškinsiu kiek kitaip ir daug paprasčiau. Deja, čia nematau jokios mistikos, rizikos, jokių kitų dėdžių ar bobučių

Remdamasi netgi savo patirtimi, galiu pasakyti, kad žmonės tada sapnuoja sakykime jiems nepriklausančius sapnus, su kitais žmonėmis ir pan., kai yra jautrūs, labiau pažeidžiami ir t.t. Tuomet galbūt jie sutraukia į save kaip kempinės įvairią informaciją iš net kažkada matytų filmų ar pan. Na, jei jūs taip norite, sakykime, kad kas nors labai galingas galbūt gali paįtakoti kažką būtent konkretaus pasapnuoti, bet ir nebūtinai košmarus. O kad to atsikratyti, reikia elgtis labai paprastai: pasitikėti savimi, neužsikrauti viso pasaulio problemų, kurių vistiek neišspręsi, mylėti save, orientuotis į save, į šeimą ir tada tikrai nesisapnuoja jokie dėdės ar tetulės ir gauni įspėjimus tik apie save ir šeimą, draugus. Sapnai gana aiškūs, tik kartais užsimbolinti ir reikia nagrinėti. O jei nepavyko išnagrinėti, tai tikriausiai taip nuo likimo duota, kad esame per maži žemės vabalai tame atvejyje ir nebeatitolinsime kokios ligos ar jau pasibeldusios ant slenksčio mirties.
Viskas paprasta, jei ir mes gyvename paprastai, o svetimi dėdės ir tetulės lai ir toliau bando savo laimę primesdami tokiems žmonėms savo svaičiojimus, nepavyks
O talentą ir pranašystes juk laikome būtent tuos sapnus, kurie skirti sau ir šeimai, aišku, kad ne nuo tų "tetų ir dėdžių". Negalvokite jau taip prastai apie kitus žmones, orientuokitės į save ir jūsų niekas negąsdins