Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Jei zinociau viska 99.99% taip ir padaryciau 4u.gif Yra zinanciu daugiau uz mane, bet ne tiek neperspeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 08 19, 14:50)
Jei zinociau viska 99.99% taip ir padaryciau  4u.gif Yra zinanciu daugiau uz mane, bet ne tiek neperspeja  4u.gif

nu jo, kazkas kazkur girdejo. mate boba vienaake lygyje. biggrin.gif
na, ir ka daryti jeigu tie sapnai visgi sapnuojasi ir tiesiogiai? tai turbut nemiegoti reikia ir beda issispres. bigsmile.gif
Atsakyti
Net pasimečiau po tokių šiurpių gąsdinimų biggrin.gif

Aš sapnais tikiu, t.y. jų tikrumu, susietumu su mūsų gyvenimu, emocijom ir t.t. Pranašystėm tikiu iš dalies, manau, ne visi sapnuoja išties tuos aiškiai pranašingus sapnus. Nors sapną, kuris simboliais atskleidžia tai, ko mes dar nesam įsisąmoninę, irgi galima vadinti dalinai pranašingu, nes tai išsiaiškinę galime lengviau rasti išeitį iš tarkim kažkokios šiandieną mus kankinančios problemos.
Sapnininkais netikiu beveik ir juos skaitau labai retai. Kad išties išsiaiškinti sapną, reikia nemažai literatūros perskaityti, turėti žinių, įžvalgumo. Visa tai įsisavinti atima laiko. Gal todėl čia užsuku kartais. Ir man labai patiko artitoli aiškinimai, kaip šįkart patiko ir ponios Lylios. Kartais norisi pasakyti, kad kai kurios nesivargintų kopijuoti iš sapnininko reikšmes - tiek galiu ir aš pati. Labiau norisi ne šabloninių minčių, įžvalgumo, nors tuo pačiu suprantu, kad nepažįstant žmogaus ir nežinant daugybės niuansų taikliai paaiškinti yra sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 08 19, 14:28)
nu jo, kazkas kazkur girdejo. mate boba vienaake lygyje.  biggrin.gif
na, ir ka daryti jeigu tie sapnai visgi sapnuojasi ir tiesiogiai? tai turbut nemiegoti reikia ir beda issispres.  bigsmile.gif

Na cia jau makalyne , as nebijau tu sapnu, todel man kaip ir neskamba visa tai gasdinamai!
Bandau tik perspeti , kad sapnai buna ne tik musu pasamones padariniai, bet yra kas gali taip elgtis ir be jusu pasamones pagalbos 4u.gif
Zaisti jusu sapnais ir mulkinti jus 4u.gif
Beje is jusu praeito posto pagalvojau, kad netgi esate su tuo siek tiek susidure, nes ne jums rasyta posta prisitaikete sau 4u.gif

MM Labai gerai, kad supranti, jog tai tikrai nepranasiskas sapnas, sapnas jums pasirode keistas, todel pasidomejote, suprantama 4u.gif Tik nereikia pradeti pasakoti apie save viesai, nes tai jau kita interneto dalis 4u.gif
Kazkas domisi jumis, ta tikrai is sapno galiu pasakyti 4u.gif Jei esate istekejusi, laiminga, patikekite, geriau nebetiketi sapnais 4u.gif Nes koks dvasinis issigimelis, jums tokiu sapnu privizualizuos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 19 rugpjūčio 2014 - 19:46
QUOTE(yeah @ 2014 08 19, 14:28)
nu jo, kazkas kazkur girdejo. mate boba vienaake lygyje.  biggrin.gif
na, ir ka daryti jeigu tie sapnai visgi sapnuojasi ir tiesiogiai? tai turbut nemiegoti reikia ir beda issispres.  bigsmile.gif

Bijant tokiu sapnu, reikia kuo maziau lankytis po sapnu temas(pasakojant savo sapnus, ) skaityti apie sapnus, lankytis pas burejas, dometis horoskopais 4u.gif
Megautis grazia realybe, zinoti, kad realybe yra reali, o sapnai, tik sapnai, nemiegojimas nepades isspresti jokiu problemu, tik issekins organizma 4u.gif
O jei tokie sapnai jau sapnuojasi, suprask, kad kazkas jau galbut zaidzia tavo sapnais, tik pratina palengva, o po to jau "trenks per pakausi kaip reikiant" tik spek tada sapnuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 08 19, 20:41)
Na cia jau makalyne , as nebijau tu sapnu, todel man kaip ir neskamba visa tai gasdinamai!
Bandau tik perspeti , kad sapnai buna ne tik musu pasamones padariniai, bet yra kas gali taip elgtis ir be jusu pasamones pagalbos  4u.gif
Zaisti jusu sapnais ir mulkinti jus 4u.gif
Beje is jusu praeito posto pagalvojau, kad netgi esate su tuo siek tiek susidure, nes ne jums rasyta posta prisitaikete sau  4u.gif

MM Labai gerai, kad supranti, jog tai tikrai nepranasiskas sapnas, sapnas jums pasirode keistas, todel pasidomejote, suprantama  4u.gif Tik nereikia pradeti pasakoti apie save viesai, nes tai jau kita interneto dalis  4u.gif
Kazkas domisi jumis, ta tikrai is sapno galiu pasakyti  4u.gif Jei esate istekejusi, laiminga, patikekite, geriau nebetiketi sapnais  4u.gif Nes koks dvasinis issigimelis, jums tokiu sapnu privizualizuos  doh.gif

as nesu su tuo susidurusi, tiesiog meginau suprasti apie ka kalbate. as netikiu, kad kazkas ims ir samoningai taip darys, eikvos laika, energija tam, kad privizualizuoti kazkam sapnus. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Febrez @ 2014 08 19, 21:00)
Bijant tokiu sapnu, reikia kuo maziau lankytis po sapnu temas(pasakojant savo sapnus, ) skaityti apie sapnus, lankytis pas burejas, dometis horoskopais  4u.gif
Megautis grazia realybe, zinoti, kad realybe yra reali, o sapnai, tik sapnai, nemiegojimas nepades isspresti jokiu problemu, tik issekins organizma  4u.gif
O jei tokie sapnai jau sapnuojasi, suprask, kad kazkas jau galbut zaidzia tavo sapnais, tik pratina palengva, o po to jau "trenks per pakausi kaip reikiant" tik spek tada sapnuoti  4u.gif

nu jo zaidzia. biggrin.gif niekas nepliauksteles. is kur pas jus tas davatkiskas tamsumas. negi nezinot, kad ir sapnu temose beskaitant galite apsikresti. juk visokios tamsios energijos cia tik sukasi. biggrin.gif
Atsakyti
bet yra kas gali taip elgtis ir be jusu pasamones pagalbos  4u.gif

Ir kas tuomet? Tai ir neišsipildys niekas, tiesa? Ar visgi išsipildys ir tas kažkas žino mūsų likimą? smile.gif Ar norite pasakyti, kad jei pagalvosiu, kad taip išsipildys, tai būtinai tą ir pritrauksiu? Tuo tikite? g.gif
Papildyta:
QUOTE(yeah @ 2014 08 19, 21:04)
as nesu su tuo susidurusi, tiesiog meginau suprasti apie ka kalbate. as netikiu, kad kazkas ims ir samoningai taip darys, eikvos laika, energija tam, kad privizualizuoti kazkam sapnus.  schmoll.gif

Pritariu. Aš irgi vat užklausiau ir laukiu dabar atsakymo, tai išvizualizuos man likimą ar ne. Ir kas tame blogo, jei taip ar taip kažkas man nutiktų, tai bent pasiruosčiau, nebūtų tokio smūgio iš karto ax.gif
Atsakyti
MM Labai gerai, kad supranti, jog tai tikrai nepranasiskas sapnas, sapnas jums pasirode keistas, todel pasidomejote, suprantama  4u.gif Tik nereikia pradeti pasakoti apie save viesai, nes tai jau kita interneto dalis  4u.gif
Kazkas domisi jumis, ta tikrai is sapno galiu pasakyti  4u.gif Jei esate istekejusi, laiminga, patikekite, geriau nebetiketi sapnais  4u.gif Nes koks dvasinis issigimelis, jums tokiu sapnu privizualizuos  doh.gif

Man atrodo, jums šiokia tokia paranoja. Neteko pastebėt čia, kad kažkuri gyventų aklai vadovaudamasi sapnais. Jie tik pagalbinė priemonė gyvenime, bet ir tai tik tada, kai tuos sapnus mokama išaiškinti. Sapnininko vartymą ir tokį aiškinimą "priebėgom" vadinčiau daugiau pramoga.
O kas apie mane, tai lai vizualizuoja kiti ką tik nori, negi man gaila biggrin.gif Sapnuoju tiek daug, tai tų keistų sapnų išties nemažai būna, pasakočiau ir pasakočiau. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 19, 23:04)
Man atrodo, jums šiokia tokia paranoja. Neteko pastebėt čia, kad kažkuri gyventų aklai vadovaudamasi sapnais. Jie tik pagalbinė priemonė gyvenime, bet ir tai tik tada, kai tuos sapnus mokama išaiškinti. Sapnininko vartymą ir tokį aiškinimą "priebėgom" vadinčiau daugiau pramoga.
O kas apie mane, tai lai vizualizuoja kiti ką tik nori, negi man gaila  biggrin.gif  Sapnuoju tiek daug, tai tų keistų sapnų išties nemažai būna, pasakočiau ir pasakočiau. irnesakyk.gif

Atsiprasau kad perspejau ax.gif
Tik ir toliau perspesiu, nes kazkam tai pades 4u.gif Labai gerai tai zinau 4u.gif Be jokiu paranoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 08 19, 21:39)
Ir kas tuomet? Tai ir neišsipildys niekas, tiesa? Ar visgi išsipildys ir tas kažkas žino mūsų likimą? smile.gif Ar norite pasakyti, kad jei pagalvosiu, kad taip išsipildys, tai būtinai tą ir pritrauksiu? Tuo tikite? g.gif
Papildyta:

Pritariu. Aš irgi vat užklausiau ir laukiu dabar atsakymo, tai išvizualizuos man likimą ar ne. Ir kas tame blogo, jei taip ar taip kažkas man nutiktų, tai bent pasiruosčiau, nebūtų tokio smūgio iš karto ax.gif

Zinoma , kad ne, todel ir sakau, kad tai nepranasiska 4u.gif Bet va pavizualizuos tokiu dalyku ax.gif Kad nemanau, kad labai noresis juoktis 4u.gif
Man labiausiai gaila vaiku, nes juos taipogi veikia, laimingi tie kuriu vaikai miega ir nesapnuoja kosmaru 4u.gif
Man taip keista, kad bandote mano parasymus apversti atvirksciai, nes rasau butent, kad sapnai nera pranasiski, galime juos pritaikyti ivykiams, galime sapnuoti baimes, bet galime ir sapnuoti visai mums niekada nerupejusius dalykus, nepazistamu zmoniu kruvas, kitu zmoniu problemas, baimes isgyvenimus, na ir nekaikuriu vizualizavimus!

Tai nera kokia tai dovana ar talentas, ir tikrai nepranasystes 4u.gif Ir ne paranoja, neshizofrenija ar dar kazi kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 08 20, 03:27)
Atsiprasau kad perspejau  ax.gif
Tik ir toliau perspesiu, nes kazkam tai pades  4u.gif  Labai gerai tai zinau  4u.gif Be jokiu paranoju  4u.gif
Papildyta:

Zinoma , kad ne, todel ir sakau, kad tai nepranasiska  4u.gif Bet va pavizualizuos tokiu dalyku  ax.gif Kad nemanau, kad labai noresis juoktis  4u.gif
Man labiausiai gaila vaiku, nes juos taipogi veikia, laimingi tie kuriu vaikai miega ir nesapnuoja kosmaru  4u.gif
Man taip keista, kad bandote mano parasymus apversti atvirksciai, nes rasau butent, kad sapnai nera pranasiski, galime juos pritaikyti ivykiams, galime sapnuoti baimes, bet galime ir sapnuoti visai mums niekada nerupejusius dalykus, nepazistamu zmoniu kruvas, kitu zmoniu problemas, baimes isgyvenimus, na ir nekaikuriu vizualizavimus!

Tai nera kokia tai dovana ar talentas, ir tikrai nepranasystes  4u.gif Ir ne paranoja, neshizofrenija ar dar kazi kas  4u.gif

Dabar supratau viską, ačiū už aiškumą drinks_cheers.gif
Bet žinokite aš visa tai paaiškinsiu kiek kitaip ir daug paprasčiau. Deja, čia nematau jokios mistikos, rizikos, jokių kitų dėdžių ar bobučių smile.gif Remdamasi netgi savo patirtimi, galiu pasakyti, kad žmonės tada sapnuoja sakykime jiems nepriklausančius sapnus, su kitais žmonėmis ir pan., kai yra jautrūs, labiau pažeidžiami ir t.t. Tuomet galbūt jie sutraukia į save kaip kempinės įvairią informaciją iš net kažkada matytų filmų ar pan. Na, jei jūs taip norite, sakykime, kad kas nors labai galingas galbūt gali paįtakoti kažką būtent konkretaus pasapnuoti, bet ir nebūtinai košmarus. O kad to atsikratyti, reikia elgtis labai paprastai: pasitikėti savimi, neužsikrauti viso pasaulio problemų, kurių vistiek neišspręsi, mylėti save, orientuotis į save, į šeimą ir tada tikrai nesisapnuoja jokie dėdės ar tetulės ir gauni įspėjimus tik apie save ir šeimą, draugus. Sapnai gana aiškūs, tik kartais užsimbolinti ir reikia nagrinėti. O jei nepavyko išnagrinėti, tai tikriausiai taip nuo likimo duota, kad esame per maži žemės vabalai tame atvejyje ir nebeatitolinsime kokios ligos ar jau pasibeldusios ant slenksčio mirties.
Viskas paprasta, jei ir mes gyvename paprastai, o svetimi dėdės ir tetulės lai ir toliau bando savo laimę primesdami tokiems žmonėms savo svaičiojimus, nepavyks cool.gif

O talentą ir pranašystes juk laikome būtent tuos sapnus, kurie skirti sau ir šeimai, aišku, kad ne nuo tų "tetų ir dėdžių". Negalvokite jau taip prastai apie kitus žmones, orientuokitės į save ir jūsų niekas negąsdins wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 20 rugpjūčio 2014 - 07:50
as kaip supratau Maya Rivjera zino stebuklinga buda kaip ilysti i kito sapnus ir juos bauginti per tuos sapnus. man tai liudna truputi, kad jau net per sapnus, budamas pats su savim ir savo pasamone negali buti saugus. ot tas pasaulis baisus, pilnas pavoju, niekur nepasislepsi, nepailsesi. as netikiu, kad taip yra ir kazkas taip terorizuos zmogu. jus pati esate neteisi, neismanote apie ka snekate. skaitant jusu pasisakymus atrodo, kad kaime pagaliau ivede interneta ir tamsios bobutes atejo dalintis savo ismintim.

jus net neisivaizduojat kiek yra silpnu nervu zmoniu, kurie skaito sia tema. jiems galbut sapnuojasi kosmarai ir jie dabar prisigalvos, kad kazkas lenda i ju sapnus ir kuria scenarijus. taigi jus nepaaiskinat kaip atsikratyti tu kosmaru ir isvengti tos itakos.

o siaip jeigu nori, gali ismokti neprisiminti sapnu. zmones sapnuojantys kosmarus lankosi pas psichologus ir ismoksta neprisiminti sapnu. taip, kad visada yra iseitis.

man liudna kazkiek, kad i sapnu tema neuzsuka normalus zmones, tik visokios prietaringos bobutes, kurios gasdina kitus naivius zmogelius.
Atsakyti
Tai gal čia norima pasakyti, kad aš privizualizavau kažkam sapnų? Nu taip, įlindau į sapną, kažką išrengiau iki kelnaičių ir dar plius vandens telkinį suvizualizavau su muzikiniu renginiu lotuliukas.gif

Apskritai, jei jau kažką norit pasakyti, tai sakykit tiesiai šviesiai, o ne kreivai per aplinkui. Nelabai suprantu, ką čia būtent man (ir ar ar būtent man norėjo pasakyti g.gif ).
Atsakyti