esu buvusi 2 kartus siame viesbutyje , pirma kart pries 7 metus , tada viskas labai patiko o pries 2 metus kai nuvykome nusivyleme , kadangi servisas buvo suprastejas . Gal kas buvo siais metais ir gali pakomentuoti , mano ispudziai gali buti pasene manau uz tokius pinigelius yra geresniu variantu
esu buvusi 2 kartus siame viesbutyje , pirma kart pries 7 metus , tada viskas labai patiko o pries 2 metus kai nuvykome nusivyleme , kadangi servisas buvo suprastejas . Gal kas buvo siais metais ir gali pakomentuoti , mano ispudziai gali buti pasene manau uz tokius pinigelius yra geresniu variantu
Labas Kiek buvom turkijoje tai visur alkoholis pas juos skiestas, bet jo negailejo.o geria tai visi ir anglai, rusai ir lietuviai.kai buvom cristal admiral resorte, tai teko isvaziuojant dvieju lietvaiciu damu laukt, kol jas pazadino ir atvede i autobusa , nes visa nakti gere
norėjau pasiteirauti gal žinote kur pasitikrinti skrydžio laiką (ir aplamai ar jis toks egzistuoja). Kai tokia situacija per tv matau - jau ir man baisu
Susigundžiau geru pasiūlymu iš Top travel. Gal kas skrendat su jais į Antalya iš Vilniaus su Turkų aviakompanija CORENDON ?