Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

DĖMESIO DĖMESIO

Liepos tryliktos skrydžiui su Pliusais lėktuve ir viešbutyje atsilaisvino viena vieta. Taip lėmė aplinkybės, kad kolegės pusseserė susilaužė koją ir atostogoms labanakt.

Kelialapio kaina - tūkstantis litų, plius pavardės keitimas (nedaug, tiksliau, sužinosim agentūroj, bet manau, kad max kokių pora šimtinių. Kelialapis tik vienam žmogui, gyventi reikės viename kambaryje su studentiško amžiaus mergina.

Viešbutis - Oba star, keturios žvaigždės, viskas įskaičiuota. Ten tuo pat metu būsiu ir aš
Papildyta:
Mergaitės, taigi mano pačios pirmasis parašymas yra apie kelionę su Plius Travel (nebent jūsų akys užkliuvo už kitų akcentų, hehe biggrin.gif), kuri ir sudariusi užsakomųjų skrydžių sutartį su CORENDON. Viskas prieš savaitę įvyko sklandžiai, sekmadienį vėl išskrendu
Papildyta:
QUOTE(Oksana76 @ 2014 07 07, 20:20)
Kazkaip pagalvojau, jog nelabai patinka jiems ju valiuta  blush2.gif , tai mastau ar euru ar doleriu  geriu butu prigrebt  mirksiukas.gif .

Nu nejuokinkit biggrin.gif Nėra geresnės valiutos už jų vietinę. Tik jau po lirą, aišku, nefasonas paliknėt, bent po dvi minimum reiktų.

Metalinių eurų jie nemėgsta, nes bankuose kūdesniu kursu išmaino į liras.

Visom valiutom tik kurortuose priima, kituose miestuose, kaip ir Lietuvoje litais, tai ir ten - tik lirom. Tad jei žmonės tauposi pinigus žiemai ir ketina juos parsivežt į savo kaimą - kam jiems amerikoniški ar europietiški pinigai, jei nieko už juos negausi?
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 07 07, 22:43)
Siuo metu viskas gerai su plius travel  4u.gif tikimes viskas ir bus gerai  cool.gif 

Prasau skrydziu tvarkarasciai- http://www.pliustrav...rmacija-turkija

As tikiuosi ,kad viskas bus gerai,nes jau pradedu pergyventi iki rugsejo menesi neaisku kas bus. ax.gif

QUOTE(Smurka @ 2014 07 08, 00:14)
DĖMESIO DĖMESIO

Liepos tryliktos skrydžiui su Pliusais lėktuve ir viešbutyje atsilaisvino viena vieta. Taip lėmė aplinkybės, kad kolegės pusseserė susilaužė koją ir atostogoms labanakt.

Kelialapio kaina - tūkstantis litų, plius pavardės keitimas (nedaug, tiksliau, sužinosim agentūroj, bet manau, kad max kokių pora šimtinių. Kelialapis tik vienam žmogui, gyventi reikės viename kambaryje su studentiško amžiaus mergina.

Viešbutis - Oba star, keturios žvaigždės, viskas įskaičiuota. Ten tuo pat metu būsiu ir aš
Papildyta:
Mergaitės, taigi mano pačios pirmasis parašymas yra apie kelionę su Plius Travel (nebent jūsų akys užkliuvo už kitų akcentų, hehe biggrin.gif), kuri ir sudariusi užsakomųjų skrydžių sutartį su CORENDON. Viskas prieš savaitę įvyko sklandžiai, sekmadienį vėl išskrendu
Papildyta:

Eh ,gaila kad mano dukrai isleistuves bus kaip tk ta savaite,blinas...tikrai vaziutum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 08 liepos 2014 - 08:36
QUOTE(zydrunyte @ 2014 07 07, 21:07)
Nežinau net kas jus domina konkrečiai. Užisakėm kelionę per top travel. Kaina 5* viešbutis su UAI mums su vyru ir 13, 4m vaikais kainavo tik 5600lt. savaitei . Skrydžiai naktiniai. Viešbutis naujas veikia tik nuo š.m. balandžio. O ši turkų kompanija- nežinau net ką pasakyt- buvo užrašyta prie kelionės pasirinkimo kad jie skraidins. Taip nieko ir nesidomėjau iš esmės, nes paskendę darbuose abu esam. O va kai išgirsti blogas naujienas per tv ir nusivylusius žmones pamatai- svarbiausiai vaikus, kažkaip susimąsčiau... Ir nežinau kur info ieškot sad.gif

va viešbutis šis tubėtų but  lotuliukas.gif labai tikiuosi , kad jis mums užsakytas  unsure.gif
https://www.google.l... ...280&bih=923

Mes ten pat skrendam tą pačią dieną thumbup.gif O viešbutis atsidarė tik 07-01, pirmieji turistai jau apgyvendinti nuo 07-06, agentūroj sake jokių pretenzijų neturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2014 07 07, 20:52)
Susigundžiau geru pasiūlymu iš Top travel. Gal kas skrendat su jais į Antalya iš Vilniaus su Turkų aviakompanija CORENDON ?

Del Top Travel nieko negaliu pasakyti, o Corendon tai turku ikurta, bet Nyderlanduose besibazuojanti kompanija - laaaaabai populiari, dirbanti jau nemazai metu, turi gera reputacija kaip pigiu kelioniu organizatore, su savo nuosavais lektuvais. Pradejo vien nuo Turkijos krypties, o paskui issiplete po visa pietini regiona. Aisku, vidiniu reikalu ir finansu as nezinau, bet bendras vaizdas - nerimo nekeliantis smile.gif Mes gyvenam Olandijoj, ir su jais irgi skrisim atostogaut, rugpjucio 8, i Side. Paskui galesiu papasakoti ispudzius biggrin.gif
Atsakyti
Gal atsirastu kas buvo šiemet viešbuti Bone Club SVS ir galėtų pasidalinti įspūdžiais. smile.gif Mes pirma kartą keliaujam į Turkiją tai man kyla begalė klusimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2014 07 08, 20:11)
Gal atsirastu kas buvo šiemet viešbuti Bone Club SVS ir galėtų pasidalinti įspūdžiais. smile.gif  Mes pirma kartą keliaujam į Turkiją tai man kyla begalė klusimų g.gif

perskaicius cia atsiliepimus tai nelabai schmoll.gif

http://kelioniuakade...lub_hotel_svs_4
Atsakyti
tai kad jau mes nusipirkom kelionę į šį viešbutį g.gif , gal kaip pirma kartą važiuosim ir nebus su kuo lyginti tai nenusivilsim. Mane domina tokie dalykai ar reikia pvz. iš karto duoti pinigų kad gautum geresni kambarį, ar laukti ką pasiūlys, o paskui žiūrėt? Kaip pvz su rankšluosčiais ar galima neštis į paplūdimy iš viešbučio? Kur geriausia išsigrynyti pinigus ir daug panašiu klausimų blush2.gif
Atsakyti
Skeciai ir gultai prie baseino net mokami? g.gif Kaip keista g.gif Ar cia pasenusi info? Paprastai jei nera nuosavo papludimio ir nemokamu gultu prie baseino, tai ir ranksluosciu papludimio nemokamu neduoda, tai jei labai "uzsislepus" galima nestis vonios ranksluoscius, bet paprasciau isimesti savus ir dar kokioj Maximoj nusipirkti pripuciamus ciuzinius, tai vis ne ant karsto smelio guleti 4u.gif Zinoma, cia tuo atveju, jei nenoresite moketi uz gultus 4u.gif
Del kambariu, tai pirma siulau paziureti koki gausite, o tada jau jei nepatiks eiti kalbetis su registratura. Jei keliausite liepos- rugpjucio menesiais, tai neatmeskite galimybes, kad viesbutis bus pilnai uzpildytas ir net sumokejus pinigus geresnio kambario nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Repka: 08 liepos 2014 - 21:52
QUOTE(lolanta @ 2014 07 08, 19:11)
Gal atsirastu kas buvo šiemet viešbuti Bone Club SVS ir galėtų pasidalinti įspūdžiais. smile.gif  Mes pirma kartą keliaujam į Turkiją tai man kyla begalė klusimų g.gif

Kada skrendat? Mes rugpjūtį atostogausim ten.
Aš tai nusiteikus labai gerai pailsėt biggrin.gif Jau atostogavo berods dvi forumietės jame, gal praeitoj temoj buvo aprašę įspūdžius. Viskas tvarkoj ten su tuo viešbučiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lolanta @ 2014 07 08, 21:05)
tai kad jau mes nusipirkom kelionę į šį viešbutį g.gif , gal kaip pirma kartą važiuosim ir nebus su kuo lyginti tai nenusivilsim. Mane domina tokie dalykai ar reikia pvz. iš karto duoti pinigų kad gautum geresni kambarį, ar laukti ką pasiūlys,  o paskui žiūrėt? Kaip pvz su rankšluosčiais ar galima neštis į paplūdimy iš viešbučio? Kur geriausia išsigrynyti pinigus ir daug panašiu klausimų blush2.gif

Kiek aš dabar pamenu, tai buvo rašyta, kad paplūdimys viešbučio, veikia baras su gėrimais ir užkandžiais, gultai nemokami. Paplūdimio rankšluosčių nėra, reik savo turėt.
Dėl kambario, aišku, palaukit ką gausit. O gal visai patiks.
Pinigus nusiimsit iš bankomato 4u.gif
Atsakyti
paziurejus kokie buvo orai birzelio menesi, tai jums atostogos nusimato nuostabios. Silta jura, geras oras, valgyt duoda, kambarius sutvarko, lovas pakloja. Ko dar reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2014 07 08, 22:01)
Silta jura, geras oras, valgyt duoda, kambarius sutvarko, lovas pakloja. Ko dar reikia?  biggrin.gif

Va, va ir mano toks požiūris drinks_cheers.gif Dar ir į darbą eit nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2014 07 08, 23:00)
Kada skrendat? Mes rugpjūtį atostogausim ten.
Aš tai nusiteikus labai gerai pailsėt biggrin.gif Jau atostogavo berods dvi forumietės jame, gal praeitoj temoj buvo aprašę įspūdžius. Viskas tvarkoj ten su tuo viešbučiu  4u.gif
Papildyta:

Kiek aš dabar pamenu, tai buvo rašyta, kad paplūdimys viešbučio, veikia baras su gėrimais ir užkandžiais, gultai nemokami. Paplūdimio rankšluosčių nėra, reik savo turėt.
Dėl kambario, aišku, palaukit ką gausit. O gal visai patiks.
Pinigus nusiimsit iš bankomato 4u.gif

Ziurint kokia kaina ir lukesciai...jei atitinka viskad bus ok;)
Atsakyti