Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Pukepuke pirma prakalbo apie goplanet 'nesvaria' praeiti, dar cia ja bande vartyti ax.gif et gaila zmoniu...
O dar siandien seile varvinau i rugsejo 6 d uz 999 14n 4 zv su goplanet blink.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 07 03, 22:11)
lYromis mokėti hihihi.gif

user posted image

QUOTE(linamog @ 2014 07 03, 22:15)
Man irgi akis drasko ta Y

Saunioji ecotravel savo aprasyme ikalus vietine valiuta turkiska lYra ir dalina kiekvienam turistui doh.gif rasiau jiems sakiau, kad gramatines klaidas issitaisytu, spekit ar padejo? tai cia kelioniu organizatoriai - Novaturo dukterine imone thumbup.gif

Keicia ten ir eurus ir dolerius, jei buto ar kailiniu nepirksit, veskites valiuta kokia turit, nuo tu 10-20 lt prarastu nenubiednesit, o daugiau kuro ir nervu sugadinsit cool.gif
Galima ir nuo visa nusiimti, tik lektuve ju nepriima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 03 liepos 2014 - 22:11
QUOTE(kliova @ 2014 07 03, 10:18)
tai taip iseina, kad ir pavakarieniaut dar greitom iseina. vakariene juk 19 val. O lagaminus palikot hole prie registraturos, ar koks spec. kambarys buvo???
Papildyta:
o alkoholinius kokteilius ten nemokamai maiso????
Papildyta:
ir dar klausimelis, kaip animatoriai Steloj???ir ar daug lietuviu, rusu atostogauja

Atvykus lagaminus palikom prie registratūros, nes tik nuo 14 va. įleido į kambarius. Išvykstant leido lagaminus pasidėti į bagažo kambariuką.

Aš gėriau pagrinde tik alų. Kokteilius maišo nemokamai. Aš geriau džiną su toniku.Labai kažkokių įmantrių ten nemaišo.

Animatoriai labiau į rusus orientuojasi, jų ten daugiausia, buvo dar vokiečių, švedų, olandų. Lietuvių tuo metu buvo 31.

Dukra eidavo į mini klubą, tai ten animatorė rusė smile.gif Bet maniškei tai nekliudė, darydavo visokius darbelius, žaisdavo, deliojo dėliones. Vakare vaikams mini disco. Dainelės rusiškos, angliškos, vokiškos, lenkiškos. Kiti animatoriai irgi bedrauja rusų, vokiečių, anglų kalba. Po mini disco būdavo kažkokia programa, tai turkiška naktis, tai bingo žaidimas, dar kažkoks koncertas buvo, nesureikšminom mes tų programų. Po to lyg diskoteka vykdavo, tiksliai negaliu pasakyt smile.gif

Šiaip užsiėmimų nemažai. Ryte vandens aerobika, po to vaikams vandensvydis, po to suaugusiems, vandens žaidimai, dartai, šaudymas, tinklinis, step aerobika. Vandens kalneliai veikia nuo 10 iki 12 ir nuo 15 iki 17 val.

Maistas geras. Nuo 7 iki 11 val. pusryčiai, nuo 12:30 iki 14:30 pietūs, tuo pat metu prie baseino bare užkandžių baras - hamburgeriai, skrudinta vištiena, makaronai, bulvės fri ir pan., nuo 16 iki 17 val. ledai, pyragaičiai, kava, nuo 19 iki 21 val. vakarienė ir dar naktipiečiams sriuba lyg būdavo, bet jau neidavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eufrozina: 03 liepos 2014 - 22:17
Mielos keliautojos, neskaičiau visų forumų nuo pradžios, o paskutinėse keliose temose tikrai nebuvo atsakymų į man rūpimus klausimus. Vykstam į Kemero regioną pirmą kartą su keturmečiu sūneliu. Patys jau esame buvę Turkijoje, pagrindines vietas aplankėme. Dabar nusiteikę ramiai leisti laiką. Tačiau vis tiek norėtųsi bent vietoje kažką apžiūrėti. Gal galite patarti ką dėl automobilių nuomos, ką galima su vaiku aplankyti, kad ilgai jo nevarginti. Gal kas buvote apsistoję CLUB SALIMA. kokie paskutiniai atsiliepimai? Dėkoju
Atsakyti
Diari, kiek zinau, kad Plus Travel apdraude savo veikla buvo gerokai didesne suma ( negana to, kad jie ir skrydziu bei krypciu maziau turi) nei Go Planetai, tai tfu tfu tfu, jei kas nutiktu ( bet tikiuosi atostogu nesugadins NIEKAS) pinigelius is draudimo atgautumete g.gif
O del sio straipsnio, tai belieka tiketis, kad tai tik konkurentu triukas, nes "islindo" anksciau laiko tai, kas neturejo pasirodyti viesoje erdveje doh.gif Bet, turbut, artimiausiu metu viskas isaiskes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgin2 @ 2014 07 03, 22:24)
Mielos keliautojos, neskaičiau visų forumų nuo pradžios, o paskutinėse keliose temose tikrai nebuvo atsakymų į man rūpimus klausimus. Vykstam į Kemero regioną pirmą kartą su keturmečiu sūneliu. Patys jau esame buvę Turkijoje, pagrindines vietas aplankėme. Dabar nusiteikę ramiai leisti laiką. Tačiau vis tiek norėtųsi bent vietoje kažką apžiūrėti. Gal galite patarti ką dėl automobilių nuomos, ką galima su vaiku aplankyti, kad ilgai jo nevarginti. Gal kas buvote apsistoję CLUB SALIMA. kokie paskutiniai atsiliepimai? Dėkoju

gal bandykite pagal pirma pasakojima,
http://htwww.superma.../t732115-0.html

sakyciau, kad beveik idealiai ten aprasyta. as pati nebepamenu, ka tiksliai jie lanke, bet Goynuk kanjonas (praeisite tik nedidele dali, galit Aidlukos fotoreportaze paziureti irgi), Phaselis, Tahtali kalnas, Cirali papludimys, Chimeros kalnas, Olympos griuvesiai ir papludimys. viskas labai arti, tik Goynuk kanjonas i kita puse. Termessos nesiulau, nes ir i kita puse ir ne visiems patinka griuvesiai. Siulyciau uzkasti Ulupinare, tik paziurekite kiek giliau pavaziave, kad butu staliukai-saleles vandenyje, vis atrakcija, vesu, gaivu.

Siaip visiems besidomintiems rekomenduociau googleje isivesti fraze (regiono ar miesto pavadinimas tourism map). ismes tikrai geru nuorodu. lankyti aklai kas isvardinta nesiulyciau, nes juk skoniai skiriasi, todel geriau pasigooglinti objektus, kad bent zinoti apie ka kalba eina

http://besttripdesti...08/antalya.html
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 07 04, 00:08)
gal bandykite pagal pirma pasakojima,
http://htwww.superma.../t732115-0.html

sakyciau, kad beveik idealiai ten aprasyta. as pati nebepamenu, ka tiksliai jie lanke, bet Goynuk kanjonas (praeisite tik nedidele dali, galit Aidlukos fotoreportaze paziureti irgi), Phaselis, Tahtali kalnas, Cirali papludimys, Chimeros kalnas, Olympos griuvesiai ir papludimys. viskas labai arti, tik Goynuk kanjonas i kita puse. Termessos nesiulau, nes ir i kita puse ir ne visiems patinka griuvesiai. Siulyciau uzkasti Ulupinare, tik paziurekite kiek giliau pavaziave, kad butu staliukai-saleles vandenyje, vis atrakcija, vesu, gaivu.

Siaip visiems besidomintiems rekomenduociau googleje isivesti fraze (regiono ar miesto pavadinimas  tourism map). ismes tikrai geru nuorodu. lankyti aklai kas isvardinta nesiulyciau, nes juk skoniai skiriasi, todel geriau pasigooglinti objektus, kad bent zinoti apie ka kalba eina

http://besttripdesti...08/antalya.html

Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos Turkijos myletojos,
Buciau labai dekinga, jei kas galetu argumentuotai palyginti poilsio Turkijoje kainas ir kokybe keliaujant su Teztour ar Novatur ir su tais "stebuklingaisiais" pasiulymais is Beta.lt su Plus Travel ir pan organizatoriais. Kodel klausiu?

As Turkijoje ilsejausi 2 kartus, abu kartus su dukra

2010 metais ilsejausi rugsejo 3-11 d. , t.y. 9 paros su viskas iskaiciuota viesbutyje "Akka Antedon". Dukrai tuomet buvo 5 metukai. Pirkom per iskankstinius ziemos ispardavimus ir mokejom 4300 Lt. Skridom su Novatur

2014 . ,t y. siemet ilsejomes birzelio 14-23 su Ultra viskas iskaiciuota "Amara Club Marine". Dukrau 8 metai. Pirkom per ziemos ispardavimus ir uz 9 naktis mokejom 5025 Lt

Viskas abu kartus buvo super. Oras, servisas, tikrai...nelabai prie ko prikibsi...
Bet kaina..... man yra tikrai daug (o kitais metais jauciu bus dar brangiau....), o siltoj juroj norisi maudytis kasmet (ypac stebint siu metu lietuviskus orus).

Mane pilnai tenkintu galimybe 9 naktis pailseti uz 3000-3500 Lt bet ar tai realu, jei norisi kokybes? Kokybe as vadinu visu pirma jura ne per kelia, o viesbucio teritorijoje, gera maista (Amaroj jo buvo tikrai net per daug, apie kokybe jau nebekalbu - puikus) na ir ne visai sugriuvusius kambarius. Amaroj jie nebuvo stebuklingai nauji, bet mane pilnai tenkino

Gal kas jau yra is grizusiu ir besiilsejusiu su tais Plus travel kur per Beta.lt platina keliones? Kokie pliusai/minusai?

Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2014 07 04, 07:28)
Gal kas jau yra is grizusiu ir besiilsejusiu su tais Plus travel kur per Beta.lt platina keliones? Kokie pliusai/minusai?

Nuo pirmo šios temos puslapio paskaityk, apie Plius Travel ir kalbėjom wink.gif

Skirtingų žmonių, skirtingi poreikiai. Vieniems reikia baldakimų prie jūros, kitiems paprasto gulto ar tiesiog ant smėliuko pagulėt užtenka. Vieniems reikia ledų visą dieną ar kokių spec. patiekalų, kitiems jų nereikia ir t.t. biggrin.gif Tai kiekvienas ir renkasi pagal save.

O Plius Travelio siūlomi viešbučiai tikrai paprastesni. Bet va man visko užteko. O ir kaina tikrai nedidelė. Jei 4 žmonėms kainuoja 7 dienos Turkijoje 4200-4400 Lt, tai, manau, puiki kaina thumbup.gif Jūra buvo šalia. Maisto daug. Ledai kartą per dieną. Jei dar gyvuos, kitąmet skrisim su jais vėl wink.gif

Atsakyti
Pliusai Amaros lygio viešbučių nesiūlo. Apie tą pačią Stelą grįždama girdėjau neva penkių žvaigždžių nevertad viešbutis.

Kokybė ir patikimumas turi savo kainą.
Atsakyti
O mano tevai kai buvo Stelloj, tai liko labai patenkinti ir kartu buvusiai visai grupei patiko. Bet faktas, kad su Amara lyginti net negalima, nes net ir kaina skiriasi mazu maziausiai 3 kartus biggrin.gif
Atsakyti
Na va, kam įdomu, Stella Beach viešbučio foto wink.gif

Iš jūros pusės (tas per vidurį)
user posted image

Baseinas
user posted image

Mažylių baseinas
user posted image

Takas iš viešbučio link jūros
user posted image

Jūra visai šalia
user posted image

Paplūdimyje vietomis stambesni akmenys, reikia vandens batų. Nors vietomis lygus žvyriukas. Aš be batų buvau, man įveikiami tie akmenys. O šiaip pliažas švarus.
user posted image

Įėjimas į lauko barą. Dieną čia veikia užkandžių baras, vakare - pramoginiai renginiai.
user posted image

Vaizdelis į viešbutį nuo čiuožyklų
user posted image

Tarp čiuožyklų ir paplūdimio - pievelė pavėsyje
user posted image

Papildyta:
user posted image

Restorano dalis lauke. Matosi dar balkonas. Jame baras.
user posted image

Viešbučio vidus. Viso 7 aukštai. 5 aukštai kambarių, lyg viso ~270.
user posted image

user posted image

Kambario tik vienintelė foto. Išsikraustant tik nufotkinau vaikų lovytę.
user posted image
Atsakyti
Laba diena. Parsivežiau iš Turkijos tokį daiktą, man sakė, kad tai džemas, bet panašu kad kažkoks sirupas koncentruotas Uzum Pekmezi vadinasi, išvertus vynuogių melasa. Gal žinot kur jį panaudoti ?
Atsakyti