Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Aciu, merginos ir ypac Eufrozina uz pamastymas ir realias foto...
Vaikui augant, to komforto tikrai gali buti maziau... Gali ir iki juros paejeti, jeigu ka, valgo vistiek dzniausiai blynus ir makaronus, tai Amaros gal ir nebereiks kitais metais. Aisku, Amaros teritorija nereali, visur zalia grazu, bet kaina....... ojojoj blush2.gif

Aciu dar karta. Stebesiu, skaitinesiu toliaum ruosiuosi kitiems metams. Labai noriu i Kreta, bet kazkodel Plius Travel ten isvis jokiu pigiu kelioniu nesiulo. Ir siaip esu girdejusi, kad uz ta pacia kaina gausiu siek tiek prastesne kokybe nei siulo Turkijos viesbuciai
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2014 07 04, 10:59)
Ir siaip esu girdejusi, kad uz ta pacia kaina gausiu siek tiek prastesne kokybe nei siulo Turkijos viesbuciai

Tai jau tikrai tokio popinimo kaip Turkijoj niekur ir nėra už tokias kainas biggrin.gif
Aš esu buvusi Star beach village Kretoje, labai neblogas. Ir kaina ~ panaši kaip TR.
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2014 07 03, 22:58)
O del sio straipsnio, tai belieka tiketis, kad tai tik konkurentu triukas, nes "islindo" anksciau laiko tai, kas neturejo pasirodyti viesoje erdveje  doh.gif Bet, turbut, artimiausiu metu viskas isaiskes  g.gif

Laabai jau ekstremalus tie konkurentu triukai...Jei tiketi straipsniu,tai syryta 100 lietuviu nuskraidino i Turkija ir paliko oro uoste.I viesbucius neveza,nes jie anot straipsnio neapmoketi. Aciu dievui,kad neteko patekt i sia "konkurentu triuku" epopeja.

http://www.lrytas.lt...-keliautoju.htm
Atsakyti
Deja,bet patys Go planet paskelbe,kad yra nemokus,tad visi syryt nuskraidinti i Turkijos oro uosta ir laukiantys Kretos oro uoste ,dabar atsidure visiskoje nezinioje,belieka tiketis musu turizmo departamento operatyvumo. 4u.gif
http://www.15min.lt/...56-438190?cf=df
Atsakyti
Jūs su tais "konkurentais" nejuokinkit. Pati esu žurnalistė, neptikrintos info niekas nespausdintų, nepaisant to, kas ir kokiais tikslais ją pateikė.

Kažkas klausė dėl vynuogių sirupo. Atskiedus galima salotas gardint ar šiaip atsigert
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2014 07 03, 23:09)
Pukepuke pirma prakalbo apie goplanet 'nesvaria' praeiti, dar cia ja bande vartyti  ax.gif et gaila zmoniu...
O dar siandien seile varvinau i rugsejo 6 d uz 999 14n 4 zv su goplanet blink.gif

Aha cool.gif
Na bet tačiau, žmonių gaila...
Kaži, ar nekilstels dabar Tezai su Novatutu kainų g.gif Nos mes jau žiemos kelionę į Egiptą nupirkome iš Tezų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 07 04, 17:00)
Kaži, ar nekilstels dabar Tezai su Novatutu kainų g.gif Nos mes jau žiemos kelionę į Egiptą nupirkome iš Tezų smile.gif

vasarai labai nedaug pasiulymu belike, o ir kainos doh.gif 3 zv ir tokios ekonomines beveik 1900 lt liepai i Turkija...
Matyt, liepa nekeliausiu siemet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 07 04, 14:22)
Jūs su tais "konkurentais" nejuokinkit. Pati esu žurnalistė, neptikrintos info niekas nespausdintų, nepaisant to, kas ir kokiais tikslais ją pateikė.

Kažkas klausė dėl vynuogių sirupo. Atskiedus galima salotas gardint ar šiaip atsigert

kai nuperka straipsnius, tai dar ir kaip spausdina. Dalis tiesos yra, bet koooooks vezimas malku buna priskaldytas is to doh.gif Na, bet kaip bebutut tai buvo tiesa, bet per velu. Gaila turistu ir sugadintu atostogu doh.gif Turizmo departamentas, deja, niekur neziuri, visa tai jau pasimate su Star Holidays verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2014 07 04, 17:04)
kai nuperka straipsnius, tai dar ir kaip spausdina.

Prašyčiau šituos vėjus pagrįst faktais.

Tai atvejais, apie kuriuos kalbate, straipsnių niekas neperka. Per smulkios žuvys
Atsakyti
"siais metais tokia ir tokia imone pasieke toki ir toki pelna, isskrido tiek ir tiek turistu". Kas pasakys, kad tai nera reklaminiai straipsniai ir ypac apie turizma kalbu? As priesigoje barikadu puseje dirbau, tai ir siek tiek zinau kaip kas ka daro ir kas ka nuperka 4u.gif Nesuprask ne taip, nesoku cia i akis biggrin.gif Kaip bebutu, jau tai tikrai nebera svarbu smile.gif
Atsakyti
Gal galite pasiūlyti viešbutį pirmą kartą skrendant į Turkiją?
Atsakyti
QUOTE(JurgitaL @ 2014 07 04, 20:21)
Gal galite pasiūlyti viešbutį pirmą kartą skrendant į Turkiją?

Juokaujat? bigsmile.gif biggrin.gif Kaina, sezonas, sudetis, ka planuojate veikti? lotuliukas.gif
Atsakyti